kwkr 184 Posted July 27, 2022 Ik heb een stuk hash en die is zo zacht en plakkerig dat het snijden 1 a 2 keer maximaal is en dan zit er zeker een gram aan me mes geplakt. Nieuw koks mes. Super scherp plus een apparaat om me mes scherp te houden. De Hash is te goed en zacht en super plakkerig om simpel even in plakjes te snijden. Ze zeggen in de vriezer dan met een verwarmd mes snijden zo snel mogenlijk voordat de Hash al weer zacht is en plakt aan het mes. Iemand betere ideeën??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted July 27, 2022 Verpakken in ovenpapier en daarna in plastic en goed koelen of zelfs licht bevriezen. Mes niet verwarmen. Moet lukken! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostchild 1,672 Posted July 28, 2022 12 hours ago, kwkr said: Ze zeggen in de vriezer dan met een verwarmd mes snijden zo snel mogenlijk voordat de Hash al weer zacht is en plakt aan het mes. Iemand betere ideeën??? Probeer het eens met een zeer koud mes (leg het mes 1st een flinke tijd in de vriezer) en de hash op kamertemperatuur. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites