Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
kwkr

Top Hash snijden

Recommended Posts

Ik heb een stuk hash en die is zo zacht en plakkerig dat het snijden 1 a 2 keer maximaal is en dan zit er zeker een gram aan me mes geplakt. 

 

Nieuw koks mes. Super scherp plus een apparaat om me mes scherp te houden. 

De Hash is te goed en zacht en super plakkerig om simpel even in plakjes te snijden. 

Ze zeggen in de vriezer dan met een verwarmd mes snijden zo snel mogenlijk voordat de Hash al weer zacht is en plakt aan het mes. 

Iemand betere ideeën??? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verpakken in ovenpapier en daarna in plastic en goed koelen of zelfs licht bevriezen. Mes niet verwarmen. Moet lukken!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, kwkr said:

Ze zeggen in de vriezer dan met een verwarmd mes snijden zo snel mogenlijk voordat de Hash al weer zacht is en plakt aan het mes. 

Iemand betere ideeën??? 

Probeer het eens met een zeer koud mes (leg het mes 1st een flinke tijd in de vriezer) en de hash op kamertemperatuur.

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...