Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

the-choca

10 + 4 Bio Grow

Recommended Posts

p11.jpg

p14.jpg

ze is toch nog wat aan het uitzetten na de zware bestuiving  ;) 

ik heb de man van de week voorzichtig opgeruimd door hem voorzichtig in een grote vuilniszak te laten verdwijnen .

ik zag gisteren ook dat mijn blad weer donker paars zwart worden . :wub:

p12.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Creatief bezig Choca :P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja toch @420man010  je moet je zelf toch een beetje bezig houden in deze griep QR lockdown tijd  :tu

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo is het, zal binnenkort ook weer ff wat posten :verrygood

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik kreeg gisteren een email van een seed shop uit Amerika met een waarschuwing .

 

⚠️ Don't Buy These Cannabis Seeds ⚠️

GEPLAATST OP5 APRIL 2022DOOR CALGEO

Wat zijn White Label-marihuanazaden?

Als het om wietzaden gaat, kunnen de prijzen sterk variëren. Sommige retailers verkopen zaden voor $ 20 per pakje, terwijl anderen ze voor honderden of duizenden dollars verkopen. Dus, hoe weet je wat het waard is bij het kopen van wietzaden? In dit artikel leggen we uit wat white label zaden zijn en bespreken we hun voor- en nadelen.

White Label Seeds: betaalbaar en toch twijfelachtig

Hoewel prijs niet altijd gelijk staat aan kwaliteit, kan het vaak een goede indicator zijn. En dit concept geldt zeker ook voor wietzaden. De meeste toegewijde cannabiskwekers hebben niet de middelen om zaden in massa te produceren en goedkoop te verkopen. En degenen die dat wel doen, doen waarschijnlijk niet het nodige werk om zaden van topkwaliteit te produceren. Dus, hoe kunnen sommige zaadbanken zaden tegen zulke lage prijzen verkopen? Vaak is dat omdat ze white label zaden verkopen.

Zaadbanken die whitelabel-zaden verkopen, kopen in bulk in bij verschillende kwekers, verpakken de zaden opnieuw en verkopen ze vervolgens door aan het publiek. Sommige zaadbanken zorgen ervoor dat ze alleen bij de beste kwekers kopen, maar anderen zijn zich daar minder van bewust en kopen zaden van slechte kwaliteit bij de goedkoopste verkoper. Dit vermindert hun uitgaven en vergroot hun winstmarges. Dergelijke zaadbanken zijn niet altijd eerlijk over de genetica van de zaden die ze aanbieden.

Heb je ooit een pakje OG Kush- zaden gekocht voor een ongelooflijk lage prijs, om er vervolgens achter te komen dat de planten in niets leken op de originele soort? Je hebt waarschijnlijk white label zaden gekweekt.

Sommige van deze zaden kunnen van slechte kwaliteit zijn, terwijl andere hun houdbaarheidsdatum hebben overschreden en niet langer levensvatbaar zijn. Als je koopt van een bedrijf dat herverpakte zaden verkoopt, controleer dan hun beoordelingen en koop bij een vertrouwde bron.

Voordelen van White Label Seeds

Dit zijn de voordelen van het kweken van white label zaden:

  • Betaalbaar
  • Zal rookbare toppen produceren

Het kweken van white label-zaden is niet alleen slecht. Het kiezen van deze zaden heeft tal van voordelen. Eerst en vooral zijn ze betaalbaar . Je kunt vaak een pakje herverpakte zaden krijgen voor minder dan een derde van de prijs van een premium zaadpakket.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat de zaden nog steeds rookbare toppen produceren, vooral als je ze bij een betrouwbare zaadleverancier koopt. Natuurlijk, de planten zijn misschien niet wat je had verwacht, maar ze zullen waarschijnlijk nog steeds THC -rijke bloemen produceren die jou en je vrienden tevreden zullen stellen. Dus hoewel white label zaden zeker niet het neusje van de zalm zijn, zijn ze ook niet geheel waardeloos. Je krijgt veel voor zaden die een behoorlijk kruid zullen opleveren.

Nadelen van White Label Seeds

Dit zijn de nadelen:

  • niet authentiek 
  • Misschien oude voorraad

Zoals hierboven vermeld, is het grootste nadeel van white label-zaden dat ze vaak geen authentieke genetica bieden . Als je bijvoorbeeld Sour Diesel koopt van een white label-zaadleverancier, krijg je misschien de echte deal, of je krijgt misschien een hybride van Sour D en Skunk #1 , of het kan een heel andere soort zijn. Kopen bij een gerenommeerde zaadleverancier kan helpen, maar het kan zijn dat je nog steeds niet de echte soort krijgt.

Een ander nadeel is dat zaadleveranciers vaak grote hoeveelheden van deze zaden kopen om groothandelskorting te krijgen. Als de vraag naar de zaden niet overeenkomt met het aanbod, liggen de zaden mogelijk enkele jaren in een magazijn. En als de zaadbank ze niet goed heeft opgeslagen , koopt u mogelijk zaden die niet langer levensvatbaar zijn. Een goed beoordeelde zaadbank zal waarschijnlijk de zaden voor je vervangen, maar je zult nog weken achterblijven na de beproeving.

:head_hurts_kr:

 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb 1x een bestelling gehad daar zaten de zaden dus niet in een originele breederpack. Heb ze meteen terug gestuurd en geld terug gekregen.

Ze schrijven wel goed Nederlands in Amerika en zie waar ik ze koop eigenlijk nooit white label packs enkel van breeders met een naam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sensi heeft ook veel white label. Kijk maar eens op hun site waarom ze het white label noemen.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daar zat ik ook eerst aan te denken aangezien White label met hoofdletter is geschreven en dat ze het over dat bedrijf hadden.

Maar komt al die info van Greenpoint?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@the-choca. Bedankt voor het delen van deze mail. Geeft veel mensen een waarschuwing.

Steeds meer problemen met het ontkiemen en uitgroei van zaden. Laatst een hele aankoop moeten wegdonderen; geen ontkieming en degene welke wel een worteltje kregen hadden zo'n debiel blad dat ik alles weggedonderd heb. Laatst kocht ik bijv, 15 zaden in de USA voor 16,- per stuk. Komen er 8 van op....... En ik praat niet over White Label !!

Die kortingen van 50%.......krijg ik buikgevoel bij. Een soort van uitverkoop van oude voorraden? Zadenbanken maken megawinsten, echt. Kopen in voor 0,20-0.30 en verkopen voor 8-12. Zuig ik niet uit m'n duim maar heb ik van een medewerker van een grote zadenbank in Ned.

Winst maken is niks mis mee, ik gun het iedereen. Maar klerezooi verkopen, willens en wetens? Mmmm er zijn zadenbanken die het doen, niet allemaal. De keuze maken voor de juiste zadenbank wordt steeds kleiner, althans daar heb ik last van.

Wel moet ik nog even erbij vermelden dat de juiste zadenbanken soepel omgaan met ontkiem problemen. Wat dat betreft heb ik goede ervaringen met bijv.TH-seeds en Delicious seeds

 

Edited by al green

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik had het even vertaald naar nederlands @Limbic als je de orginelen link in engels wil  :) 

https://greenpointseeds.com/before-you-buy/what-are-white-label-marijuana-seeds/?utm_source=drip&utm_medium=email&utm_campaign=⚠️+Don't+Buy+These+Cannabis+Seeds ⚠️

geen dank @al green :) het blijf gewoon opletten waar je zaad koop ik koop ze bij een grote seeds shop en als je wat nieuws koop probeer ik meestal de 3 zaadje s verpakking 

dan een moederplant maken en eerst kijken wat er uit kom wat ik nu aan het doen ben met die dubbel banana kush en nu ik het er toch over heb ze is op gekomen .

2 de zaadje had er wel zin in maar heb ik ook het zaad hoesje moeten verwijderen alleen de LA sorbet van TH Seeds blijf een beetje traag

die van the plug seeds kwam wel lekker op ik geef die LA Sorbet  een week blijf ze zo dan gaat er nieuw nootje in  ;)

 l9.jpg

l10.jpg

l11.jpg

l12.jpg

GC-X-SFV-X-PURPS.jpg

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most dedicated cannabis breeders do not have the means to mass-produce seeds and sell them on the cheap. And those that do likely aren’t doing the legwork necessary to produce premium-quality seeds. 

Toegewijde zaden veredelaars hebben niet de mogelijkheid in massa zaden te produceren en verkopen ze daarom goedkoop?
Degenen die wel in massa kunnen produceren doen niet wat ze zouden moeten doen om goede kwaliteit zaden te produceren.

Echt verstand hebben ze er daar niet van vrees ik :wacko:

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, lostchild said:

Toegewijde zaden veredelaars hebben niet de mogelijkheid in massa zaden te produceren en verkopen ze daarom goedkoop?

Hoi Lost,

De correcte vertaling lijkt mij dat ze niet de mogelijkheid hebben om grote hoeveelheden zaad te produceren én om deze (grote hoeveelheden zaad) goedkoop te verkopen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja er sta geschreven als je jou zin vertaal 

De meeste toegewijde cannabiskwekers hebben niet de middelen om zaden in massa te produceren en goedkoop te verkopen.

En degenen die dat wel doen, doen waarschijnlijk niet het nodige werk om zaden van topkwaliteit te produceren . 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er prima uit!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb de straks die LA Sorbet met een vergrootglas bekeken en ik zag maar 1 blad  :td

ik heb het er uit getrokken en een nieuwe er in gedropt ;) 

1-blad.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt vd verbetering.

Conclusie blijft van mijn kant hetzelfde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lijkt me vrij logisch dat iemand die meer tijd/plek neemt om te selecteren en terug te kruizen een beter resultaat kan garanderen maar dat is het selectie proces, niet de zadenproductie.. Die kun je namelijk (lijkt mij) altijd op grote hoeveelheid doen dmv stekken nemen en die laten bevruchten eens je de juiste man en vrouw gevonden hebt.

 

Kzou vooral van de zaadproducent zelf kopen ipv te kopen bij een zadenwinkel die elk zaadje van elke bank op voorraad moet hebben, heb je al minder kans op oud zaad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja precies @HolyHerbs en als het niet anders kan. en je koop in een zadenshop. kijk dan de reviews en van welke datum ze zijn .

daar kan je ook dan ongeveer zien hoe oud het zaad is en of er klachten zijn. :mellow:

weer een weekje veder 

e-00.jpg

e-04.jpg

Edited by the-choca
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

GPS staat niet echt goed bekend, zie de site hieronder maar ook threads op fora als rollitup, overgrow etc.

KLIK

Lees en huiver.

Edited by lostchild
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja die schalen werken perfect @al green als je een keer iets te veel water heb gegeven . 

dan kan je het zo in een emmer weg gieten anders blijf al dat vocht maar in je tent hangen . ;)

@lostchild ik koop ook niets daar :) 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

:evil:

001.jpg

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb vandaag even die potten weer gevuld. en 10 x  eigen brouwsel GC x SFV x Purps . en 4 x GG4 er in gezet .

Dag 1 Groei 

day-1-groei.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

weer een weekje veder 

01.jpg

02.jpg

03.jpg

mkak-01.jpg

mkak-02.jpg

mkak-03.jpg

Edited by the-choca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi hoor! Ze vallen er bijna al vanzelf uit.:popcorn:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...