Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

FrostyFingers

9x Dos Si Dos #33 Barneys Farm

Recommended Posts

2 hours ago, upheaval said:

Ik heb gemerkt hier op het forum hebben we precies te maken met extreme Joden, Christenen en Moslim..

Jij was degene die zei dat direct naar buiten blazen dé manier was. Het was volgens jou "nou eenmaal beter, punt".

Ik heb aangegeven dat iedereen zijn eigen overweging kan maken hoe die zijn setup vorm geeft, maar dat als je een led tent met relatief veel afzuiging, midden in de winter niet onder de 30 graden krijgt, er iets substantieels niet goed gaat en dat volledig naar buiten blazen dan niet de oplossing is. Ook heb ik aangegeven dat naar buiten afblazen niet zo vanzelfsprekend is als jij deed overkomen, omdat daar ook gewoon nadelen aan kleven en dat het niet mijn keuze zou zijn.

Terwijl dit allemaal in een eerder stadium al besproken is, begin jij nu weer te zaniken over in de zelfde ruimte afblazen. Daarom geef ik adhv mijn praktijkvoorbeeld nog eens aan dat dit geen enkel probleem hoeft te zijn. Dus nogmaals, ik ben niet degene die zegt hoe het perse moet.

3 hours ago, upheaval said:

Waar het mij voornamelijk om gaat is de dingen die ik probeer als die goed uitpakken en lijken te werken dan heb ik geen wetenschappelijk onderzoek voor nodig (of het toeval is of niet dat merken we in de volgende ronde dan steeds) en de dingen die ik probeer en niet veel verschil brengen die laat ik links liggen ook al wijst een onderzoek uit dat het de oogst vergroot of de planten gezonder maakt etc..

Ook in die discussie heb ik niet beweerd te weten hoe het precies zit. Dat doen een groot deel van de mensen die geloven in de noodzaak van spoelen. Dan draag ik (als enige) een bron aan waarin het onderzocht is en wat toevallig tegenspreekt wat mensen stellig en niet onderbouwd beweren. En dan ben ik de fanatiekeling!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, cannarie said:

Jij was degene die zei dat direct naar buiten blazen dé manier was. Het was volgens jou "nou eenmaal beter, punt".

Dat is wat ik zei en hoe het nou eenmaal is. Ik heb dat niet verzonnen als je elke boek of kweekinstructie bekijkt dan zie je dat het zo moet zelfde als onnodig bochten in slangen dan kan je wel mooi onderzoek plegen en met mooie woorden en zinnen onderbouwen maar het is flauwekul. Je kan het wel doen als het niet anders kan maar dan moet je het niet goed praten dat het niet hoeft, en vervolgens een kachel erop te zetten en een ontvochtiger. 

Ik merk gewoon op dat je bij alles een wetenschappelijk onderzoek vraagt soms scheelt het wat om zelf iets op te zoeken ipv meteen te roepen om bewijs en het anders maar voor onzin uit te maken. In dit geval vind ik zelfs dat jij eens met bewijs moet komen dat het geen drol uit maakt om niet rechtstreeks  naar buiten te blazen.

Over het spoelen ook ben ik met je eens ikzelf heb dat paar keer gedaan en getest zogezegd enige verschil die ik merkte dat het me paar centjes in voeding scheelt maar tegelijkertijd waren het ook altijd zaadjes dus sowieso zijn alle planten dan toch net een tikkeltje anders.. 

Wel nu heb ik stekjes die allemaal van dezelfde moeder komen en ondertussen een 2e generatie erbij en zal ik dit weer opnieuw testen en benieuwd of er dan enige verschil zal zijn. 

Uiteindelijk kan je alle onzin dat uitgekraamd word mooi onderbouwen en voor de man brengen:specool

Ps vat het niet op als vijandelijkheid aub, maar ik ben gewoon lekker stoned en voel me op het moment gewoon lekker slim(denk dat je ergens met dezelfde probleem kampt):rofl:hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Xaim said:

@upheaval,

Ook jou zou het moeten lukken :rolleyes::D

Maar als je het al meerdere keren geprobeerd hebt, zal je ondertussen al een fijnere manier voor jou hebben gevonden :tu wat natuurlijk ook helemaal goed is:D

Gr, X

 

 

Ik weet dat het zou moeten kunnen daarom vreet het aan mij haha en ga ik het opnieuw proberen maar dan wel met led na de winter.. wil me voorbereiden op de warme zomer en geen zin in tempraturen waar meneer MoltenFingers nu in de winter mee zit.. als hij nu al met zulke tempraturen zit kan hij beter een goeie ronde draaien want dat word een ramp in juni

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, upheaval said:

Dat is wat ik zei en hoe het nou eenmaal is.

Ok, meneer radicaal

1 hour ago, upheaval said:

zelfde als onnodig bochten in slangen dan kan je wel mooi onderzoek plegen en met mooie woorden en zinnen onderbouwen maar het is flauwekul

Wat is precies flauwekul?

1 hour ago, upheaval said:

Ik merk gewoon op dat je bij alles een wetenschappelijk onderzoek vraagt

Wanneer en in welke context heb ik om wetenschappelijk onderzoek gevraagd? Waar heb je het over

2 hours ago, upheaval said:

Ps vat het niet op als vijandelijkheid aub, maar ik ben gewoon lekker stoned

Vat dit ook niet als vijandig op hoor, maar ik merk het

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja water geven, zoals ik het bescheef ging het altijd goed. Je planten zien er ook mooi uit. 

Als je niet helemaal naar buiten kan blazen omdat het dan opvalt, heb je wel een luchtontvochtiger nodig, want anders beslaan je ramen en dan komt de politie kijken wat er loos is. Dus dat is helemaal niet prima! 

Ik was iets van 170 tot 250 euro kwijt voor die luchtontvochtiger wat ik me kan herinneren. Deze kon 20 liter per dag uit de lucht halen en ik kon deze op de afvoer aansluiten. Niet dat ik dat deed, ik gooide het bakje gewoon iedere keer leeg. Had wel alles maar op een tafeltje getilt. Nu zou het nog kunnen hoor, maar dan moet je er niet te lang mee wachten. Dan kan die luchtontvochtiger in de tent, anders niet, en dan weet ik ook niet hoe je dat nog knap voor elkaar krijgt. Maar ontvochtigen wel doen, want met beslagen ramen, dan komt de politie langs als iemand heeft gebeld daar over. 

Groeten,

 

Hannesh 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hannesh 

Ik ga dat hele zootje sowieso niet kunnen verhogen. Ik heb er wel over nagedacht, maar ik vraag me af hoe jij denkt dat ik dan ineens wel een luchtontvochtiger in de tent kwijt kan. Of bedoel je onder de tent? Als ik een luchtontvochtiger aanschaf kan ik deze ergens in de buurt van de passieve inlaten of bij de uitlaat kwijt. Heel misschien binnen de tent, maar dan kan ik er niet knap bij om het bakje te legen. 

@upheaval

Ik heb een raamrooster bovenin het raam dat soortgelijk is als die van de foto hieronder. Ik zou eventueel kunnen kijken of ik de uitlaat met een vuilniszak en ducttape uit het zicht luchtdicht aan dit raamrooster bevestigen kan. Ik ben echter onzeker om zowel de werking hiervan als de anoniemiteit. 

Stangbediening

Je gesprek met  @cannarie doet me aan de kruistochten denken, erg gezellig 

:argue


 

Dag 69:

Dag 17 bloei:

Ik ben gisteren langs geweest op dag 69 vanaf zaad en dag 17 vanaf 12/12. 

0BDE919F-DE35-48DB-8AA7-613B5051FFCF.thumb.jpeg.8944bcbea81da592da63654ec2375ca2.jpeg
 

Het stond er mooi bij, maar een probleempje is dat het 28,5*C is geweest binnen de tent..... Dit komt doordat de collega het raam had gesloten vanwege de sneeuw, maar vervolgens de kracht van de radiator die nog aan stond waarschijnlijk zal hebben onderschat. 

De maximale luchtvochtigheid begint al te verlagen.

4B7E3EAA-330D-4DAF-96B8-8B1589E2FF75.thumb.jpeg.676ae6abe286198e17a506c8273e8cc5.jpeg

De minimale temperatuur begint er al meer op te lijken en de minimale luchtvochtigheid ook. 

30DF345C-38FF-4E85-BA98-3846676A5D80.thumb.jpeg.f9cc9ecf629b103bdbe896c86072cf06.jpeg
 

Ik zou het liefste willen dat de minimale luchtvochtigheid niet lager dan 35 komt en de maximale niet hoger dan 50.

Ik heb gisteren de minimale afzuigkracht van de afzuiger verhoogd van 35Hz naar 40Hz op de Climate in de hoop dat de vochtige lucht sneller de tent verlaat. Verder heb ik de clipfan die eerst samen met de lampen op tijd was geschakeld nu op een 24/7 stopcontact aangesloten in de hoop dat het de luchtcirculatie wat bevordert. 
 

Ook heb ik voor alle potten lekbakken gekocht, dit draagt sowieso flink bij aan de verlaagde luchtvochtigheid.  

07C4FC37-69FF-4E90-9282-2B8E10CDD64B.thumb.jpeg.7d62377bac3739963a08580fd5ee4238.jpeg
 

Toen ik gisteren water ging geven gaf de tensio bijna 400 aan. Gelukkig heb ik net aan op tijd water kunnen geven.

Ik heb gisteren 9L water met 1mL grow, 2mL Bloom, 1mL Topmax, 3mL Heaven, 2mL Alg-A-Mic en 1mL Acti-Vera gemaakt met een ph van 6,4.

Hiervan heb ik eerst 4,5L over de potten verdeeld, maar ik zag dat het water vrijwel direct werd geabsorbeerd door de kluiten, de lekbakken werden leeggezogen. Hierdoor besloot ik de overige 4,5L ook te geven en heb ik 6L water met 3mL Alg-A-Mic achter gelaten voor de collega. Dit zal hij waarschijnlijk over 2 dagen verdelen, op deze manier probeer ik ze een beetje gevarieerd te bewateren, de ene keer veel en de andere keer bijna niks. De tijdstippen van gift zullen ook variëren, maar ik zal het niet te laat op de dag geven aangezien er dan misschien vocht achterblijft in de lekbakken als de lichten uitgaan.

Ik heb besloten ze elke week minstens een keer een waterbeurt te geven met enkel Alg-A-Mic.

D84ED9BE-6FDE-42D5-894B-9F17B4D644BA.thumb.jpeg.2433cc95947f37bb95c613a2f9f64a41.jpeg
 

De topjes beginnen steeds meer massa te krijgen. Dit vind ik prachtig, maar het baart mij ook zorgen vanwege de luchtvochtigheid... Ik hoop dit probleem te kunnen voorkomen voordat het te laat is. Want ik heb vanuit de buitenwereld genoeg ervaring opgedaan met toprot en ik weet dat als je het eenmaal tegenkomt dat je er ook niet meer vanaf komt.

Ook heb ik trouwens de eerste trichomen zien ontstaan bij de meeste plantjes. Zodra dit zichtbaar op camera wordt zal ik er een mooi plaatje van proberen te maken.

A2F52C0D-BF4A-4C44-B800-008371D0B06F.thumb.jpeg.49a81640a0d8543d3872d18587f5b669.jpeg
 

Al met al hoop ik dat het verhogen van het vermogen van de afzuiger en het aansluiten van ook de andere clipfan op een 24/7 stopcontact een gewenste invloed zullen hebben op de luchtvochtigheid.

 

Edited by FrostyFingers
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

De uitblaas via dat rooster van het raam gaat niet goed werken.
Te weinig oppervlak om zoveel lucht als je kwijt moet goed kwijt te kunnen en ook kans op een soort van warme lucht damp buiten te zien als je actief door dat rooster gaat blazen.

Er is niks mis met een hogere lv gedurende de periode waar je nu in zit:search:
Dat is pas van belang als er echt topvorming plaats begint te vinden en de toppen zich beginnen te verdikken.

De waarden die de tensio meter soms aan geeft: misschien doet dat ding zijn werk net niet helemaal goed doet?
Gelukkig is een check en reset zo gedaan: zet de meter in een laagje water met de kegel onder en zorg dat de kegel goed verzadigd is en de buis goed gevuld en houd het knopje even ingedrukt totdat je allemaal nullen ziet. Wacht na het in de aarde draaien minimaal 2u voordat je de 1e keer op het knopje drukt.

Probeer de meter wat verder van de rand af in de pot te prikken (altijd met een draaiende beweging in de aarde draaien zo beschadig je geen wortels).
Aan de zijkant van de pot droogt aarde veel sneller in wat er mede voor kan zorgen dat je van die uiteenlopende waarden hebt.
Til ook af en toe een pot op bij stand X of Y op de meter: zo kun je als je twijfelt aan de meter snel nagaan of de waarde die je ziet ook een beetje klopt en heb je straks helemaal geen meter meer nodig omdat je precies weet bij gewicht X is er zat water en bij Y moet ik wat bij gaan geven.

Wat een beetje minder licht al niet kan doen :search:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja daar sluit ik me ook bij aan.. dat is wel niet wat ik bedoelde.. via daar ga je de lucht niet weg kunnen voeren. Als je geen opties hebt zou ik eerder overwegen om je lamp te dimmen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt @lostchild ik zal zodra ik de tijd heb de tensio even resetten. 
 

@upheaval Ik zat inderdaad ook al te overwegen om de lichten nog meer te dimmen als er echt niets anders op zit. 
 

——————————————

Ik heb het weer voor elkaar gekregen om wat mooie wiet te bemachtigen, dit keer 2 soortjes. 
 

Amnesia Haze:

Ik heb niet zoveel over deze am te zeggen behalve dat het een lekkere zure citroen-achtige geur en smaak heeft en dat ze me goed klapt zoals je van een goede am kan verwachten. :blink:

27E653E8-C7B5-4E28-997B-0C567236A61F.thumb.jpeg.cbf119a858df653b6b511bf69ca04ea5.jpeg
 

Zoals je ziet zitten de kristallen ook wel op de juiste plaats bij deze dame 

9351C05E-7A8C-4847-A91B-EBE7EA09826A.thumb.jpeg.d1e3cf1eaf42121409b56cc669ac1ddf.jpeg
 

Mimosa: 

Wauw! Ik heb nog nooit een wietje gehad waarvan de geur mij zo erg deed denken aan sinaasappel of mandarijn. Meestal een beetje citroen-achtig, zoals de am hierboven. Ze is een ware lust voor het oog en ook voor de neus. Ze is nog ongecured, maar smaakt en ruikt alsnog uitmuntend en bijzonder. Ze rookt heel soepel met amper tot geen branderig gevoel op de keel, ik ben benieuwd hoe dit dametje zal zijn na een weekje of zelfs een paar weken in de potten. :icecream:

98FA39B3-CF4C-4E78-8E41-DD77F03382DC.thumb.jpeg.4934891b507f713fab66deaaddb72d9a.jpeg

Haar effect is motiverend en “creativerend” (zelfverzonnen woord). Het maakt je heel actief, gemotiveerd en creatief. In die zin is het geen slaapwietje en is ze perfect om met een klein jointje hiervan de dag te beginnen, maar zodra je een wat dikkere rookt kom je al snel terecht in een hevige high waardoor ik zelf een beetje lomp word en per ongeluk tegen een paal aan ben gelopen met mijn hoofd in het donker terwijl ik gefocust was op mijn telefoonscherm. (allemaal waar gebeurd)....

A6105945-0727-4415-95BC-42BB8B5E544B.thumb.jpeg.86f408f090f7368ff768949b5afc5bd6.jpeg

440767EC-51AF-486E-A7C2-69B55B1042B2.thumb.jpeg.def9c389126ae9e32a82b0bc46d183fb.jpeg

  • Like 2
  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben benieuwd naar dat mimosa, klinkt interresant. Jammer dat ik nog zeker een jaartje niet kan kweken anders wist ik wel welke soort ik zou uitproberen.

Had niet gedacht dat ik zoveel moest uitgeven aan de coffeeshop tijdens mijn tijdelijke stop :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Buyuk  De Mimosa is inderdaad een lekker soortje, Greenhouseseeds / strainhunters hebben er een nieuwe kruising mee gemaakt met hun eigen Kings Kush en daarmee hebben ze de vrij nieuwe “Kings Juice” ontwikkeld.

https://shop.greenhouseseeds.nl/feminised-cannabis-seeds/usa-genetics/kings-juice/?variation_id=1308

Altijd jammer om veel aan de shop te moeten spenderen, ik ben heel gelukkig dat ik weinig met ze te maken hoef te hebben.  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag 72:

Dag 20 bloei:

Het staat mooi vol en de toppen beginnen al aardig te zwellen.

096880E4-BB87-4EC7-AD5A-550CE51A8D84.thumb.jpeg.a6bd62a3933b669c67a284ffeb338d33.jpeg
 

Maar er is 1 minpuntje, 2 om precies te zijn.......

58CC6B6A-9D40-4830-AB09-9F3A48E87DC2.thumb.jpeg.c3be03b67ec607d24cc3006147add114.jpeg
 

68F690F6-0A1A-4A4C-B581-E75F461D647F.thumb.jpeg.1c9ee170bca4afa7ee7072659540018f.jpeg

Ik heb 2 herma’s ontdekt :(

Het gaat om de 2 achterste planten van de linker rij op de foto bovenaan de update

Deze ontdekte ik als eerste:

3D36402C-5A6E-452F-85E8-4E459BD66E0A.thumb.jpeg.89a228d52a2796d2cf8e55bac433814f.jpeg
 

Nadat ik die had weggehaald ontdekte ik een tweede :oeps

0FE8BF75-3967-4C1B-B078-48F5BCC635F3.thumb.jpeg.862ce1ad417cdbeb6d6fab94a00ac1c5.jpeg
 

Ik heb ze beide omgeknipt en uit de tent gehaald, vervolgens heb ik de netten weggehaald en de overige 7 zo evenwijdig mogelijk over de ruimte verdeeld en een net erboven gehangen.

Dit was hiervan het resultaat:

8003730E-FADB-4A9C-843D-F89BF791115B.thumb.jpeg.4f4035c972c69fed00320fccdecc8bff.jpeg

Gelukkig staat de tent nog zo goed als vol nadat ik de overige 7 een beetje heb verplaatst, maar het is natuurlijk nooit leuk om je kindjes vroegtijdig te moeten zien sterven. Laten we hopen dat ik het niet weer tegen moet komen, ik zal extra goed op blijven letten. Ik ben blij dat de banaantjes die ik tegen ben gekomen nog gesloten waren. 
 

De verloren takken van de 2 planten:

292360F9-7170-473B-A290-05DF41FF24DC.thumb.jpeg.3daf2e88b9e73a17f5f51749a7771926.jpeg
 

Ik denk niet dat ik heel veel ga kunnen doen met deze takken. Er zit al een beetje thc op, maar ik denk dat het drogen hiervan het niet waard zal zijn.

Een van de kluiten:

5C25562A-C000-4B14-87B3-B3677E74DFE4.thumb.jpeg.016e54889618a215c38819e0bce104ba.jpeg

Nog wat bloei:
BDD658F9-8E48-430B-8A17-37E49732C27C.thumb.jpeg.edbf73b4aef74a1a48c1aa5f3194b3ff.jpeg
 

Ik trof bij een plantje een topje aan met oranje haartjes, dit komt waarschijnlijk omdat de clipfan best laag en gericht op deze top hing.

4DBC6C18-29E8-433C-8C9D-B2556F5C13F9.thumb.jpeg.2d1a0cb7dc8941e42210e82b538c8ceb.jpeg
 

Al met al erg jammer om er 2 kwijt te moeten raken, maar ik hoop dat de overige 7 zich nog beter zullen kunnen ontwikkelen door de nieuwe beschikbare ruimte. Laten we hopen op een beetje van die less = more magie..... 

@Buyuk  Heeft mij van tevoren nog gewaarschuwd over de herma-gevoeligheid van de genetica van Barneysfarm, maar ik wilde niet luisteren aangezien ik de zaadjes al gekocht had. Had ik dat dan misschien toch maar gedaan.... 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat zonde dat je ze verwijderd hebt, kleine moeite toch om even die paar bananen te plukken.

Laten zich meestal de eerste weken van de bloei zien, heb 2 keer Purple Puch gehad. Ook daar bananen moeten plukken en daarna  waanzinnige goede rondes gedraaid.

Had deze week 1 banaan in de Liberty haze, maar is voor mij geen reden voor verwijdering. Barney heeft daar veel last van.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Heribei-lover 

Ik had inderdaad ook al gelezen dat het mogelijk is om elke dag de banaantjes die je tegenkomt weg te halen, maar dit leek mij een best onmogelijke taak aangezien ik sommige delen van de planten die meer naar het midden strekken niet zo goed kan zien. Toen ik de takken af had geknipt kwam ik ook al banaantjes tegen die ik anders niet had gezien.

Ik zal het overwegen om ze weg te halen als ik er meer tegen kom aangezien ik ook geen zin heb om er nog meer om te halen, maar ik heb ook echt geen zin in pitten.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die laatste foto zou best een bestoven top kunnen zijn.

Dosidos van archive schijnt wel heel lekker te zijn. Ben zelf ook op zoek maar toch lastige genetica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Limbic 

Het zou kunnen, maar ik heb weleens eerder gelezen dat dit precies is hoe die topjes eruit komen te zien als ze teveel wind vangen en ik zag wel dat deze toevallig heel erg bewaaid werd voordat ik de fan hoger had gehangen.

Ik denk dat deze Dos Si Dos #33 ook wel lekker gaat zijn, maar als ik straks allemaal herma’s krijg is het ook de moeite niet echt geweest...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben trouwens benieuwd wat jullie vinden dat ik had moeten doen.

Klik rechts-onderin op het hartjes-icoontje en laat een hartje achter als je vind dat ik het had moeten laten staan en dagelijks had moeten castreren.

Klik op het Troffee-icoontje als je het beter vind dat ik ze weg heb gehaald. 
 

Dit gaat natuurlijk weinig veranderen aan het feit dat ze al zo dood als een pier in een vuilniszak liggen, maar ik ben benieuwd wat jullie zouden hebben gedaan in hetzelfde geval. Ik denk dat ik het castreren wel ga proberen als ik het nogmaals tegen zal moeten komen, ik hoop echt van niet.....

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, FrostyFingers said:

Klik rechts-onderin op het hartjes-icoontje en laat een hartje achter...

Klik op het Troffee-icoontje...

Kansloos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die "likes" dienen om aan te duiden dat je een post waardevol, grappig,... vindt. Of om aan te geven dat iemand goed bezig is met z'n kweek ofzo. Niet om een poll te organiseren

Fool dacht misschien dat je gewoon rep wilde farmen? Wat volgens mij helemaal je bedoeling niet was. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rolling Stoner

Ik had al zo’n gevoel dat hij dacht dat ik zoiets als doel had, maar ik ben totaal niet uit op het krijgen van zoveel mogelijk reply’s.

Het leek mij een makkelijke/handige manier om erachter te komen wat ieder zijn mening is zonder dat ze er een heel stuk over hoeven te typen. Bij nader inzien is ‘n ieder zijn mening niet het belangrijkste wat er is, maar ik vroeg me af wat andere forumleden zouden hebben gedaan in deze situatie.

Ik heb er een beetje dubbele gevoelens over aangezien het weghalen van planten vreselijk is, maar ik ook echt totaal geen zin heb om ineens met pitten te zitten.

Ik had het castreren misschien maar moeten proberen, want het blijft zonde van de tijd en energie dat ik ze weg heb gehaald.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je had het kunnen proberen en indien nodig nog extra weghalen later. Da's mijn gevoel, maar heb zelf geen ervaring met Herma's dus weet niet hoe snel het toch nog kan mislopen. Je hebt allesinds nog steeds een niet al te mis veldje staan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herma's kunnen alles verpesten, ik had ze ook verwijdert. Ik denk nog steeds dat dat laatste topje zaadjes aan het maken is.

Dosido is erg herma gevoelig en je zal nog steeds goed moeten controleren. Heeft Barneys ook niet goed uitgetest denk ik dan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herma direct verwijderen, en de top met bruine haren zijn volgens mij hoogwaarschijnlijk bestoven met stuif. (Hopelijk niet)

Meestal kreeg ik topjes met bruine haartje aan de zijkant van de wanden omdat ze heletijd tegen de zijwand "schuren". Of als ze waren bestoven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omdat iedereen het doet, lijkt schuren heel onschuldig, maar dat is het eigenlijk niet. Niet voor niets wordt het ook wel droogneuken of droogseks genoemd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...