Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Fearghus

3x Critical Kush, 2x Bas Azz Kush

Recommended Posts

@Fatamorgana ja dat is altijd het probleem. Je zou eigenlijk moeten kunnen van dezelfde breeder nemen en dan nog kunnen de pheno's anders zijn en heb je teveel variabelen. Voeding, led/hps/cobs, klimaat, noem maar op. Het is wel fijn om te volgen maar geen garantie op het zelfde succes of resultaat. Waar had  je de Purple Punch terug gekocht? De purple punch auto smaakt heerlijk. Nice effect, maar het is en blijft een aftreksel en een auto. Plus die wisselende resultaten zijn echt vervelend, denk dat het absolute minimum 5 gram was gedroogd en het maximum dacht ik rond de 75 gram van de auto nightqueen. Ik zou ff moeten checken kan net iets meer of minder geweest zijn. Topplant en goeie oogst. Maar had maar een plant van die qoort. Dus kan bij toeval een goede pheno geweest zijn. Als ik me niet vergis heb ik dan ook bijna een maand langer gedraait met de tent. Buiten was de glue gelato het best, met twee topplanten die zeker 1m 35 waren, ik heb die wel een week vroeger moeten omdoen, vanwege de regen en opkomend toprot. 

Daarom dat ik ook ga veranderen van  breeder, ik grow voornamelijk met Barneys farm, fastbuds en Zamnesia seeds. Ik ervaar toch dat het zaad niet stabiel is. Auto's te variabel in oogst, fem deze ronde herma. Daarom toch ff Humboldt en dinafem of Royal Seeds proberen. Ach ja strain hunten is leuk. Alleen ga ik deze ronde in de tent toch meer onderzoek doen. Tent nog eens finetunen en meer op mijn hoede zijn. 

Grts

Edited by Fearghus

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Fearghus,

Zolang je zaden blijft zaaien, blijft de kans op herma aanwezig. Als je echt 99,9% zekerheid wilt moet je stekken nemen van een goed geselecteerde moeder die getest is onder stress :innocent:

En natuurlijk zijn er breeders die beter selecteren dan anderen waardoor de kans kleiner zou kunnen zijn:tu maar toch...het zou sneller gebeuren met zaad dan met goed geselecteerde stekken:innocent:

Gr, X

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De keuze voor de volgende ronde is gemaakt. Het wordt Eleven roses (Appalachian kush x Sugar black rose) van Delicious seeds en Golosa ( {Blueberry x grapefruit} x Bay 11) van Delicious seeds. Ik zal meteen een tenttopic maken, moet ik niet altijd opnieuw beginnen.

Grts 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...