Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
anti bombstic

Wedstrijdje

Recommended Posts

Ok, een poging om nog wat te maken van dit wedstrijdje:

 

categorieën:

- Gewicht

- Grootste Top

- Mooiste Plant

 

(eventueel meer categorieen kunnen worden gepost, dan zal ik deze post aanpassen.

 

 

voorwaarden:

 

Je meldt je aan voor één of meer categorieën voor 1 Nov. (of is dat te vroeg??)

 

Je post foto's (of een link naar je foto topic). (voor grootste top is een foto met meetlat nodig (of een colafles) naast de top :verrygood)

 

gewicht, tsja, post je gewicht zo eerlijk mogelijk....

 

 

de prijzen: de EER!

 

 

na de sluitings datum zal ik er een poll van maken zodat iedereen kan voten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou en dat is nou precies wat ik wou zeggen in het voorjaar tot halverwege de zomer voluit plannen en ideeen en dan vaak ineens niks meer en als je dat vermeld, dan zijn ze verbaasd van hun eigen uitspraken !

Om redenen die ik geschreven heb, gaat me nu die blow-aap allerlei scheld-mailtjes sturen, waarschijnlijk gepikeerd. Mag van mij hoor.

Ria

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beter in je brievenbus mevrouw van vreemde dingen zaken dan op het board eh..

 

Oouwe bluffer.. c67907de.gif

 

dat is nou precies wat ik wou zeggen in het voorjaar tot halverwege de zomer voluit plannen en ideeen en dan vaak ineens niks meer en als je dat vermeld, dan zijn ze verbaasd van hun eigen uitspraken !

 

Moet ik all caps gebruiken om het je duidelijk te maken..?

 

WAT JIJ VERMELD HAD, IS NONSENS. Ik heb planten in m'n tuin gehad wat jou volledig voorbij is gegaan, samen met 30-40 andere mensen. Kijk eerst eens die topics door en probeer dan nog eens te beweren dat mensen hier hun best niet hebben gedaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nou, ik hoef mezelf niet de hemel in te prijzen met mijn buitenweed. Ik heb 1/3 deel weggegooid i.v.m. schimmel en ik heb nog wel vroeg geoogst, begin sept.

Ik wou er alleen maar mee zeggen dat het elk jaar weer dat zelfde enthousiasme er is en dan tot mei/juni, maar het eind zie je er weinig van. Ook al gaat het mis, kun je dat ook laten zien en kunnen anderen van leren.

Ik had 1250 gram van de feinste weed van 10 planten, waarbij ik moet zeggen dat van de moederplant HH meer als 400 gr af gekomen is en sommige Jack Herrer heb ik volledig kunnen dumpen waren in no-time verrot.

Ieder mag zijn eigen fatasie hebben, de 1 wil in de top van een boom een plant zetten en de ander onder de grond, kan allemaal, maar erg realistisch is het vaak niet en wordt ook bijna nooit wat.

Maar enige kritiek mag men blijkbaar niet hebben, ben je aan het zeiken.

Ria

Er zijn genoeg mensen hier die net als jij goed weten wat er buiten in het najaar allemaal mis kan gaan . Dit omdat ze er ervaring mee hebben. Wat kunnen we nog meer doen dan mensen die dat nog niet weten te informeren ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...