BoasBoas 0 Posted November 20, 2019 Hallo allemaal, Net heel het internet incl. de recepten pagina van dit forum afgezocht naar mijn vraag maar ik kon helaas niets vinden, vermoedelijk doe ik het dan ook compleet verkeert omdat het voorval nergens voorkomt dus hier volgt mijn vraag; Af en toe zet ik de oven op 100 graden, doe ik wat boter in een ovenschaaltje, verkruimel ik daar mijn polm hash overheen, plaats het 45 minuten in de oven om het goed te laten smelten, laat het stollen en vervolgens lepel ik het allemaal op een hoop en eet ik het ineens op. De smaak is zeker niet optimaal maar laten we eerlijk zijn, daar doen we het niet voor . Dus ik ben morgen vrij en ik dacht koop wat sterkere ice-o-lator hash om een keertje te proberen en doe er hetzelfde mee. Nu ben ik bij de 100 graden begonnen en heb ik de oven telkens wat hoger gezet toen ik zag dat het niet smolt. Nu staat hij inmiddels een paar uur later op 250 graden en dat spul smelt nog steeds niet Allicht dat ik hem nu compleet verpest heb, maar ik heb nog bijna 1 gram over, en aangezien ik geen roker ben en daar dan ook echt niet van hou zou ik graag voor de volgende keer willen weten of je ice-o-lator hash wel überhaupt kunt eten en zo ja hoe bereid ik dit dan als het niet smelt? Veel dank, groet, Boas Quote Share this post Link to post Share on other sites
S37 181 Posted January 24, 2020 je doet er beter aan om of je hash in alcohol op te lossen of een cakeje te bakken doorrr boter niet in de oven te doen, gewoon in een klein steelpannetje en heel zacht tot die smelt niet koken en dan je hash er in oplossen. en dan hier een cakeje meebakken. als je hash ook nog vaste vorm blijft tijdens het lighten er van is het waarschijnlijk kamelenpoep. (het zou wel mogen bubbelen namelijk voor een goeie prijs ;)) Quote Share this post Link to post Share on other sites