Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Tnx man klopt 1 is niet in t donker geweest, was stevige plant stevige toppen makkelijk te knippen, toppen waren ook wat harder..

De andere 2 hebben ongeveer 60u in het donker gestaan, toen ik mijn 1e dag verduistering had gestart heeft mijn vrouw zomaar de lamp aangezet, zij paseerde de tent en viel op dat de licht uit was en dacht dat ik het vergeten was en weer aan gezet, haha was goed bedoeld en scherp opgemerkt maar was niet nodig geweest. Bedoeling was 72u donker zo was ik dan halve dag later gestart met verduisteren.. gisteren avond thuis gekomen mezelf opgesloten in de tent en feestje kon beginnen..

 

Toppen die ik daar knipte was wat minder leuk als ik ze vast pakte en aan t bij knippen was dan vervormden ze en bleven ze in die vorm plus bladeren zaten onder de trichomen plakte overal aan de schaar.. en de planten wogen nat allebei 100gram minder dan de andere en de steel van binnen waren bij allebei hol, de 1e Plant had dit niet.. conclussie voor mij over het verduisteren is wel de moeite denk ik klopt wel van die hars productie deze 2 zaten echt eronder vergeleken met de andere maar maakt het knippen wel moeilijker, volgende keer knip ik ze pas als ze droog zijn denk ik

Edited by upheaval
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die vrouwen he. Hahahaha. Best dat ze het doen om goed te doen. Nuja zonder mijn vriendin had ik een probleem gehad. 

Dat had ik nu ook met die eerste plant als met je laatste planten, die plakte enorm en schaar kreeg ik soms niet van elkaar.

Maar ik wil ze toch ook voor de zekerheid 48 donker geven de volgende keer. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alles zit ondertussen in potjes eindstand, 90gram, 85 gram en 75 gram.. de kleinste plantje, die ook 1x getopt was is de beste geweest uiteindelijk, lekkere geur, meeste trichomen en zwaarste toppen.. heb er gisteren van geproeft en gaf me toch de lekkerste high en heeft een overheerlijke zoete geur...

Totaal 250 gram..

Ga nu 3x White rhino en 1x White Widow doen (zaden die ik nog heb liggen zijn ook van Greenhouse enkel de WW die is denk ik van Zamnesia huismerk).. dit keer 3 a 4 weken groeien ipv 12 dagen.. en dit keer denk ik dat ik een SCROG net ga gebruiken of lst ga toepassen.. moet nog ff nieuwe grond halen en een extra pot, maar de ontkieming kan ik al mee beginnen.. 

 

Bestel alvast zaden voor daarna of als t misgaat

3x the ultimate van dutch passion

3x c.banana van zamnesia

3x misty gorilla van zambeza

SmartSelect_20190422-193525_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193534_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193516_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193504_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193457_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193448_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193440_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193420_Gallery.jpg

SmartSelect_20190422-193409_Gallery.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hele mooie toppen en heel mooi getrimt! Mooie  oogst ook, kan je ff mee weg.

De GG#4 pheno 1 heb ik niet zo secuur getrimt omdat hij van topvorming niet zo super mooi was in combo met veel bladvorming.  Maar jeetje die slaat met een hamer en knalt me tegen de zetel.:dribble:

Edited by Fearghus
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Fearghus Tnx man.. bij de grootste 2 planten is de geur nog niet erdoor, tijdens het kruimelen komt de typische wietgeur wel omhoog.. tijdens t roken wel lekkere smaak, beetje citrus achtig en kruidig van smaak.. effect is geen couch-lock maar eerder een lekkere high, t werkt meer mentaal krachtig maar redelijk kort, binnen een uur heb ik trek in de volgende weet niet of t aan het materiaal ligt of aan mij haha ben namelijk wel een heavy smoker maar rook voornamelijk hasj, wel van topkwaliteit.. maar rook over t algemeen de gehele dag door from morning till night

De 3e kleinere plant daarentegen is een stuk anders die is meer zoet van geur, heel apart geurtje maar wel aangenaam.. de geur komt ook door in de smaak wat je ruikt proef je bij deze, heel zacht ook. Effect is wel zelfde als de andere geen zware wiet, maar de juiste effect voor mij..

Vrouwlief had gisteren een brownie gebakken dus heb ik een.paar vrienden mee verrast.. alleen had ze wat veel cannaboter gebruikt volgens recept 250gram boter  dus heeft ze dat letterlijk genomen en niet gemengd met gewone boter.. 1 vriend die nooit rookt ofzo haha die had binnen een uur een gezicht dat ik nooit eerder heb gezien bij hem:blink::rofl, die was van deze wereld geraakt was er stiekem jaloers op, binnen half uur was m verdwenen naar huis.. was wel overweldigend die brownie in combinatie met een paar joints heb ik me in tijden niet zo stoned gevoeld.. heb ook niet zo vaak een cake of brownie op maar zeker voor herhaling vatbaar

Edited by upheaval
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rofl die kerel is rustigere oorden gaan opzoeken. Nice, ja ik rook ook wel de hele dag door. Fijn dat je ook wat variëteit in smaak hebt. Wordt ook dringend tijd dat ik nog eens spacecake maak. Met die hoeveelheid zal die kerel wel een paar uur van de planeet geweest zijn. :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Fearghus het bevalt heel goed man, ik vind het zonde dat ik het niet eerder heb gedaan dit.. veel verloren tijd inhalen nu, volgende ronde is al gestart.. 3x white rhino  en 1x white widow moeten alleen nog boven komen..

De wiet vind ik wel top man ik ben zelf wel voornamelijk een hasj roker de laatste 10 jaar, maar daar komt nu verandering in met deze stash komende maanden heb ik genoeg te roken, dus deze ronde heeft geen haast deze dames gaan royale behandelijk krijgen.(voor mijn kunnen dan he:rofl)

Met het curen begint de geur wel terug te komen vooral de kleinere plant die ik getopt heeft een unieke geur en smaak heel zoet en fruitig, kan het niet plaatsen maar t maakt me wel trots man zo n eigen kweek.. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha, de volgende ronde, fijn  Ik volg!

Ik ben aan het wachten tot de tent leeg is en dan begin ik buiten. :D

Edited by Fearghus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou ook wel buiten planten willen zetten.. vooral heb begrepen dat t waarschijnlijk een warme gaat worden.. zou wel een guerrilla kweek willen doen maar dit jaar focus ik me op me slaapkamer:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...