Twiet 812 Posted November 16, 2018 Jelly hash, een mengsel van dry sift en bho. Zijn er hier mensen die dit wel eens hebben gemaakt? Kan er eigenlijk niet erg veel goede info over vinden en wil het zelf gaan proberen. Vandaar mijn interesse in persoonlijke ervaringen van anderen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Head Honcho 260 Posted November 17, 2018 Wordt dat niet Moon Rocks genoemd? Wellicht kan je via die naam wat beter info vinden. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 17, 2018 (edited) Yep hiero, maar dan met AHO. 2e zeef hasj met wat AHO-flakes. Werkt wel leuk, sterk spul!! @Head Honcho Moonrocks zijn kleine topjes wiet besmeerd met olie en bestrooid met zeefhasj Edited November 17, 2018 by vakman 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted November 17, 2018 Ha vakkie, ik had al zo'n donkerbruin vermoeden dat jij hier wat meer van zou weten. Houdt jij een bepaalde verhouding aan, hoe meng je het, wat is dat donkerbruine gruis, zo te zien heb je het geperst? Vragenvragenvragen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Head Honcho 260 Posted November 17, 2018 Oja was vergeten dat het inderdaad een topje wiet met BHO en kief was. Verder denk ik dat je beter af bent om de losse bestanddelen apart te verwerken in een pijp of joint. Want een moonrock en of Jelly Hash verkruimelen/verwerken lijkt me best lastig. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted November 17, 2018 Moon Rocks lijkt me een kleverige bedoening, en zonde van je mooie toppen. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 17, 2018 @Twiet verhouding moet je voor jezelf bepalen, is ook afhankelijk van de kwaliteit van je materiaal. Dat gruis wat je ziet is de AHO, recht uit de vriezer(laatste restje uit de schaal geschraapt). Dat gaat samen met de zeefhasj in een stukje bakpapier en dan even persen met een stijltang. Verkruimelen is geen probleem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted November 17, 2018 Aha, dus jij kneedt helemaal niet, meteen persen die handel? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 17, 2018 (edited) Ja, dat werkt lekker snel 10 a 20 seconden persen ongeveer! Wel op een lage temperatuur, anders fik je het meteen weg. Gebruik hier 130 graden ongeveer, wat dikkere plakken iets langer persen Daarna meteen ff in de vriezer(minuutje) en je hebt een heerlijk plakkie hasj. Zoiets bijvoorbeeld, plakkie ice-hasj Edited November 17, 2018 by vakman Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostchild 1,672 Posted November 17, 2018 AHO: gebruik dit alleen puur (pas ook op met hoeveel je toevoegt) want olijfolie of waar je het dan ook mee aanlengt roken is echt niet goed voor je. Als je commercieel bezig bent met ICE maakt een paar druppels AHO erdoorheen jouw ICE tot de meest gewilde in de wijde omtrek Mooi he wat je met wat anderen als afval beschouwen kunt doen Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 17, 2018 AHO wordt hier nooit aangelengd met iets, het wordt alleen gerookt of mee gebakken. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostchild 1,672 Posted November 17, 2018 Ik had het ook meer tegen degene die wietolie maken volgens de mediwiet methode en denkt: dit moet ik ook maar eens gaan proberen met de wietolie die ik gemaakt heb en een beetje gumby ICE. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HUFFnPUFF 2,179 Posted November 17, 2018 jelly is toch gewoon ongepeste ice? beetje gummy veerkrachtig zacht spul, trek je zo uit elkaar @vakman verlies je zo niet veel smaak zo hoog? anders beetje in plastic in je kontzak en dan gewoon filmpje kijken op de bank, heb je zo zwarte culo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted November 17, 2018 Wat ik er van begrepen heb is Jelly een mix van dry sift en bho, +/- 80% sift en 20% bho, gemengd maar niet geperst. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HUFFnPUFF 2,179 Posted November 17, 2018 hoe meng je dat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 17, 2018 33 minutes ago, HUFFnPUFF said: hoe meng je dat? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted November 17, 2018 (edited) Edited November 17, 2018 by Twiet 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 18, 2018 Werkt prima Thnx @Twiet 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hannesh 65 Posted December 3, 2018 (edited) Wat ik je kan aanraden is de soxhlet ( Link) manier en dan mengen met gebrokkelde wiet. Geeft een goede smaak als het gecured wordt. Beter om het te mengen met een vaste stof zodat het niet plakt(wiet of kiff), want het heeft een teer-achtige kleverige substantie. Groeten, Hannesh Ps. Alle natte hasj droogt uiteindelijk in als het lang(het kan heel lang zijn) genoeg in de open lucht zit. Maar waar het door komt??? Edited December 3, 2018 by Hannesh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted January 13, 2019 Heel kort en koud gespoelde aho van Frisian dew. Na het uitdampen 45 minuten in de oven op 38 graden, even schrapen met een mesje, en na een paar minuten kan je er vrij gemakkelijk splinters van maken. Gisterenavond getest met de dr dabber ghost... Sterk spul, heb echt als een zaadje op de bank gehangen wel lekker! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted January 13, 2019 Ziet er heerlijk uit @Redman Geniet ervan! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites