Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

cannarie

Can light, original, of toch wat anders?

Recommended Posts

ik ben zelf tegen de paal gelopen door een CAN-original 2100m3 van 75kg te nemen (50kg kool, 25kg staal). Zeker goed materiaal maar haast onmogelijk om in een tent te hangen, het lijken me dingen die vooral worden gebruikt in hokken met massieve plafonden waar haken in geboord kunnen worden, óf je zou kunnen overwegen om een filtersteun in je tent te zetten. https://www.eugrowshop.eu/nl/luchttechniek-geurbestrijding/diverse-luchttechniek/filtersteun/

Als jij tevreden bent met de CAN lite zou ik die lijn aan blijven houden en gemiddeld 3-4 oogsten mee doen, er word bij die dingen meestal gewezen op 3 oogsten, maar daar word niet rekening gehouden met frequentieregelaars of dergelijke, daarnaast willen ze dat je het product snel ''consumeert''. Ik had liever gewild dat ik naar jou advies had geluisterd in de eerdere post en met de CAN lite was gegaan, dan zat ik nu niet met een 75kg filter waar ik 30 euro aan verzendkosten moet betalen mocht ik hem terug willen sturen :(

Edited by BOMBASTICK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruilen? Krijg je mijn kleine!
Je kan dat ding ergens neerzetten en er gewoon een box omheen bouwen, kan nog van karton als het moet, bij voorkeur buiten je hok. Zou ik wel willen hoor! Je kan daar dan ook meerdere slangen op aansluiten als je evt gaat uitbreiden.. das juist ideaal zou ik zeggen! 1x bouwen en dan niet meer naar omkijken, heerlijk!

Ook kan je bij sommige filters de slang omdraaien, dat hij aan de andere kant komt te zitten en dan kan hij weer een hele tijd mee!
Je kan blijkbaar ook de levensduur van je gebruikte filter wat verlengen door het gedeelte dat het dichtst bij de slang zit af te plakken! Want dat is het meest gebruikt en achterin veel minder!
Mooie noodoplossing!

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sunbeam Een filter kopen op uitbereiding in de toekomst lijkt me niet verstandig. Je wil niet te ver onder de maximale capaciteit van de filter gaan zitten met je afzuiging he. Een 2100m3 filter op jouw ledhok met ik weet even niet hoeveel (weinig) watt is dan ook al gauw een behoorlijke overkill.

Overigens ga ik voor een 1800m3 rhino filter. Die verkopen ze bij bol.com en had nog vvv bonnen die je daar kan inwisselen :)

Edited by cannarie
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...