Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sunbeam

Pineapple Haze V2 F1 *No-Till *LED by Sunbeam

Recommended Posts

7 hours ago, Xaim said:

Beide hebben ook last van de rot?

Haha, dan morgen wat meerdere foto's,  als je het ziet zitten natuurlijk :innocent:

Gr, X 

Ik heb t er echt al lang en breed uitgeknipt, 6 toppen ofzo zijn nu 10cm korter.
Dat heb ik helemaal ontleed en daarvan de helft zit in de compost, en de andere via de oven in mijn pijp, t smaakt me goed!! Ligt nog wel wat in de kast te drogen, er hangen zelfs 2 toppen, die er wel mooi uit zien maar die boven op een stam met een beetje rot groeiden, een plekje aan de zijkant bij een van de secundaire zijtoppen, vlak onder de hoofdtop, die al even dik zijn, maar wat er boven die rotte plek zit ruikt er een beetje naar,  maar het trekt weg omdat je de oorzaak hebt weggenomen, je hebt m losgeknipt en ook van de watertoevoer, en vervolgens in een droge ruimte gelegd.
En mocht ik wat proberen, dan voor de zekerheid in de oven op 120 graden en dan ruiken, nou ik ruik enkel nog kwaliteit dan, t ruikt naar koekjes, tuurlijk ben ik zelf proefkonijn en komt dit mijn huis niet uit. Ik zelf vind het verder prima, het blijft ook een onderzoek! Naar wat wijsheid is en wat paniekvoetbal, advies overgenomen van een fabrikant, dat kan best.. De hele landbouw/agricultuur werkt namelijk zo, alles is ons verkeerd om aangeleerd, kunstmest, ploegen etc...

Het is jammer van de setback maar not all is lost!

Ook bijvoorbeeld het feit dat mijn bodem echt krioelt van het leven, organisch materiaal, genoeg zuurstof krijgt rondom, de juiste schimmels bevat en zo voort.., betekent ook dat; mocht er ergens iets rotten, dan is het nog niet verloren, omdat de plant als het goed is een functioneel immuunsysteem heeft. En ik heb mijn schema natuurlijk aangepast, eerst 2 dagen niks gegeven en nu nog geen liter en alleen onder. Het is dus kijken naar hoe snel t uitdroogt, en dan daarop anticiperen. En bij week 5 al minder water gaan geven en niet bij week 7 pas. De hoeveelheid water die ik geef + de drink snelheid staan ook in direct verband met de RV heb ik gemerkt, nu ik minder water geef is die meteen gekelderd. Maar om te groeien moet er wel genoeg zijn om te verdampen via het blad, en weer niet zo veel dat de toppen als natte sponzen worden..


Niet super moeilijk allemaal,... als je het weet, ook niet iets dat ik al helemaal onder de knie heb, met name hoe nat de bovenste laag, maar ook de zijkanten van de pot moeten worden, of hoe droog. Lastig inschatten en ook met wegen, vanwege het lavagruis onderin en het moet iets natter zijn dan zonder wormen en alles, anders gaan ze dood en dan stort je ecosysteem in!
Volgende keer ga ik natuurlijk wel verbeterpunten introduceren :) Ik zie het wel meteen als ik minder water, de bovenste bladeren gaan meer als een kano staan, maar ja zo heb ik wel vaker gekweekt en dan krijgen de toppen ook meer licht :P ;)  Het is zaak een gemiddelde te vinden..

De pineapple, erg clean zuiver van smaak, herkenbaar t wietje uit de shop en de as is dus wit maar ik heb niet geflusht? haha. En ik ben ook niet dood neer gevallen haha ha.
T is ook wel echt een ananas smaak en goed hazy! Niet voor de helft er een beetje tegenaan zoals pineapple express. Of zoals Pineapple perfect van sumo seeds, nee dit is wel een treetje hoger met Jack Herer en Pineapple Gold.
Beetje zanderig maar volgens mij is dat goed, hij geeft een mooie romige coating op je gehemelte die niet irriteert, lekker tropical, zoet en een beetje tangy en erg verfijnd van smaak! En zo van de plant in de oven en in de pijp en dan geen bitter tintje te vinden! Heerlijk !

High tikkie wazig, (volgens mij van de CBG die hier veel in zou zitten lekker hor), maar tegelijk wel wakker genoeg en met een happy vloeier er in die ik in andere sativas niet zo heb. Beetje in de warrig, maar dan voel je hem tenminste wel! Geen katerwiet overigens :)

 

Wat ik gevonden had, ik hoop wel dat ik de 'terpenen en flavonoiden' wat op heb weten te schroeven, dit was ook V1 :P
1479487085.thumb.jpg.fe5752301890ef4ef783f7dad6ea4d63.jpg
Super lekker on the exhale, een ware massage voor lichaam en geest!
hoe krijgen ze het voor elkaar, hoe krijgt die plant het voor elkaar...? Niettegeloven wat smaakt dit goed. Nou dan is ie meestal goed! Trouwens hij is beter dan die uit de shop! Hij smaakt echter, gebalanceerder, breder pallet en ook zachter, vriendelijker! Eh ik bedoel zij.... Das ff een eerste indruk. :D

Trouwens, Critical Neville is nu al een aanrader, die raak ik echt helemaal niet aan, af en toe 1 blaadje wegsnoeien en dan meteen een hele sterke zoete geraffineerde lucht geeft ze dan af, die je direct doet watertanden,  die donkerrode draden op die fonkelende bloemen damn...
Die geur, nou MANDARIJN, dat is het eerste dat in me op komt! Ook menthol maar veel meer overladen met fruit en hout noten en dennen nu al helemaal over de top! Koffie ook nog...

Dat wordt smullen!!
Als de high nou ook nog je van het is dan snap ik helemaal waarom deze prijzen in de wacht sleept...!

Ik zag een filmpje van iemand op dezelfde bloeidag als de fotos hierboven van mij van Neville, nou zo te zien heb ik er minstens 2 weken 'vanaf gedraaid' hahah, is dat dezelfde strain??

Hij zegt dat ze niet drinkt, nou mijn bitch zuipt!


Blue haze kan ik nog steeds niet thuis brengen, wel fris, tussen de rotte toppen door dan, er zitten echt wel nog een aantal mooie tussen maar, wat ik zie is dat het gewoon te goed gaat, dat ze van geen ophouden weet en dus toppen op toppen op toppen maakt en dat modderbad hakte erin...ook is ze te grof gebouwd voor t licht dat ze krijgt, die witte haren blijven maar vangen en die toppen maar uidijen... iig de iets lagere latere toppen zien er wel goed uit!! Maar dit is nu echt niet een strain die ik nog een keer ga neerzetten! Het is er meer een voor buiten, ik weet niet niet sativa genoeg te bulky weinig frost, groot van stuk mooi voor buiten. Ik weet wat mijn systeem kan en hoe hard het gaat, hoe zwanger de toppen worden, dus ik kan beter nu juist voor die evenaar frost strains gaan met wat kleinere toppen...trainen dat komt wel in orde hmmmmmm weet ik dat. :icecream:

De UV is banging hard trouwens en er is zienderogen verschil waar te nemen! Pineapple ging vooral meer frost produceren! Ik 'puls' de lampen 10 minuten per uur 10x we zitten in de laatste weken. De blaadjes hebben het wat zwaarder, maar dat mag :)

Het is wederom een ruige kweek, maar wel een met sappige toppen!
....
 

Edited by Sunbeam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi en duidelijk verhaal ik kan het bijna proeven :P dat zijn revieuws waar een soort trots op mag zijn. Als ik probeer smaak en geur te verwoorden kom ik niet veel verder als heel lekker.

Volgende ronde weer met wormen in je medium?

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Limbic said:

Mooi en duidelijk verhaal ik kan het bijna proeven :P dat zijn revieuws waar een soort trots op mag zijn. Als ik probeer smaak en geur te verwoorden kom ik niet veel verder als heel lekker.

Volgende ronde weer met wormen in je medium?

Daar doe je het voor he :mobile::nerd
Heb nooit zonder wormen gekweekt, ze zitten zelfs bij mijn kamerplanten, maar.. ja ik denk dat ik ze de volgende ronde wederom in mijn pot weet te houden. :lol:

Joh echt toen ik net was begonnen in autopots met growshop aarde, coco en perliet, en daar wormen bij, wat guano en dan de adviezen van coco kwekers volgen, 2 dagen later hele vloer bezaaid met karkassen..... O SHIT het zijn huisDIEREN die moeten eten en shit ze kunnen de aarde niet vinden ze gaan allemaal over de rand  (vluchten dus) ze drogen uit, hoe kom ik van die vliegjes af  HELLUP
Zo ging dat :rofl
Hier leuke update van 'collega' Bio Living Organics

Ik vind THC alleen maar THC alleen, en THC + CBD maar THC + CBD.
Ik vond die Pineapple wel een bijzonder wietje, boven de rest uitsteken zeg maar.
Nu hoor ik dat CBG inderdaad mooie effecten heeft:

 

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wine grower's lung heet de aandoening die je kan oplopen door veelvuldig contact met de sporen van botrytis.

@pindarots123

je bent nooit te oud om (bij) te leren zeggen ze wel eens, bij deze kerel:mobile:

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, lostchild said:

Wine grower's lung heet de aandoening die je kan oplopen door veelvuldig contact met de sporen van botrytis.

@pindarots123

je bent nooit te oud om (bij) te leren zeggen ze wel eens, bij deze kerel:mobile:

Dan zal ik het voortaan maar niet meer in mijn gezicht smeren :rofl Maar gelukkig rook ik niet, dus mijn longetjes kunnen nog wel wat verdragen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok komtiedan @Xaim

ff een overzicht :wub:

Door de bank genomen ;)
 

_DSC8709.jpg

_DSC8711.jpg

_DSC8712.jpg

_DSC8713.jpg

_DSC8715.jpg

_DSC8718.jpg

_DSC8720.jpg

_DSC8723.jpg

_DSC8724-2.jpg

_DSC8724.jpg

_DSC8725.jpg

_DSC8726.jpg

_DSC8727.jpg

_DSC8731.jpg

_DSC8735.jpg

_DSC8736.jpg

_DSC8737.jpg

_DSC8739.jpg

_DSC8740.jpg

_DSC8743.jpg

_DSC8748.jpg

_DSC8751.jpg

_DSC8752.jpg

_DSC8755.jpg

_DSC8758.jpg

_DSC8759.jpg

_DSC8760-2.jpg

_DSC8760.jpg

_DSC8762.jpg

_DSC8763-2.jpg

_DSC8763.jpg

_DSC8765.jpg

_DSC8766.jpg

_DSC8768-2.jpg

_DSC8768.jpg

_DSC8769.jpg

_DSC8770.jpg

_DSC8771.jpg

_DSC8772.jpg

_DSC8773.jpg

_DSC8774.jpg

_DSC8775.jpg

_DSC8777.jpg

_DSC8782-2.jpg

_DSC8782.jpg

_DSC8787.jpg

_DSC8788.jpg

_DSC8790.jpg

_DSC8792.jpg

_DSC8793.jpg

_DSC8795.jpg

_DSC8796.jpg

_DSC8798.jpg

_DSC8801.jpg

_DSC8806.jpg

_DSC8807.jpg

_DSC8808.jpg

_DSC8810-2.jpg

_DSC8810.jpg

_DSC8816.jpg

_DSC8817.jpg

_DSC8820.jpg

_DSC8821.jpg

_DSC8829.jpg

Zoals jullie zien kan het zo de kliko in! :lol:

Edited by Sunbeam
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, pindarots123 said:

Jesus,  het zijn maar een stel planten, overdrijven is ook een vak...

Nee joh dit is God aan het werk, beetje voorzichtig met je uitspraken :P ;)

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er weer goed uit @Sunbeam, die Neville’s Haze heeft wel mooie bloem opbouw!:D

De Pineapple ziet er ook weer goed uit, nog even geduld en dan kan je de boel proberen:spliff:

Hoop mooie foto's! 

Gr, X 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zoooo, weer blaren op m'n vinger van het scrollen :o
Waren de foto's in de aanbieding ofzo, 100 halen 1 betalen... :lol:

Lekkere topjes!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, vakman said:

Zoooo, weer blaren op m'n vinger van het scrollen :o
Waren de foto's in de aanbieding ofzo, 100 halen 1 betalen... :lol:

Lekkere topjes!

Je moet ook niet scrollen maar klikken! :punk:

Maar ja dat heb je als je een veld toppen hebt tot het oog reikt... Jij ook toch? Nog ff wachten zeker... De spiegels hangen al iig
 

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ober, er zit een vlieg in m'n trichsoep :o
"Nou meneertje, als u goed kijkt is dat niet het enige ongedierte  in uw soep" :P

Lekkere glimmers :verrygood
Hoe gaat het met die rooie dorpsidioot?

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, vakman said:

Ober, er zit een vlieg in m'n trichsoep :o
"Nou meneertje, als u goed kijkt is dat niet het enige ongedierte  in uw soep" :P

Lekkere glimmers :verrygood
Hoe gaat het met die rooie dorpsidioot?

Die rooie valt bijna van de barkruk, maar dan kan de zon ook nog in de nek schijnen :P

Geef de vlieg eens ongelijk he, allemaal in Critical Neville

Oja die CO2 zak doet vrij weinig
, (links boven in die doos), en het mycelium dat ik besteld had is tot op heden niet binnen, dus heb nog maar een emmertje suikerwater met gist neergezet vorige week, net weer ververst, weet ik tenminste wat ik krijg = van 450 naar 650 PPM..

Edited by Sunbeam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan kan dat vraagteken dus ook van die deksel ;)

Is dat een waterslot?

Edited by vakman

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, HUFFnPUFF said:

had ook een beessie :wave:

yut.png.a4f8244291acaa11a5630b88c0725d12.png

ja die had ik ook nog ergens...................... volgens mij uitgestorven hier, drama ;) ...

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lievergeenheerbeestjes het lijkt wel zomer als ik hier soms kijk. Wat een natuur! Al is die emmer in de lucht wel apart in de atmosfeer. Chemtrails zullen de dames denken.:lol:

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Limbic said:

Lievergeenheerbeestjes het lijkt wel zomer als ik hier soms kijk. Wat een natuur! Al is die emmer in de lucht wel apart in de atmosfeer. Chemtrails zullen de dames denken.:lol:

Jij zegt ze hebben meer affiniteit met een schimmelzak? ;)
Ik probeerde al niet te roken in de buurt, zeker niet dat ze ruiken hoe ze zelf de hens in gaan dat moet een rot gevoel geven? :lol:

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alsof je kip, kip laat eten. Ik voel me er soms ook schuldig over. Ik las eens in een shop "waar kwaliteit in rook opgaat". Gewoon niks vertellen en bemoedigend blijven toespreken.^_^

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Limbic said:

Alsof je kip, kip laat eten. Ik voel me er soms ook schuldig over. Ik las eens in een shop "waar kwaliteit in rook opgaat". Gewoon niks vertellen en bemoedigend blijven toespreken.^_^

Ja das soms moeilijk omdat ze heus wel voelen of je oprecht bent of niet, het zijn natuurlijk vrouwen :likken:
Zo heb ik nu 1 lelijke plant, eigenlijk zelfs 2, en net doen of ik ze mooi vind dat is niet aan mij besteed!

Het zijn ook nog eens de 2 die het meest achter lopen, op de VOORgrond pffff

 

Edited by Sunbeam
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je een schimmelzak Sunny?? :o   Te lang nat gestaan? :P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...