Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sunbeam

Pineapple Haze V2 F1 *No-Till *LED by Sunbeam

Recommended Posts

De likes zijn weer op, maar
@Xaim: Like!

Jij bent goedkoper uit dat is een feit, weet ik nu al :P

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha goedkoper maakt niet uit toch, als je maar een mooi resultaat hebt:D

Ben benieuwd wat mijn eind resultaat gaat zijn, ben al erg te spreken over de manier van groeien. Zitten echt zat toppen in, en de helft is niet eens te zien:whistling

Hoe dik zijn de stammen van jouw planten? Daar een ik eigenlijk wel benieuwd naar :D.

Gr, X 

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, Xaim said:

Haha goedkoper maakt niet uit toch, als je maar een mooi resultaat hebt:D

Ben benieuwd wat mijn eind resultaat gaat zijn, ben al erg te spreken over de manier van groeien. Zitten echt zat toppen in, en de helft is niet eens te zien:whistling

Hoe dik zijn de stammen van jouw planten? Daar een ik eigenlijk wel benieuwd naar :D.

Gr, X 

Ik ook haha, ik wil al een paar dagen de schuifmaat erbij pakken...
Critical neville is dun, de rest is al flink!
Kom ik op terug :)

Ik heb ZOOOOOOO N VIS gevangen in de sloot, groot man gewoon onwijs groot 2 meter lang en 100kg echt waar! :P ;)

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, Sunbeam said:

Ik heb ZOOOOOOO N VIS gevangen in de sloot, groot man gewoon onwijs groot 2 meter lang en 100kg echt waar! :P ;)

Dan moet je het Dolfinarium even bellen, dan is er waarschijnlijk weer 1 ontsnapt :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, HUFFnPUFF said:

Ah vanavond kaviaar dus? :likken:

Zit zo'n dolfijn ook vol met blikjes kaviaar dan Huffy?? :o :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

_DSC7903.thumb.jpg.6bbea0e47cc7db4e4e778f1b5db5f321.jpg_DSC7905.thumb.jpg.0c1afc3b474d17349ce4b366e10e6497.jpg_DSC7907.thumb.jpg.cd505b4c30901ccdb814b018dc461470.jpg_DSC7908.thumb.jpg.4074c7b640515db2be8015ed146b0ade.jpg_DSC7910.thumb.jpg.38d6e71b94ff28376fb7562ce0aca075.jpg_DSC7911.thumb.jpg.584fb0e0ebc70d27784fc774ee4d1a2c.jpg_DSC7912.thumb.jpg.2c555f786b425627ebdd1ed0d8882ff7.jpg
2x 18mm, 1x 16mm

_DSC7916.thumb.jpg.cdf4020dce86bb9e686d4bd863851425.jpg

en 1x 20mm! 1x raden welke dat is.

_DSC7917.thumb.jpg.a9c0fa65e4b72a7ea465eb705ee8f599.jpg_DSC7920.thumb.jpg.f1ec1124c13492aeeff98a6a3275d136.jpg_DSC7921.thumb.jpg.01fcbf320a22b2257b9de6ba2f5678c1.jpg_DSC7922.thumb.jpg.bdd03f80866ba27461f2ddd780e02858.jpg

Nog wat blad gesnoeid en een top of 2 verplaatst
_DSC7925.thumb.jpg.401839d88fc32a18538e59c50bf723b0.jpg

Edited by Sunbeam
  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

He kut mijn laatste vloeitje

_DSC7930.jpg

_DSC7931.jpg

Edited by Sunbeam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top dit, echt top. Dat dit nog maar 3.5 weken in de bloei staat. Ik hoop dat ze nog passen na 9 weken bloei.

Denk je niet dat ze eerder klaar zijn? 

Zou echt spoelen de laatste 2 weken, nu gewoon kijken hoe groen je ze kan krijgen, maar dat ze nog niet verbranden/ donker groen worden. 

Verder over het afz(e)uren: 

Groeten,

Hannesh

Nutrient_Chart2.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze zijn al goed donker, ze lijken alleen lichter door de bak licht die er op staat. En nogmaals die topdress slaat ook nog in!......
Hoezo niet meer passen ze gaan niet meer doorstretchen. Ik zal het nog eens nazoeken de strains maar de stretch is er juist al een weekje uit.
Ze mogen nog wat doorgroeien van mij, als ze dat willen....

Ja je kan de PH expres laten schommelen.
Zodat je plant alles binnen krijgt.
Maar je weet dat mijn aarde de PH zelf aanstuurt?
En dat je bij mij geen enkel verschil ziet als ik 6.3 geef of 6.8

Of ken je alleen die kant van het verhaal? Allemaal kopje 'force feeding' waar jij het over hebt.

Dit is precies het station dat ik een jaar of 2 geleden al gepasseerd ben.
Ik doe een integrale kweek, en ik heb al uitgelegd dat ik met dit soort dingen rekening hou, deze dingen zitten al in mijn systeem verwerkt dat begint bij het composteren en samenstellen van je soil al man....... Ik vind het leuk om even wat oude kennis op te halen en de boel aan elkaar te staven, maar mijn conclusies zijn hetzelfde gebleven.

Ik heb net weer een blaadje zitten bestuderen, nou precies de satijnen glans die ik zoek. Geen hoogglans, hoogglans is in mijn boekje overvoed! Wat neemt er meer licht op glans of mat?
Je bent ook gek, als je met supersoil halverwege de bloei de plant en de pot nog even helemaal vol gaat proppen met flessenvoer.
En dan aggressief spoelen om het er even later weer uit te krijgen wat helemaal niet lukt in deze soil!
Want er zit bijvoorbeeld Lavameel in en kleimineralen, en vermiculiet en die houden dat vast.

Voor ik deze kweek begon was het uitgangspunt om alles uit de aarde te halen en alleen water te geven en Bokashi.
Goed ik vind de potten nog net te klein daar voor en met alle andere gegevens, licht, het beast modus klimaat........ dus heb ik wat (vooral organisch) flessenvoer achter de hand!
Misschien ben ik dingen vergeten in mijn mix, maar het is eerder andersom!

Ik krijg wel een beetje de indruk dat je het hele gedeelte 'leven' nog niet hebt ingekeken in je studies daar?
Niet echt te onderschatten, ja tenzij je zelf de balans er helemaal uit rukt. Ik heb geen goed gevoel bij op de letter kweken, en daarom ben ik ook overgestapt.
Ik ben ook toevallig overgestapt van forum (ik zat eerst op weedforum eu), misschien dat dat lastiger is omdat je niet aanwezig was bij mijn hele voorgeschiedenis..

Als ik een andere kweker zag doen wat ik nu doe, dan zou ik persoonlijk wel uitkijken met adviseren over fors bijvoeren.
Tenminste, je brengt het zo...stellig? Maar het is echt niet de enige weg naar Rome! En ik zit op en heel ander spoor joh! Trek die wissel es om daar!

Stel je voor ik volg jouw adviezen op de letter op (jij hebt ze ook overgenomen) en ik schiet te ver door dan krijg jij de schuld he :P
En weet je wat jij dan zegt? Jaaa maar het is een plant dat is natuur he, en er kan wel van alles mis zijn met de rest van je variabelen, zoiets toch?


Deze stijl van growen is geen schema. De agenda kan je in principe zelfs weggooien, je volgt de plant ipv andersom. Welk gedeelte snap je nog niet?

Spoelen? Je kan niks uit een plant spoelen alleen uit je medium, je kient vantevoren uit hoeveel de plant nog gaat eten, en je kapt dan de toevoer op tijd af.
Geef je minerale of direct opneembare voeding, dan komt dat vervolgens allemaal in je bladeren, leuk zou je zeggen? Dan gaat dat van daar weer naar je toppen, maar ben je net te laat geweest met afkappen of heb je net te veel gegeven, dan heb je verbrandde punten of krijgen de toppen het blad niet leeg! PROBLEEM
Was je te vroeg dan loop je ook weer tegen een roadblock, of je plant.... de toppen worden minder dik.
Zelfs met supersoil als ik ineens van heel veel naar (bijna) niks geven zou gaan dan krijg je een enorme schommeling, dan is het leven niet klaar voor deze overname van de wacht! Dan kan het hele  kaartenhuis ook zo in elkaar vallen en de plant ongelukkig maken de laatste 2 weken van haar leven, terwijl als ik gewoon blijf doen wat ik doe alles vanzelf recht trekt?

Met die directe manier van kweken, met voeren spoelen wat jij zegt, lijkt het op het eerste gezicht misschien of je adequaat kan reageren, maar in de praktijk is het juist andersom, in mijn setup kan je juist alles helemaal los laten en tegelijkertijd mooie verassingen verwachten, zonder dat het ooit tot grote problemen leidt, tekorten, overvoeding. Die komen in no till niet of nauwelijks voor!

Met spoelen spoel je ook alles wat waardevol is in je aarde (leven? = de MOTOR) weg, zonde van je geld tijd en het sjouwen van de potten, alle ziektes komen ook direct weer terug, (en de maatregelen, sprayen maar) je microbiologische pantser is weg, de brandstofpomp (=microben en schimmels) weg, kortom gezeik.
Wat jij zegt kàn ik niet eens voor elkaar krijgen. Als ik nu zou stoppen met voeren zou ik nog steeds heel veel voedingsstoffen over hebben in mijn aarde aan het eind van de kweek. Iets wat jij onwenselijk acht. Bij mij is dat precies andersom, die potten blijven staan he. Mijn soil houdt juist alles vast wat ik maar voer als een spons, ik heb niet eens run off alles wordt opgezogen, want mijn soil doet dat BY DESIGN. En de biotoop regelt dus wat de plant eet. De plant zal stoppen met eten en vanzelf vergelen want zo werkt de natuur, mits die in balans is!! En de boel komt vrij op de momenten dat de wortels daarom vragen door suikers te leveren.

Je kan en mag bijvoeren, maar dat Gaspedaal dàt moet je onder controle krijgen! Jezelf aan banden leggen NIET de plant! Ok trainen moet in zo'n hokkie maar das weer een ander verhaal....

Maar er zijn dus andere wegen naar Rome, die minder risico hebben! En die meer vrijheid bieden, die relaxter werken (en ook nog eens duurzaam zijn, want hoe meer rondes hij mee gaat hoe beter hij gaat die soil.)

Als oplossing voor bleke blaadjes kan ik nu bijvoorbeeld gewoon mijn lamp even een week wat dimmen?
Als je de lamp ietsjes dimt dan kan het namelijk zijn dat je microben het nèt wel kunnen bijhouden, dat ze even op adem komen..
Ik kan weer compost thee maken, zowel bacterie dominant als schimmeldominant. En ik kan ook niks doen omdat alles al voorbereid IS.
Bij no till heb je eerst het zware werk en dan de ontspanning.


Weet je de natuur is ook zo daar is geen rechte lijn te vinden! Waarom zou je die de 'baas' willen zijn?? Je bent zelf natuur, ging jouw moeder ook haar ingewanden er uit spoelen en tegelijk aan het infuus voor ze jou kreeg?

Breng je meer leven in je soil dan krijgt het ook meer 'soul'!

Is je soil verrijkt met grondstoffen (antwoord JA), is je vochthuishouding goed? ja
Kan je het leven een huis bieden? Ja,
klopt de VPD? Ja.
Leeft je soil echt? JA.

Grote kans dat je blije planten hebt!
En zijn je planten blij dan gaan ze maximaal geven!

Zo simpel is het gewoon.
En dan proef je niks geen voer terug en is je as gewoon wit. Want je geeft ze de tijd om hun ding te doen en dat is rustig afbloeien, uitbloeien en als dat langer duurt is dat dus geen enkel probleem! Korter ook niet :)

Ik denk overigens wel dat ze eerder klaar zouden kunnen zijn, maar ik zie dus wel! :)
Blue Haze wil ik misschien wat langer laten staan, omdat dat zo'n strain is die jou daarvoor beloont. Athans volgens de reviews.

En Critical Neville 2 is een strain die wel eens door zou kunnen groeien, maar niet door het dak, de toppen alleen, in kerstboom vorm, die worden puntig denk ik, zag ik....


Tnx voor de complimenten nog!

Op zich heeft het wel wat dat iemand advocaat van de d..... speelt. :tu
Ciao

Edited by Sunbeam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik dacht dat ik me druk kon maken

Leuke baan! :rofl

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holy shit, wat is die vent irritant om naar te luisteren...:fish:

Was wel klaar na een paar minuten, hij herhaald alles wel 100x:oeps

Gr, X :D

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb vandaag ff snel een emmer gepakt en mijn luchtsteen er in gegooid, uurtje of 2 laten bubbelen met fish mix en wat biobizz...
En bacto natuurlijk:)
De nematoden weer gevoerd! :)
Die leven in kolonieen in mijn soil en ook in de schotels helemaal wild werden ze!

De UVB ook alvast opgehangen.
En de 20mm lens er op gezet, fijn ding!

Geconcludeerd dat dat kaartje onder de UVA ledjes op halve kracht nog paarser wordt dan onder de UVB lampen op volle kracht, UVI ff nazoeken..
Ook Migro zijn nieuwe live update bekeken, live bekeken, over UV lampen en een test die hij wil gaan doen. Want hij zegt dat in principe nog niet echt bewezen is in side by sides met cannabis dat je beter af bent met extra UV, want UV kan ook minder yield betekenen.
En hij nodigt mensen zelfs uit lampen die hij heeft liggen te testen, best weer leuk!

Ff wat ge:likken:fotos beetje ge edit, dus wat meer helderheid het zwart wat dieper, maar veel hoef ik niet te veranderen onder zo'n lamp, het geeft mij wel een vakantiegevoel, de geuren natuurlijk ook ! Trouwens, je ruikt alleen de planten, ik ruik niet aan de planten waar ze in staan bedoel ik, dat staat er los van :)
En de potten ruiken ook gezond trouwens. Onderin nat, bovenin bossig, in het midden zijn ze droog! Gedeeltes. Ik vraag me af of ik dat nog kan gaan benutten of dat daar bepaalde andere processen nu plaats vinden. Microben die schuilen voor de regen ofzo :P

_DSC7939.thumb.jpg.a563ab2ba789cf1823ff4306aa2dcafb.jpg
_DSC7935.thumb.jpg.353046098d589e0e0105c2abde7490a0.jpg_DSC7937.thumb.jpg.cf26bdc67c35fb8439c561ff8e9d0d32.jpg_DSC7942.thumb.jpg.7a398ecd832054567fb3e13f908916f9.jpg_DSC7943.thumb.jpg.1daa219db5f95bc18367689b347c3306.jpg_DSC7945.thumb.jpg.5cb1470556f857ad4f2c3150fd9bfff8.jpg_DSC7947.thumb.jpg.3c118cfc9f84c9dc786251a8fd0a1116.jpg_DSC7950.thumb.jpg.b7112b6e77083588b95f9f2125195158.jpg_DSC7954.thumb.jpg.49f971eff94a826ca806009f46a8f316.jpg_DSC7955.thumb.jpg.e431ef44d282e89726950f0c85ec9b0e.jpg

_DSC7959.thumb.jpg.20912636d16623340246a8ef5307e966.jpg

_DSC7962.thumb.jpg.ed780708de8afaf61db1710ffd65e33c.jpg_DSC7963.thumb.jpg.d920c4e0ea236ab2d4e2fbf2e55a2ae0.jpg_DSC7964.thumb.jpg.9c695a926bdccca5da2e5537f49493a7.jpg

Edited by Sunbeam
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning!
_DSC7976.thumb.jpg.46af5c52e91fac246cac621a405cc3cf.jpg_DSC7979.thumb.jpg.cc06cf860084d4b5203f38efdaf09016.jpg


Ik zat inderdaad wel laag met de voeding, en  ik zag dat de planten en de microben er goed op reageren, dus vandaag staat er extra veel vis op het menu!

De rechter kant is nog ietsje bleek, de Pineapple kant dus!
Ze kunnen allemaal wel wat gebruiken want de lichte puntjes van de blaadjes dat zijn net een soort balonnetjes die nog opgeblazen moeten worden!
Ook heb ik alle etiketten nog eens goed bestudeerd.... Ook de info van ervaren coco growers enzo das echt wel waardevol want die kunnen zo zien of een plant nog heel veel meer mag hebben of niet, dat geeft mij dan wel wat meer zelfvertrouwen. Het enige dat ik moet laten is overvoeden met mineraal, ik heb de microben nog amper echt calorieen te eten gegeven deze grow, een beetje suikers en thee.. ok en met de aarde, maar nu mogen ze van mij nog even een paar borden leeg gaan eten,  zoals trippie zegt 'Sunbeam riding the Bull' haha.

Vandaag gaan er wellicht 2 naar de kapper, Aldi bijpunten en haar groenere zus de mat er af! Gaan we eens even kijken of we weer wat nieuwe penetratie bij de dames kunnen bewerkstelligen.
Die groenere zus trouwens (rechts voor) Dat is me een plaatje, die heb ik nog amper gesnoeid, omdat ze zo goed haar ding deed. Maar nu is de tijd gekomen.
De verschillen tussen de 2 ananas strains zijn behoorlijk, een foto tripje waard, minimaal, misschien wel video.
Ik denk aan wat bewegende beelden te gaan opnemen!
Wel een drempel, vooral het editen

Ik wil wel zo'n slide shot en de focus fade enzo brrr bouwen bouwen bouwen
En spiegels, licht, lampen en spiegels, ....:wOOt
 

Edited by Sunbeam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo!
Ze hebben wéér gegeten, en dat snoeien hebben we ook weer gehad.
Voorlopig. Achter onderin nog niet 100% tevreden maar we kunnen er voorlopig wel weer redelijk mee door ;)
_DSC7982.thumb.jpg.b2323e69e06295859d06acbfdae3cb1a.jpg_DSC7989.thumb.jpg.fb4de4987c9c784420d68ed8183e63fc.jpg_DSC7993.thumb.jpg.6c2ef40ee1d84a0c163ecf60cf761ad3.jpg_DSC7996.thumb.jpg.14cd88f69645017cfb3899757e091e72.jpg

_DSC7983.thumb.jpg.8b5f55d1efec72d4716e7e2d77140960.jpg
Ze waren weer blij, de bewoners, dosis weer verdubbeld!, was nodig als ik het helemaal goed heb ingeschat.... Als zij het lekker vinden......

_DSC7984.thumb.jpg.c291907fb6c8528eec6c79304dfb53da.jpg_DSC7985.thumb.jpg.c675865f42d3599d5c1ad69959e0c768.jpg_DSC8012.thumb.jpg.5b4504bd764ed3db25724dffd024502a.jpg_DSC8013.thumb.jpg.e8095106ca37850058c062725fa0ff98.jpg_DSC8014.thumb.jpg.4af7c33f3a54dfbd418b00165db70f16.jpg_DSC8015.thumb.jpg.edef3ae5bccc92af0c99e88f3a00205e.jpg_DSC8016.thumb.jpg.0b8bfb90e4599c3355b1ef9b80460f87.jpg_DSC8019.thumb.jpg.1574db7c5eb5d498606f0e1349a0e3c5.jpg_DSC8021.thumb.jpg.15515ef8794fff7562cdd7d0749defba.jpg_DSC8022.thumb.jpg.afbb53bd0182b122e6ae8ebab8614515.jpg_DSC8023.thumb.jpg.1b7dd704fde222e09d95947e14ff2327.jpg_DSC8024.thumb.jpg.a881a27d869a9aca14e491e1dcc63e6d.jpg_DSC8025.thumb.jpg.6ac3ab68ddd567db600d0986bde075c8.jpg_DSC8026.thumb.jpg.b463b60bf55b3b5f44cc9872a2186bbd.jpg_DSC8027.thumb.jpg.f9e539ff2a130933155d115e0602c7df.jpg_DSC8028.thumb.jpg.593ab33c526a5abfb29b16ccc7eef3a6.jpg_DSC8029.thumb.jpg.d6e8ce8580776e803ebaf5475483d195.jpg_DSC8032.thumb.jpg.aba5d22a3e2a88d40301d8227700fbfd.jpg_DSC8033.thumb.jpg.c645f4a9bc320822340feda1a1756f42.jpg
:rolleyes:

Edited by Sunbeam
  • Like 2
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Hannesh said:

@Sunbeam Dat zal nog wel aanzwellen nu die toppen nu belicht worden

Groeten,

Hannesh

Das wel de bedoeling ouwe
De lamp is ook 5cm terug omlaag gegaan :P
en nog wat takken en COBs afgesteld op elkaar... finetunen

 

Edited by Sunbeam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu alleen nog CO2
Het mycelium is bijna volgroeid, nog een week of 2 schat ik en dan zal de vruchtfase zijn aangebroken van de koffiezwammen op mijn lamp.
Het emmertje komt dan onderin de tent te staan, en dan zou ik snelgroeiende zwammen kunnen verwachten = behoorlijke CO2 produktie
= kneiterdikke toppen

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

27 days in flower!

_DSC8042.thumb.jpg.ad46527acc752557fdea68bfd49cd141.jpg_DSC8046.thumb.jpg.c4e9369655627c6dc1eb11fd39b564e6.jpg_DSC8049-2.thumb.jpg.624cddbc968f753cafaa07531747f0d4.jpg_DSC8049.thumb.jpg.3d8981cf00634a866ae00bb726915b5e.jpg_DSC8050-3.thumb.jpg.63ed299743c5b0609875735151bb9555.jpg_DSC8050-2.thumb.jpg.f23b4cfaf39a25a60ad48181a5095c66.jpg_DSC8050.thumb.jpg.d3b449d36c57c92fce635193245b0418.jpg_DSC8051.thumb.jpg.fb821e270a6bef8bbd87994428912c3b.jpg_DSC8052.thumb.jpg.020e3ced2558ef81d68c2c075b61616d.jpg_DSC8053-2.thumb.jpg.26681fcbaf423e58c2c4d646fee7a6b3.jpg_DSC8053.thumb.jpg.afb8873b718f8f7d66f4f1f40a3873db.jpg

_DSC8056.thumb.jpg.2d7a8d8bda18afd18eee70e5d9170eb0.jpg_DSC8056.thumb.jpg.68660f03156a991121eacc9f85ad279a.jpg_DSC8056-3.thumb.jpg.ec0c92b011c6c8d19c6162f9772c96ed.jpg

Edited by Sunbeam

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sunbeam,

Ziet er goed uit,  dat gaan mooie knotsen worden! :D

Verschil is goed te zien als ik ze met de mijne vergelijk, goed bezig! :tu

Hou wel de rot goed in de gaten in een later stadium met die mooie toppen:innocent:

Gr, X 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Sunbeam said:

!_DSC8049.thumb.jpg.3d8981cf00634a866ae00bb726915b5e.jpg

Afbeeldingsresultaat voor witte pruik

Mooie meiden man, heerlijk!! :verrygood

Wat ga je met je knipafval doen? Ziet er ZEER GOED uit namelijk.

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...