Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
CannaDanny

Wietboter

Recommended Posts

Mijn manier van wietboter maken....

 

Benodigdheden

 

Gedroogd Knipafval (ik gebruik 1 gr per 10 gr boter), roomboter, pannen, zeef of kaasdoek.

 

2x 250 gr roomboter. Deze heb ik gekozen omdat 't minder schuimt. Ik smelt de boter au-bain-marie, dus pan met boter in pan met water. De boter smelten, ik voeg 50 gr gedroogd knip afval toe als boter is gesmolten. Dan pan tot 3/4 vullen met water en langzaam (!) verwarmen!, de boter met water en wiet niet laten koken. Na 2 uur pan van vuur, 10 min af laten koelen en dan zeven. Je hoef vettig bladafval en een donkergroengrijsbruinedrab over, die moet afkoelen in de koelkast. Volgende dag is de boter weer hard, mooi groen ook.

 

WjuMbbx.jpg

 

Om space cake te bakken, Wiet ijs, oreo met wietboter vulling, cupcakes, muffins etc.....

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarom zien we dit soort recepten nou niet op tv :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha

 

Omdat er geen WIETFORUMTV is.... Lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Del

Edited by CannaDanny

Share this post


Link to post
Share on other sites

je vergeet decarboxyleren. Dit maakt je recept veel sterker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

en wat is dan decarboyxleren helemaal of is het de bedoeling dat de lezer het zelf moet googlen ?

:wtf2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×