CannaDanny 111 Posted June 9, 2018 Mijn manier van wietboter maken.... Benodigdheden Gedroogd Knipafval (ik gebruik 1 gr per 10 gr boter), roomboter, pannen, zeef of kaasdoek. 2x 250 gr roomboter. Deze heb ik gekozen omdat 't minder schuimt. Ik smelt de boter au-bain-marie, dus pan met boter in pan met water. De boter smelten, ik voeg 50 gr gedroogd knip afval toe als boter is gesmolten. Dan pan tot 3/4 vullen met water en langzaam (!) verwarmen!, de boter met water en wiet niet laten koken. Na 2 uur pan van vuur, 10 min af laten koelen en dan zeven. Je hoef vettig bladafval en een donkergroengrijsbruinedrab over, die moet afkoelen in de koelkast. Volgende dag is de boter weer hard, mooi groen ook. Om space cake te bakken, Wiet ijs, oreo met wietboter vulling, cupcakes, muffins etc..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeff-1986 75 Posted June 9, 2018 Waarom zien we dit soort recepten nou niet op tv 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CannaDanny 111 Posted June 9, 2018 Hahaha Omdat er geen WIETFORUMTV is.... Lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
CannaDanny 111 Posted June 14, 2018 (edited) Del Edited June 14, 2018 by CannaDanny Quote Share this post Link to post Share on other sites
OHM 15 Posted October 22, 2018 je vergeet decarboxyleren. Dit maakt je recept veel sterker. Quote Share this post Link to post Share on other sites
macerror 2,515 Posted October 22, 2018 en wat is dan decarboyxleren helemaal of is het de bedoeling dat de lezer het zelf moet googlen ? Quote Share this post Link to post Share on other sites