Xaim 1,750 Posted October 17, 2019 @greentjeonatrip, Helemaal waar, ze doen het echt fantastisch Ben benieuwd hoe ze zullen smaken Gr, X Quote Share this post Link to post Share on other sites
greentjeonatrip 1,093 Posted October 17, 2019 Doe je nog een beetje varen op de tensio, of geef je daar inmiddels eigen invulling aan ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kluns 1,061 Posted October 17, 2019 Varen kan alleen met kano blad, daar ben ik goed in Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yoyneh 18 Posted October 17, 2019 (edited) Beautiful, Xaim! Just beautiful!! Deze fans trekken lucht aan, niet blazen, toch? Edited October 17, 2019 by Yoyneh 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted October 17, 2019 @Yoyneh, Dankjewel! Deze blazenlucht over de planten heen, zodat de toppen niet te heet worden. Maar blazen 9v geen 12v ondanks dat ze 12v zijn , maar bewust juist op 9v gezet. Zodat er een rustig briesje er overheen blaast en de toppen niet te snel afkoelen of te heet worden Gr, X Quote Share this post Link to post Share on other sites
cannarie 1,381 Posted October 17, 2019 1 hour ago, Yoyneh said: Deze fans trekken lucht aan, niet blazen, toch? Heb jij wel eens een fan meegemaakt die wel blaast maar niet zuigt, of vice versa? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
420man010 1,254 Posted October 18, 2019 Nog een week of 2 te gaan ofzo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted October 18, 2019 (edited) @420man010, Klopt, zo iets gok ik ook. Niet heel lang meer in ieder geval voor de Liberty Haze Voor de Blue Cheese zie ik er nog wel een paar die nog zeker 3 weken moeten. @greentjeonatrip Ik gebruik nog steeds de tensiometers, dat gaat prima zo Gr, X Edited October 18, 2019 by Xaim 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted October 24, 2019 Update: Dag 57 - 12/12 Blue Cheese: LV: 65 Temp licht aan: 26 graden. Temp licht uit: 19 graden. Watergift: 2L om de dag Liberty Haze: LV: 62 Temp licht aan: 26 graden. Temp licht uit: 19 graden. Watergift: 2.5L om de dag. Het loopt op het einde bij de meeste planten, maar er zit bij de Blue Cheese nog een Pheno tussen die nog vrijwel helemaal wit is. Helaas ben ik in beide tenten wat rot tegen gekomen, maar ag, dat is bijna een standaard gegeven als je in de herfst afbloeit zonder een ontvochtiger Voor de rest heb ik weinig te vertellen, hier zijn de foto's. Wie kan de top met rot spotten bij de Blue Cheese foto's? (het gaat om 1 top) Blue Cheese: Liberty Haze: Gr, X 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
the-choca 562 Posted October 24, 2019 prachtig 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kluns 1,061 Posted October 24, 2019 (edited) Pfff kwijl kwijl. Toprot? Ik gok op de laatste foto. Aan dat blaadje te zien???? Edited October 25, 2019 by Kluns Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted October 24, 2019 @Kluns, De laatste foto van de Blue Cheese is de top met toprot Gr, X Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kluns 1,061 Posted October 25, 2019 Dat zei ik toch 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted October 25, 2019 13 hours ago, Kluns said: Edited 3 hours ago by Kluns 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
420man010 1,254 Posted October 27, 2019 Ik kan geen rot meer zien voorlopig Xaim, als je t ff niet erg vindt Goed dat je t zelf verklapt Quote Share this post Link to post Share on other sites
VolcanicSea 326 Posted October 27, 2019 Zien er mooi uit! Wel erg jammer van de toprot, ik had er helaas ook last van. Volgens mij is dit het toch? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
upheaval 258 Posted October 27, 2019 Deze toppen zien er weer overheerlijk uit, lekker bezig zoals gewoonlijk.. Blijft altijd genieten deze topic 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted October 31, 2019 Update: Dag 65 - 12/12 Blue Cheese: LV: 35 Temp licht aan: 25 graden. Temp licht uit: 20 graden. Watergift: 2L om de 2 dagen Liberty Haze: LV: 42% Temp licht uit: 19 graden. Alle Liberty Haze zijn om gegooid, vorige week dinsdag had ik al de helft van 1 Liberty Haze geknipt, dit was 125gr droog, de andere helft ligt nog te drogen ben namelijk heel erg benieuwd naar het totaal van deze plant Ik moet zeggen dat het volume en het gewicht behoorlijk mooi zijn, de toppen zijn goed zwaar. Ondanks dat er dan niet veel ligt, weegt het toch nog een "hoop". De toppen zijn mooi hard en compact en vol met glitters en het plakt als een malle De Blue Cheese zijn er ook 3 hele + 2 halve geknipt waar van er 1 al droog is, dit was 35gr. Ook deze toppen waren mooi campact en lekker zoet/kaas achtige geur, zeer aangename geur vind ik zelf Als je er aan denkt om Blue Cheese te kweken van Barney's Farm, houdt er rekening mee dat er best wat phenotypes tussen dit soortje zit. Ik heb er zelf 4 gezien van de 8 zaadjes die ik gepland heb Bij de Liberty Haze zijn de planten behoorlijk uniform, hoewel ook hier een paar verschillende phenotypes tussen had zitten maar deze lagen heel dicht bij elkaar dat je ze bijna gelijk kan trekken. Liberty Haze lijkt wel een hele goede brenger te zijn met maar 8 a 9 weken bloei. De uitslag ben ik jullie nog schuldig, maar die gaat er zeker komen, nog even geduld Hier zijn de foto's Blue Cheese Liberty Haze Gr, X 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yoyneh 18 Posted October 31, 2019 eXcellent !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
420man010 1,254 Posted November 1, 2019 Alsof je ze door een pot met suiker hebt gehaald en na 8-9 weken al klaar Zal goed in de grinder blijven plakken Misschien iets voor @Kees A Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kees A 1,163 Posted November 1, 2019 1 minute ago, 420man010 said: Misschien iets voor @Kees A Liberty Haze commercieel soortje, bedoel je? Geen idee wat die kost in de shop en of shops hem graag willen hebben. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted November 1, 2019 @420man010, Het is een mooi soortje wat echt heel snel klaar is en ook behoorlijke brenger lijkt te zijn Ze plakt inderdaad als een malle! Zit genoeg suiker op @Kees A, Het is zeker waard om het soortje te proberen en aan te bieden aan je afnemer Gr, X Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted November 24, 2019 Hoe gaat het hier, staat de tent alweer vol? Quote Share this post Link to post Share on other sites
M0251 111 Posted November 24, 2019 Hey even je topic snel bekeken maar wat een toppen heb je elke x! ik ben nog nieuw in dit en ben benieuwd of zulke grote toppen normaal zijn? of licht dit aan bepaalde soortjes? of apart voer? groetjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xaim 1,750 Posted November 24, 2019 @vakman, Vandaag de laatste Blue Cheese omgegooid, een slome variant deze is wel 400gr nat dus zal waarschijnlijk zo rond de 100g droog zijn. Ik heb nog niks er in staan, ik wil eerst alles even fine tunen en dan verder gaan wil ook nog wat voor je op de bus doen, net als voor @420man010, maar ben nogal druk geweest. Wil het deze week gaan proberen @M0251, Bedankt voor het compliment! Het hangt van zoveel factoren af, maar vooral van de kweker zelf, maar ook zeker de soortjes hebben invloed. Niet elke soort heeft grote bloemen, daar moet je zelf een beetje naar zoeken. Qua voeding verschilt ook per soort, zo kan je een Indica meestal helemaal vol proppen, als je dat bij een Sativa doet kan dat nog wel eens negatieve gevolgen hebben. Maar wat nog het belangrijkste is, zorg goed voor je planten, geef ze de aandacht die ze nodig hebben. Daarvoor wordt je beloond Gr, X 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites