Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Doede

Toppunt Van Kleingeestigheid.

Recommended Posts

Het is de fucking limit, wat een kleinburgelijk machtsvertoon en het is al helemaal triest dat wij moeten betalen voor deze onderdrukking.

Hoe een klein land nog kleiner kan zijn.

https://www.cnnbs.nl/mr-veldman-in-actie-red-de-kleine-thuisteler-van-politieterreur/

Lees ook- https://www.voc-nederland.org/2017/11/experimenten-cannabisteelt-let-op-deze-addertjes-onder-het-gras/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikea doet ook mee met het overheidsbeleid.De gehele site werd geblokkeerd wegens drugsgerelateerd.:popcorn:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is de opmaat om tot een bodemprocedure tegen de Staat te komen. De Staat is nalatig en daarom ontstaan er allerlei excessen die een wissel op de samenleving trekken. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de mensenrechten worden geschonden. Hier dienen ze op afgerekend te worden.

De eis is om 'het verbod op gebruik, bezit en teelt voor eigen consumptie' ongrondwettig verklaart te krijgen.

Kortom, het kinderachtige verbod van tafel.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dezer dagen wordt het land mede bestuurd door een stel angstige gereformeerden die met samengeknepen billen het Wilhelmus verheerlijkt. Dat belooft louter teruggang in de tijd.

 

Treffend geformuleerd en top dat Maurice een speciaal e-mailadres heeft geopend waar alle gedupeerde kleine thuiskwekers hun klacht kwijt kunnen: laatdekleinethuistelermetrust@gmail.com :verrygood

Edited by Running Water
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mensen die door de geuniformeerde moraalriddersvan hun hennepplanten beroofd zijn doen er verstandig aan dit via een mail adres te melden aan Maurice Veldman, zodat hij met deze gebundelde klachten naar de Ombudsman kan. Dit kan als opmaat dienen om tot een bodemprocedure tegen de Staat te komen. De eis zal zijn;het verbod op bezit, gebruik en teelt voor eigen consumptie ongrrondwettelijk verklaard te krijgen'. Laten we de betutteling een eind toeroepen.

Kortom, baas in eigen tuin en brein.

https://www.voc-nederland.org/2017/11/red-de-kleine-thuisteler-doede-de-jong-actie-advocaat-maurice-veldman/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regulering wietteelt.

Het wetsvoorstel van de regering om ten bate van de coffeeshops de wietteelt te reguleren is een stap in de goede richting. Daarnaast wil zij de thuisteelt streng aanpakken. Dit is 'ongrondwettelijk' en werkt contraproductief dus dan schiet je er nog niet veel mee op. De thuisteelt dient 'tegelijkertijd' fatsoenlijk te worden geregeld, anders houd je nog het geld, energie en tijd verknoeiende justitiële onderdrukkingsapparaat in stand. Dit levert allerlei excessen op die een wissel op de samenleving trekken. De oplossing is simpel. Begin dit jaar was er regulerings debat, georganiseerd door de VOC, de Correspondent en De Stichting Legalize, in Pakhuis De Zwijger. Er kon een keuze worden gemaakt uit 8 regulerings modellen. Eén van deze modellen was model Doede. Het zal u niet verbazen dat dit model mijn voorkeur heeft. Het is het meest liberale model. Ik ben met mijn eigen reguleringsplan gekomen, wat zegt dat iedereen ten alle tijden moet kunnen kweken. Alleen wie wil doorverkopen, moet zich aan regels houden. Voordat de wiet mag worden doorverkocht, moet de kweker een logboek kunnen overhandigen, gecontroleerd worden door de belastingdienst, en zijn of haar product afleveren bij een lab voor een chemische analyse. Bij mijn plan komen individuele vrijheid en ondernemerschap samen. Wie het alleen voor zichzelf kweekt, hoeft niet te vrezen voor controle of overheid. In dit model is het kweken en het verhandelen gebonden aan gelijksoortige regels als andere genotsmiddelen zoals wijn en bier. Een teler die cannabis wil gaan verkopen, bijvoorbeeld aan coffeeshops of drogisterijen, moet zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en moet een sluitende administratie bijhouden. Verder wordt er op zijn inkomsten, net zoals bij andere ondernemingen, inkomstenbelasting geheven. Verder is het productieproces en het product zelf onderhevig aan drie vormen van controle: een administratieve controle, waarbij de teler een teeltlogboek dient bij te houden dat voldoet aan good agricultural practise (gap); een fiscale controle, waarbij de boekhouding en de belastingaangifte worden gecontroleerd; en een kwaliteitscontrole van het product en het productieproces, waarbij via een wetenschappelijk lab ingrediëntinformatie wordt verstrekt en wordt gecontroleerd of er bij de teelt geen pesticiden en chemische residuen zijn gebruikt die in het grondwater terecht komen. Daar alle drugsproblematiek tezamen slechts een marginaal verschijnsel ten opzichte van de alcoholproblematiek is, moet het een peuleschil zijn om cannabis als bier en wijn te behandelen en dienovereenkomstig het respectloze verbod op te heffen.

Doede J. de Jong Biologische wietkweker. Appelskea

.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wie beschermt ons tegen politieterreur? Ik voel me niet meer veilig met al dat blauw op straat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legale thuisteelt brengt de nieuwe staatsinkomsten in gevaar.

 

De opsporing van ongeregulerende wietteelt zal in de nieuwe situatie juist een hogere prioriteit krijgen dan dat het nu heeft.

 

Als de coffeeshops 2 achterdeuren hebben dan lopen ze veel geld mis.

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog meer prioriteit dan het opsporen van kleine kwekers nu al heeft? Straks zetten ze prijzen op onze hoofden!

Share this post


Link to post
Share on other sites

mijn gevoel zegt dat de kaarten geschud en gedeeld zijn.

en dat de opsporing komende 2 jaar enorm wordt opgeschroefd

om het bedje te schonen

voor de "echte"spelers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sommige hebben wel erg de winterblues in zich op dit moment 😬

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik geef mezelf wel aan, want ik word hier depressief van en niet alleen tijdens de winter helaas. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daarom is het zaak dat we vuist maken tegen de regering en wel door een bodemprocedure tegen de Staat aan te spannen wegens het schenden van de mensenrechten. Als we met z'n allen, in de volle breedte, onze schouders eronder zetten, dan moet het lukken om het verbod op 'bezit, gebruik en teelt voor eigen consumptie' ongrondwettelijk verklaard te krijgen. Het is in Argentinié, Columbia (2009), Mexico (2015) en in Zuid Afrika (2016) ook gelukt.

We zijn nog steeds bezig om die bodemprocedure, een aanklacht tegen de staat, van de grond te krijgen maar dat valt niet mee.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...