Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Aloyske

3X Chocolope Onder Cob Led Op Dwc Hy-Pro

Recommended Posts

Ik denk dat ik komende week een softbox en nieuwe filter ga bestellen. Even kijken of me portemonnee dit toelaat. Ik gebruik the neutralizer kit nu in de huiskamer en als deze een uur aanstaat kan ik roken wat ik wil zonder dat dit te ruiken is. Op dit punt werkt de kit prima.

Maar ik zie wel op tegen het knippen omdat me ww vorige ronde problemen gaf met de buren. Tijdens het knippen gaat me huidig afzuiging vol open, ik sluit in de kamer de 2e filter set aan en de neutralizer kit. Dan met een ervaren knipper proberen op 2 uurtjes alles te knippen en gelijk terug in me 2e tent om te drogen. Want deze dames rieken enorm en 5 minuten de tent open is het in het hele huis te ruiken. Het oogsten is het mooiste moment maar ik hoop dat ik er deze keer mee weg kom zonder problemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zolang je de afzuigers laat lopen in de kamer waar je kweekt, en naar buiten afblaast zou je weinig moeten ruiken in huis. (Met de kamerdeur dicht tijdens t knippen offcourse..)

Als je alsnog overal groente ruikt is t niet best, zeker als de buren dat ook ruiken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totaal overzicht. De planten staan nu 7.5 week op 12/12 en na 5 dagen waren de eerste bloeiverschijnselen. Ik ben de toppen aan het vastzetten omdat ze onder hun eigen gewicht aan het knakken zijn. De hele planten hangen flink en barsten haast uit hun voegen. Ik had de planten 3 dagen geen aanvulling gegeven waarna het water voor 7/8 op was. Hierna met kraanwater ph 5.8 aangevuld dus begonnen met spoelen.

gallery_46628_19549_826083.jpg

Een klein topje die onderin zit maar ik vond deze schitterend mooi.

gallery_46628_19549_1245621.jpg

gallery_46628_19549_4329105.jpg

gallery_46628_19549_61445.jpg

gallery_46628_19549_3687031.jpg

Ik ga met deze kweek en mijn vorige ww samen nog een hele poos vooruit kunnen. Voorlopig is dit even mijn laatste kweek omdat gebleken is dat een tent met 2 pubers in huis niet werkt. Better be safe than sorry. Tot nu over planten ben ik zeer content alhoewel er een aantal dingen fout zijn gegaan in de opstart heb ik deze ronde redelijk recht kunnen trekken. Het spoelen is begonnen en komende week verwacht ik dat ze om kunnen om te drogen. Misschien dat ik er nog een week bij trek om de onderste toppen verder te laten rijpen maar ik denk dat ik dit niet red omdat de planten aan het inzakken zijn onder hun eigen gewicht. Een 2e net was geen overbodige luxe geweest nu.

 

Nog even een korte review van ''the neutralizer big kit''. Ik had hier al laten weten dat in de huiskamer tijdens het roken er niets te ruiken was en dat deze hier goed bij werkt. Nu heb ik deze kit op zolder aangesloten zitten en gaat hij met de verlichting mee aan en uit. Als het licht aan gaat heeft de kit een uur nodig om de ruimte te vullen met de verdampte olie die de geur neutraliseert. Binnen een meter van het apparaat ruik je een lichte parfum geur en daarbuiten helemaal niets. Als ik voorheen de tent 5 minuten open had dan was dit tot beneden te ruiken (ventilator blaast de lucht de tent uit). Nu kan ik me planten opnieuw opbinden en me voeding regelen en er is gewoon niets te ruiken. Mijn verwachtingen waren niet hoog maar ik ga met de kit aan met een gerust hart knippen zonder overlast te veroorzaken. Afzuiging max en de kit aan en knippen maar. Uiteraard volgt het eind oordeel na het knippen maar eerste bevindingen zijn positief.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed te horen van die Neutralizer Kit.

Hoef je je wellicht ook niet zo te haasten met het knippen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Job wel done, Gisteren ben ik in de ochtend begonnen met knippen en om 15.00 was alles geknipt. Afzuiging 100% en the neutralizer kit hebben me de dag goed door geholpen. Tijdens het knippen was lager in huis niets te ruiken wat vorige keren wel anders was. Ik ben zeer content met de kit omdat hij bij mij doet wat hij beloofd. Ik had vorige week donderdag voor het laatst water gegeven na een week op leidingwater afgezuurd gespoeld te hebben. Bij de planten was nog een cm water. Helaas tijdens of voor het knippen geen foto's gemaakt vanwege mijn stickyfingers.

Afgelopen ronde een van me pubers die snapchat berichten erg stoer vond om met me tent te maken. En zo nog wat opmerkingen endergelijke dat ik het niet verantwoord vind om door te gaan. Inmiddels is het al bij teveel mensen terecht gekomen (en dat is eigenlijk prima want ik schaam me er niet voor) maar helaas heb ik de arm der wet niet mee wat dat betreft en ik heb geen trek in problemen. Ik vind het een geweldige hobby die ik later (zonder pubers in huis) zeker weer ga oppakken, maar voor nu stop ik er voorlopig mee. Opbrengst met foto's en rookverslag volgd uiteraard nog.

 

De laatste week heb ik 2 toppen er volledig uitgeknipt omdat deze begonnen te schimmelen omdat de hele tent een kant op was gevallen en tegen elkaar geplakt zat. Dit was echt schimmel met witte haren. Bemerkt eruit geknipt en tijdens het knippen gelukkig niets meer tegen gekomen. Deze ronde langere dikkere toppen gekweekt als vorige ronden en ik hoop me target van 600 gram te halen maar het ziet er geweldig uit. Het hangt nu aan de steel geknipt te drogen. 2 grote kratten vol met fluf en knipafval en een aantal mooie knuppels.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas krijg ik een fatal error als ik naar de galerij ga hier en kan ik geen foto's meer uploaden. Ik zie anderen wel foto's erop zetten dus er zal iets fout zitten op mijn account?

Na 10 dagen waren alle toppen goed gedroogd en gisteren heb ik alles van de stelen afgeknipt en in potten gedaan. Helaas waren de batterijen van me weegschaal leeg dus kon ik het niet wegen maar zal ik volgende week nog even doen. Kwaliteit ziet er prima uit, compact en hard maar ik verwacht dat het een 400 gram gaat zijn. fluf was nogmaals 400 gram schat ik. exacte gewicht volgt nog maar zal de 1,5gr/w niet gaan halen. toppen zitten kats vol kristallen kwaliteit zit wel goed. Een dun topje had ik vd week al gepakt om te proberen en de werking was erg krachtig. Ik heb de chocolade smaak nog niet kunnen ontdekken maar als alles gecured is puur en in de vaporizer ga ik er nogmaals naar op zoek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had in eerste instantie ook zoiets als wat wrs iedereen heeft als de Kids erop reageren zoals bij mij. Ik was eerst pislink. Voor iedereen met kinderen en een voorliefde voor cannabis in wat voor vorm dan ook. Ik heb een heel interessant artikel/blog gelezen op sensiseeds.nl als je daar zoekt op cannabis en opvoeding zit er een tussen die mijn gedachten erover veranderd heeft hoe ik hierin sta. Ik tik dit nu op me telefoon maar op me laptop zal ik de link hier nog plaatsen. Gewoon een super interessante blog over hoe om te gaan met roken, drinken en cannabis als ouder zijnde.

 

Deze ronde me doel niet gehaald. En ik probeer alles wat mis is gegaan in kaart te brengen. Les 1 is dat ik nooit meer ga beginnen met planten die zo'n slechte start hebben gehad als deze ronde, volgende keer zelf alles opkweken en starten met goede planten. Fout 2 ik heb het te hoog laten opkomen waardoor alles begon te knakken en me lamp zo hoog heeft onderin te weinig effect. Tevens in deze setup is me afzuiging voldoende om met gesloten tent geurloos te draaien maar the neutralizer is een must in de bloei om in je tent te kunnen werken en knippen. Beter zou een groter capaciteit afzuiging zijn die je harder aanzet. Een kennis van me draaid op 20% met gesloten tent maar op 40% kun je naast de tent zitten knippen en houd de afzuiging de hele etage geurvrij. Dat werkt toch beter met meer vertrouwen. Eigenlijk doordat ik met ongelijke planten begonnen ben heb ik weinig voordeel van me Scroggen gehad. Alle planten hadden andere hoogten. Qua voeding zou ik me ronde weer hetzelfde doen maar de ec niet meer boven de 1.5 laten komen. Anderen nog (positieve) adviezen?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wegens afbreken tentjes elders gedroogd.

gallery_46628_19549_556971.jpg

Krat van 60x 45 cm

gallery_46628_19549_3615894.jpg

 

gallery_46628_19549_136905.jpg

324gr mooie toppen. Ben er blij mee maar ik hoopte op 600gr.

de rest is fluf en goed knipafval.

gallery_46628_19549_1011407.jpg

Totaal heb ik dus ongeveer een 600 gram droog materiaal maar de helft zijn mooie toppen en de andere helft ideaal voor olie en e-liquid mee te maken.

gallery_46628_19549_2155429.jpg

Dit was het eerste dunne topje wat droog was. Helaas de chocolade smaak niet kunnen vinden nog maar hij komt lekker binnen gehamerd. Kwaliteit is prima in orde.

 

Ik vond dat de foto's nog toegepast moesten worden. Bedankt voor de gezellige reakties, ook deze ronde weer veel kunnen leren.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kids en kweken, lastig, lastig, zeker als je puber snapchats gaat maken lol. Dan kan je idd wel inpakken.

 

Maat van me ging planten kweken in de tuin. Zijn kinderen zijn er wel cool mee die weten al jaren niet beter dan dat pappa een jointje rookt, maar ouders van kinderen die er kwamen spelen niet. Dus dat werd dan de afweging: "Ga ik door met mijn hobby kweek, of verliest mijn zoon/dochter zijn vriendje omdat de ouders van het vriendje te bekrompen zijn". Wat moet je dan... Die is ook maar gestopt. Zo jammer allemaal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...