Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Henk010

1X Tangerine Dream - Sannie's Way - 4X Cree Cxb3590 3500K (200W)

Recommended Posts

Nou, ze is nu een paar dagen om. Thrip-fiesta in die tent, maar ik had simpelweg geen tijd meer om echt in te grijpen. Dat is m'n straf voor het constant op vakantie gaan tijdens een cruciale fase...

 

Beesten hebben de plant geweldig veel stress gegeven. Toppen hebben zich niet volledig kunnen ontwikkelen (niet uitgedikt) en meer dan de helft van de plant kon direct de prullenbak in want die was verdort en opgevreten. Wat ik heb kunnen redden heb ik van zoveel mogelijk blad ontdaan en hangt nu te drogen, ik hoop dat de thrips die daar inzitten het loodje leggen naar mate de wiet droog wordt. Verder kan ik er helaas niets meer aan doen.

 

Gelukkig lang geleden een stek genomen en die is inmiddels bijna net zo groot als de originele, dus die kan ik zo de tent ingooien. Voor ik dat doe heb ik nu een flesje Spinosad onderweg, daar ga ik de volledoge ruimte + planten mee bombarderen. Zou bijzonder effectief moeten zijn, en ik heb geen zin om een half insectenhotel te faciliteren. Geen commandos, ik ga Noord-Korea stijl de strijd aan.

 

Er hangen dus wel wat topjes te drogen, maar het is zielig weinig en zit dus vol met die flut thrips. Ik hoop dat de volgende ronde een stuk beter wordt...

 

Grootste mysterie blijft voor mij waar ze in hemelsnaam vandaan gekomen zijn, had ze de vorige keer niet en de tent is toch echt goed dicht. Zie ook niet waar in de kast (waar de tent in staat) die beesten zouden kunnen overleven, want afgezien van de wietplant die er af en toe staat leeft er verder niks. Kunnen die beesten maandenlang op geimpregneerd hout en pleister leven? Snap er geen hol van.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...