Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Aquar

Wat Is Slechter Voor Je Gezondheid; Wiet Met Schimmel Of Bespoten Wiet?

Recommended Posts

In wiet? Ons eigeste verbouwde heerlijkheden? Wat dacht je dat er in tabak gaat tegenwoordig? Rookze,

 

Suiker oa :popcorn:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat dacht je dat er in tabak gaat tegenwoordig? Rookze,

 

Daarom consumeer ik ook geen reguliere tabak meer via sigaretten en doe 8dgn met 30gr American Spirit tabak wat tov een Drummetje of aanverwant heel wat rochels en hoestbuien scheelt naast een stuk minder tabaksverbruik tov die Drum waar ik met 50gr 8dgn deed :phone:

 

Verschil (vindt ik) is echt opmerkelijk, ook al jaren de ongebleekte Smoking bruin vloei want gebleekt stik ik zowat :icecream:

Je merkt het pas als je eea verandert en het is flink zoeken naar de American Spirit (ik was al op zoek sinds 2010 toen Weetje bij mij een jointje draaide met en ik dacht: dat moet ik hebben.. geen enkele tabakszaak die het had :thumbsdown:

 

Jammer genoeg werkt verdampen niet helemaal voor mij (wordt erg high halverwege de dag wat tegen me werkt naast dat lurken met een nekhernia ook niet echt fijn is) en moet ik voor olie echt op zoek naar soortjes, tinctuur kan niet ivm auto gaan rijden (wat vaak onverwacht gebeurt, afhankelijk van hoe ik me lichamelijk voel).

Edited by lostchild
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry LC maar tabak is vergif, ook die van American spirit.

 

Beter puur smoke, beste effect van je mary jane.

 

Tabak killed je uiteindelijk, dat is een garantie......

 

Pg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk dat bespoten wel slechter voor je is. Je ziet het niet en de meeste weten het niet. Die roken vrolijk door,

Bij schimmel kan je het zien over het algemeen. Tenzij de hele plant onder de schimmel zat en ze alleen de "bruikbare" topjes eruit halen.

 

Zelf kweken is de remedie maar dat wisten we al. Goed opletten en niet tegek veel bijvoeren kan ook helpen je oogst rotvrij binnen te halen

 

Edit: Ik denk niet dat we te panisch moeten doen over schimmel. Natuurlijk, het kan dodelijk zijn of je wordt er ziek van maar over is schimmel. Het is ONMOGELIJK een top zonder sporen van schimmels te oogsten. Er zweven er zoveel rond in ons milieu. Je kan geheel schimmelvrij oogsten als je in een schimmeldichtekweekruimte zit van TNO

Edited by miramar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het punt is dat buitenwiet, althans hier, altijd gaat schimmelen waardoor je vroeg moet oogsten. Natuurlijk knippen we de rot er ruim uit, maar als je na drogen met een loep gaat kijken vind je altijd topjes met her en der een paar schimmeldraadjes. Toppen waar met het blote oog niks aan te zien is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat is het ook, zelfs eten ruikt vreemd lang voordat je er ooit zichtbaar iets mis mee ziet

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Polder

Tuurlijk is tabak vergif maar kom bij mij svp niet aan met 'puur roken' want dat dekt voor mij de lading dus niet.

Je gaat veel te makkelijk voorbij aan de uitwerking die de combinatie geeft en die niet te vervangen is door inzet van ander middel dan tabak of weglaten van tabak.

Geloof me, ik heb al heel veel uitgeprobeerd qua anders consumeren juist omdat ik van tabak af wil.

 

Puur roken wordt ik 'high': lekker als je de stoel niet uit kan/mag en je kop draait overuren, neem andere wietjes dan.. ja hoor geef mij maar aan welke dan behalve dan degene die je numbed in de stoel drukken, zo wil ik mijn dagen (nog) niet doorbrengen.

 

Dat tabak je killed en gegarandeerd leidt tot de dood, tja je zou maar dik 100 worden met je sigaretjes en je wijntje/biertje en zo dat hele argument de vuilnisbak in gooiend :withstupid:

 

Tabak KAN dodelijk zijn net zoals een heleboel andere troep, hoeveel Redbulls of aanverwant consumeer jij waarmee je je vaatstelsel naar de klote helpt en een zware 'koffie' verslaving aan het ontwikkelen bent ?

Hoeveel (geefhetbeestjeeennaam) Thee zuip je dagelijks weg wat .. stofjes bezit die niet goed voor je zijn?

Hoeveel kaas eet je (vaste vetten erg goed voor je :thumbsdown: )

Hoeveel chocolade eet je wel niet?

 

:icecream:

Edited by lostchild
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LC

 

Wat je opnoemt is niet zo verslavend als nicotine, ik kan best zonder chocola, koffie, en de rest....kun jij ook zonder je tabak?

 

En welke lading moet het dekken dan? De verslaving is het enigste wat het dekt en dat je nog geen vervanger hebt gevonden is omdat je niet hard genoeg zoekt.

 

Als je puur rookt word je niet zozeer high het hangt er vanaf wat je rookt......als je bij S5 blijft hangen tjaaaaaa.......dat is nou juist de minst medicinale strain op de planeet, kapot vercommercialiseerd zonder enige uitwerking.

 

Grappig als je zegt dat het slecht is men meteen in opstand komt en alles erbij haalt haha

 

Als je puur rookt word je echt knetter en mooie is je word alleen maar knetterder naarmate je meer rookt hoe mooi is dat??

 

Je hele post is aan mij gericht omdat ik zei dat t gif was....dat is toch algemeen bekend of vertel ik wat nieuws.....??

 

 

Pg

Edited by Poldergrower

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagje zonder een bakkie & we hebben afkickverschijnselen.:P

Wat is in de ogen van PG de criteria waar een medicinale soort aan moet voldoen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My bad, ik lees het verkeerd en idd ook s5 kan voor sommige medicinaal werken.

 

Het hangt geheel van de persoon af alleen heb ik s5 al tig x uitgedeeld en altijd negatief resultaat als met om medicinaal gebruik gaat.

 

Trial en error werkt bij iedereen.

 

Nicotine creeert een illusie waarbij je denkt dat je er niet buiten kan of zelfs iets aan hebt maar dat is vaker bij illusies.

 

Ik dacht 25 jaar hetzelfde en mijn adhd is zo sterk dat mijn medemens last van me heeft, tabak stompte het af en maakte moe dus had ik er wat aan, dat merkte ik pas toen ik echt 14 maanden gestopt was, adhd ging overtoeren maken........zonder mn mary jane was ik al kapot. Het heeft een aardige tijd gekost tot dat in balans was maar nu raad ik het iedereen aan, het beste wat er is, marijuana is als zuurstof ademen zo zuiver mits goed gekweekt.

 

Poldergrower

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik rook niet om knetter te worden, ik heb wel wat anders aan mijn hoofd naast dat het gevaarlijk voor me is want ik ga dan ook actief dingen doen wat dus niet kan en de nicotine trigger werkt allang niet meer bij mij.

 

Ik ben heel bewust gestopt met roken en ik vindt tabak in joints ook niet tof en omdat ik naast joints geen tabak meer consumeer (ruim 4jr nu) kan ik volgens mij aardig uitvogelen wat nicotine voor mij doet/deed..

niks dus want een crave naar een joint is er niet bij de koffie of na het eten of bij het opstaan

meest recente stop poging joints: 3 dagen verdampen en high as fuck, lichaam zwaar overbelast want grenzen bewaken en high zijn... euh

4u slaap per nacht en ik voelde alles in mijn lichaam, gezonder ivm niet roken was dan ook het enige + ...

 

2dgn jointjes roken en ik sliep weer 7u aaneen, kwam de dagen door en ik praat en doe ook niet zo hyper meer en wat mij opviel.. geen ADD in menne kop en dat was afgelopen november, na een halfwas poging begin september omdat ik verhuist was en in nieuwe huis niet wou roken

 

Medicinaal vlak.. tja is maar aan wie je het geeft, mijn weggevers kwamen terug voor meer incl. de olie of tinctuur die ik vd s5 maak.

Het is niet zozeer vanwege pijn bestrijding maar ze komen de dag makkelijker door, zijn niet chagrijnig en minder depri/somber, mooiste vindt ik altijd de reactie vd omgeving.. weet niet of het aan die olie ligt maar hij/zij is een stuk vrolijker en wil weer dingen doen ipv somber thuis ziek te zitten zijn.

 

Ik rook joints vanwege tijdsbesef wat op de loop gaat als je mijn 'medicinale' insteek wilt weten.

 

Roken om mijn 'pijn te verzachten' werkt niet, ik kan wel zeggen dat ik pijnreductie ondervindt na gebruik van cannabis maar 'wens' voelen gebeurt best vaak en als ik op pijnschaal na zou gaan blijkt het geen goede graadmeter te zijn, ik neem de meningen van anderen over een soortje dan ook altijd aan voor kennisgeving want het is per persoon erg verschillend hoe men reageert op.

 

Neuropathische pijnen krijg je niet weg met Canna maar gebruik maakt je kwaliteit van leven wel een stuk hoger en je voelt je een stuk minder zielig.

 

excuus voor de lap tekst maar ik vondt dat ik wat moest ontgeneraliseren wat onder medicinaal gebruik of effect verstaan wordt, het is namelijk heel erg persoonlijk wat iemand op medicinaal vlak uit cannabis gebruik (in welke vorm dan ook) haalt.

Edited by lostchild
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je een middagje met ons mee zou roken wil ik wel eens zien of je nog in staat bent om iets te doen/ondernemen.

 

Maar je merkt idd dat je geen nicotine trigger meer hebt...fijn man.

 

Back on topic maar weer....schimmel zat gerookt, het zit altijd in buitenwiet hier helaas.

 

Pg

Share this post


Link to post
Share on other sites

zegt ie tegen degene die zelf de mensen naast hem ziet wegkruipen in de stoel en beleefd afslaand want euh.. ff zat man veel te heftig die wiet (of ICE of olie) als ik terugdenk aan die keren dat zelfs de meest doorgewinterde blower na een half s5x Herijuana blowtje heel erg stil werd..

je hebt me alleen te pakken als ik vd 1e keer een nogal heftig nieuw voor mij wietje consumeer en effect moet plaatsen en met een volle Amnesia, dat soortje ligt me gewoonweg niet (extreme ADD spikes).

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...