Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Grow Weed

Politie Maakt Jacht Op Klanten Van Klima

Recommended Posts

gewaarschuwd mens telt voor 2

als je bij klima sups gekocht heb en laten afleveren ruim je spullen ff ;)

 

 

http://www.wietblog....p-waarschuwing/

 

 

 

6-672x372.jpg

POLITIE MAAKT JACHT OP KLANTEN VAN GROWSHOP! (WAARSCHUWING)

 

SPOTLIGHT JUNI 21, 2016 CASTO 1 COMMENT

 

Hij die stoffen of voorwerpen bereidt, bewerkt, verwerkt, te koop aanbiedt, verkoopt, aflevert, verstrekt, vervoert, vervaardigt of voorhanden heeft dan wel vervoermiddelen, ruimten, gelden of andere betaalmiddelen voorhanden heeft of gegevens voorhanden heeft, waarvan hij weet of ernstige reden heeft om te vermoeden dat zij bestemd zijn tot het plegen van een van de in artikel 11, derde en vijfde lid, strafbaar gestelde feiten, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaar of geldboete van de vijfde categorie.

16-05-growshops-jpg-300x169.jpg

Dit is de Growshopwet die op 1 maart 2015 van kracht is gegaan in Nederland echter is er ook in België een klopjacht ontstaan naar klanten die bij een growshop aankopen hebben gedaan voor hun binnentuintje.

In Oktober 2015 is in Belgie de growshop Klima Supplies op last van de politie gesloten en direct is er een grootschalig onderzoek gestart naar de klanten van deze growshop.

Op Weedforum.eu kwam daarna de verontrustende melding binnen van een lid die door de politie is bezocht naar aanleiding van een onderzoek naar deze growshop en daarbij zijn diverse planten en spullen van een liefhebbende hobbykweker in beslag genomen.

6-300x169.jpgDaarna bleef het stil, tot vorige week op Facebook weer een bericht verscheen van iemand die zijn hobbykweekje moest opgeven dankzij een aankoop bij Klima Supplies ook hier werd alles in beslag genomen en zo was er weer iemand die zijn medicijn niet kon oogsten en waarschijnlijk terug moest gaan naar de zware medicatie van de farma.

Tot mij vandaag het bericht bereikte dat een geliefd forumlid ook bezoek heeft gekregen van de Cannabis Maffia en ook deze persoon kan zijn hobby niet meer voortzetten.

Mijn bloed kookt en het enige wat ik nu nog kan doen is proberen zoveel mogelijk mensen bereiken om te waarschuwen.

Mocht je nou een klant geweest zijn van Klima Supplies en heb je online besteld of op welke andere wijze dan ook je gegevens bij hun hebben achtergelaten denk dan goed na of je de gok gaat wagen!

Er loop op dit moment een 59069-300x166.jpgonderzoek waarbij ook het klantenbestand een bezoek kan verwachten, of dit allemaal volgens de regels gebeurd valt te betwijfelen maar ook daar zijn wij achter de schermen heel druk mee bezig.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, en we moeten elkaar beschermen als het ook maar eventjes kan, de onschuldige kwekers worden keihard aangepakt terwijl de grote criminelen floreren door deze omstandigheden!

Het wordt tijd dat we opstaan tegen het hypocriete cannabis beleid!, het wordt tijd dat we opkomen voor ons medicijn waar zoveel mensen baat bij hebben!

Het wordt verdorie tijd dat we bij elkaar komen en te vechten voor wat we waard zijn om deze praktijken te stoppen! en wel NU!!!

Edited by Grow Weed
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top van het delen! En zo is het maar net :rtfm: Schorriemorrie die ons de les wil lezen.

 

Daarnaast denk ik dat je gelijk hebt qua regelgeving. De shop hoeft die gegevens niet te delen. Maar daar worden vieze smerige spelletjes gespeeld..Om dat hard te krijgen is moeilijk maar niet onmogelijk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo zie je maar................zelf halen cash betalen....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...