Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

MicroGrowerK

Burnout Gehad, Niet Meer Tegen Wiet Kunnen

Recommended Posts

ik heb inmiddels 4 dagen niet geblowt en ik heb ongelooflijk veel last van in slaap komen, gisteren heb ik zelfs tot 04:00 wakker gelegen, om 08:30 stond ik weer naast mijn bed en net ben ik weer opgestaan omdat ik gewoon niet kan slapen, ik baal hier zwaar van, heeft iemand hier ook ervaring mee?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het zit tussen je oren dat je denkt dat je niet in slaap kunt komen. Ik dacht dat ook een paar dagen toen ik gestopt was. Ik slaap zelfs beter nuchter. Word ook fitter wakker. Je denkt dat je dat jointje nodig hebt maar dat is niet zo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dilago

interpreteer mij dan ook eens correct want je vliegt er elke keer vol in, is niet goed voor je :hug:

 

@jan de ripper

ik wordt ook helemaal niet depri van canna, het werkt 10x beter dan anti-depressiva in mijn geval

 

@micro

Erg bekend, het niet in kunnen slapen.

Uur voordat je naar bed gaat geen tv of mobieltje meer kijken, rondje lopen buiten kunnen helpen.

Als je er teveel het accent op gaat leggen maak je het voor jezelf moeilijker dan het is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antidepressieve werking ligt aan de terpenensamenstelling van de soort.Een knock out soortje in de zin van bankhanger kan je ook aardig depri van raken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Topjuh ja het zit ook echt tussen mijn oren.... en wanneer ik dan toch in slaap val slaap ik echt heerlijk, veel beter dan dat ik slaap terwijl ik stoned ben.. ook droom ik weer(of ik kan ze me gewoon weer herinneren haha)

 

@ Lostchild dat klopt want als ik dat wel doe dan spookt dat nog een uur door mijn hoofd,

 

heb trouwens sinds ik niet meer geblowd heb geen last meer van angst of depressie :tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MicroGrowerK: Melatonine kan daar weleens voor helpen.

 

Edit: reply was op je reactie van 0.44 uur. :)

Edited by Aquar

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dilago

interpreteer mij dan ook eens correct want je vliegt er elke keer vol in, is niet goed voor je :hug:

Het is maar een meningsverschil wat jij je erg persoonlijk leek aan te trekken en dat is nergens voor nodig. Het enige wat ik dan nog kan doen is er vol ingaan. :)

 

Blijkbaar interpreteerden we elkaar beide anders dan bedoeld of onbewust is tabak voor jou nog een issue waar je nog niet klaar mee bent. :likken:

Edited by dilago

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een realist kan niet anders dan depressief worden als je weer geconfronteerd wordt met je eigen menselijkheid en die van anderen, dus in feite bestrijdt men de werkelijkheid met pillen. Als je de werkelijkheid niet aankan is cannabis niet aan te raden om te roken, want je wordt dan door de high opgevreten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top Klaver dat je er zo op in gaat.

Jij kent het klappen vd zweep dus ook wel en hebt met schade en schande je lesjes geleerdt en niet te beroerd dit te delen :tu

 

Ik heb inderdaad aardig wat turbulente jaren achter de rug. Zo heb je alles en zo heb je niks meer. Ik raakte me sport, werk, opleiding, toenmalige meisje kwijt. En wat ik daarvoor terug kreeg was heel veel zenuwpijn en verlamming. En verlamd raken voor iemand die gewend is om veel te traine gaat dat niet in je koude kleren zitten.

 

Ik denk dat jij ook als geen ander weet wat zenuwpijn is. Jij hebt een nekhernia toch? De zenuwpijn heeft mij knettergek gemaakt en daar valt gewoon niet tegen te vechten. Het enigste wat je daar aan kan doen is proberen om er mee te leven en je spieren goed warm houden. Ik merk ook dat ik in de zomer een stuk minder pijn heb als in de winter. Alleen hele zware pijnstillers kunnen het een beetje onderdrukken maar die troep neem ik liever niet. Een warme douche doet ook wonderen. En ik laat me 2x per week masseren door een fysiotherapeut.

 

Het vele traine heeft me de das om gedaan maar tegelijkertijd is Taekwondo ook me redding geweest. Ik had een hele sterke basis op gebouwd en daardoor konden de spieren die nog wel goed waren het werk van de spieren die verlamd waren het werk redelijk overnemen. Vervolgens ben ik onder begeleiding weer gaan trainen om de spieren die verlamd waren weer te prikkelen. Dit proces duurt jaren want zenuw herstel gaat heel langzaam en wordt nooit meer 100% Maar ik ben uiteindelijk toch zo ver gekomen dat ik nu weer een beetje kan traine. En ik heb in het ziekenhuis andere patiënten gezien met het soort gelijke en die kunnen niet eens hun eigen arm heffen. Die zijn gewoon grotendeels verlamd. Ik kan bijna alles nog maar ik ben wel sneller moe dus ik moet vaker rusten tussendoor. Maar het kan altijd erger denk ik dan maar.

 

Ik had het uiteraard allemaal anders gewild maar het heeft me wel heel sterk gemaakt. Je gaat het leven opeens vanaf een hele andere kant bekijken. En het zorgt voor veel levenservaring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

heb trouwens sinds ik niet meer geblowd heb geen last meer van angst of depressie :tu

 

Goed om te lezen dat je angst en depressie al snel afnemen sinds je gestopt bent met blowen. Nu moet je jezelf afvragen of blowen nog wel in je leven past. Je kan er ook gewoon helemaal mee stoppen. Als je toch besluit om weer eens een blowtje te roken doe dat dan pas over een hele tijd. Ik begon er toen ook te vroeg mee en de angst en paniek kwamen gelijk weer terug.

 

Toen ik stopte met blowen had ik ook moeite met in slaap komen. En ik had nachtmerries die waren gewoon levensecht dat was bizar! Maar dit gaat allemaal vanzelf weer over. Bij alle mensen heeft het een andere uitwerking. Dus sommige mensen hebben hier geen last van als ze stoppen.

 

En dat je moeilijk in slaap komt zal waarschijnlijk ook komen omdat je ligt te piekeren. Je gaf zelf al aan dat je een burn-out hebt gehad en last heb/had van angst/paniek en depressie. Dit gaat bijna altijd samen met slapeloosheid. Door de stress is je hartslag en ademhaling versnelt waardoor je eigenlijk constant een beetje op gejaagd bent en daardoor moeilijker in slaap komt.

 

Je moet alles de tijd geven. En op het moment dat je weer lekkerder in je vel gaat zitten zal je ook merken dat slapen makkelijker gaat. En daardoor voel je je overdag ook weer energieker. Komt goed man :)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Klaver

Pijn is fijn was het toch?

Nou krijg ff lekker zelf neuropathische pijnen dan, niks helpt, mee leren leven en beste ervan maken met wat je nog wel kunt :hug:

Zielig gaan doen kan altijd nog als ik die hoge laesie wel te pakken krijg of er dusdanige woekering is dat het die kant op gaat.

 

ik ben beter vd herfst tot aan voorjaar, zo gauw zomerse temperaturen zak ik helemaal in, het werkt bij mij als katalysator, warmte.

Krijg dan uitstraling in armen en benen en gevoel opzwellen spieren in de nek en dat trekt door naar extreem zware hoofdpijnen.

Na 3dgn kan je me dan al wegdragen.

 

In vorige huis een ramp, nu wordt dit anders.. dikke airco's laten plaatsen.

 

Wel kut hoor, ik had anders denk ik nu wel in Spanje of ergens anders in het zuiden van Europa gewoond, beter pensionado daar dan hier toch?

 

Het meest lullige vd hele situatie vindt ik dat ik geen vrije keuze meer heb en het niet meer beter wordt en met dit besef het allemaal uit jezelf moet zien te halen om er nog wat van te maken, blijkt je vroegere 'gezonde' leventje je de grootste loer te hebben gedraaid, hard gelag achteraf maar janken daarom is het allang niet meer waard, dat doen we wel bij een commercial en we nemen onszelf nog eens flink op de hak, zelfspot rules :jump:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...