Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

urban

Https://teken.geenpeil.nl/

Recommended Posts

Kies voor eigen macht, niks tekenen en niet stemmen. Verdienen wat er te verdienen valt en je komt er wel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik weet het Hack, mijn laatste schot, soms is een mens te braaf en denkende dat er via een oproep wat te halen valt om mensen wakker te schudden maar het zal bij brood en spelen blijven gvd, ik hoop dat mijn kinderen die visie ook gaan snappen en dat ze geen rare dingen ter hand zullen moeten nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We moeten Ukraine er juist bij hebben. Weg met putin, de nieuwste dwerg in europa met macht die de grenzen eenzijdig wil aanpassen. Napoleon, Hitler, Putin,...

Heb gisteren deze clowns voor dit referendum gezien op powned, die doen dit alleen maar voor de aandacht en om lekker te lachen achteraf over het gepeupel die deze dwaze ideen nog volgen ook. Zag je hem niet laatdunkend lachen toen hij het over die vrijwilligers had die voor hem blijkbaar folderen en stickeren. Denk dat de meeste die hierop stemmen niet eens weten waar Ukraine ligt en/of wat daar speelt. Naar mijn bescheiden mening.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putin is een baas al valt dat voor sommigen moeilijk te erkennen..

Volgens mij waren het ook de russen die ons van Titler verloste, en de grootste offers brachten, lampje.

Nou nog ff meedoen tegen IS en k vind t skitterend.

Niks mensenrechten en precisie bombardementen, platgooien die zooi en mooie parkeerplaats van maken.

 

Boem

Share this post


Link to post
Share on other sites

inderdaad daarnaast gaat het om het referendum zelf puur het idee dat we wat te zeggen hebben of je nu voor of tegen de oekraine bent en daarnaast hoe zou je putin weg willen krijgen als hij wilt neemt ie de oekraine in 24 uur in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het zou een goed idee zijn om een referendum over wietlegalisering te organiseren. Als er ongeveer een 800.000 consumenten zijn, dan moet dat toch gemakkelijk kunnen?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legalisering kun je vergeten met rechtse partijen of populistische bewegingen waar iedereen zo graag achter aan loopt. En de russen de oorlog gewonnen? Wat voor een droomwereld leef jij? Sinds ww2 is heel oost-europa door de russen leeggeroofd, zowel grondstoffen als intellectueel. Niet voor niets dat deze landen om bescherming vragen tegen de russen, ze weten namelijk precies hoe ze zijn. Fuck Putler, Slava Ukraine!

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Doede: Helaas zijn die cannabisconsumenten te lui om hun eigen referendum op te zetten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als we gewoon de afgesproken om en nabij 50 km afstand tussen de landen in ere hadden gehouden was er niks aan de hand geweest, ook niet in de oekraine.

Dat rusland even zegt dat ze het nu genoeg vinden is eigenlijk meer dan normaal, dat eiland wat ze op een kleine week in eigendom hadden is ook puur een gebaar van fock you. Tot hier en niet verder!

Hier op dit stukje aardkloot(het jaar 2015 dus geen ww2 dingen) hebben we op dit ogenblik enkel met een invasie van vredelievendehoogopgeleidegeldverslindende mensen meteenopgedrongenwiltotniettevredenheid te maken, dus maak je niet druk om Putin maar denk eens na over je vrijheid in je eigen dorp,tuin,school en de rest van je omgeving.

 

go report yourself mtfockers

 

Tsjernobil FTW gratis en voor niks

 

https://teken.geenpeil.nl/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb al getekend ^_^

 

@ flierefluiter:Rusland hielp misschien mee met ww2,maar dat was ook om de eigen zakken te vullen......

kijk maar naar de Czech Republiek,totally ransacked en vervallen na het communistische regime van bitch-ass Rusland....

Vandaag de dag gaat het steeds beter daar,maar het staat bij hun nog vers op het netvlies!

 

Dan spreken we wel van de Krim enzow,maar dat is niet het enige wat er gaande is!

In Georgie komen de Russische hekken ook steeds verder landinwaarts,steeds weer een stuk land erbij pakken stelletje hufters.... :kill:

Ondertussen halen ze de MH17 even neer en als we richting Rusland wijzen komen ze ineens op raketkruisafstand van provincie groningen vliegen met hun straaljagertjes met 6 kernkopjes aan boord.

Gewoon even laten zien dat we onze Nederlandse bek dicht moeten houden,want we stellen vanuit hun perspectief natuurlijk niks voor....

Zo gaat het er aan toe dus in deze grote zandbak van een wereld,de grootste pest nog steeds de kleinsten,echt heel volwassen maar niet heus....

:cry

 

@torvald: Laat ze inderdaad bij het EU clubje,al is het alleen maar om puta putin dwars te zitten

Edited by Collie Weed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik snap niet dat de mensen uberhaupt politiek serieus nemen, het is enkel het spelletje wat gespeeld worden om ONS op hun hand te krijgen, zonder ONS zijn ze nergens, zonder ONS hebben we geen slaven om hun macht op uit te oefenen dus waarom nemen we ONZE eigen macht in ONZE eigen handen? Waar zijn jullie mee bezig, door een stem uit te brengen geef je je macht weg aan degene die het willen gebruiken om je te onderdrukken want vertel mij nou eens zonder dom te blaten als een ezel wie nu zijn woorden nakomen? Het is een groot zooitje graaiers, ons kaal plukken tot de zakken vol zijn en dan komt er een nieuwe graaier en om het levenstijltje te onderhouden nemen ze een bijbaantje als een of ander randpoliticus die achter de schermen meedraaid

 

Net als rechten, een recht hoort niet eens benoemd te worden als zijnde een "recht". Een recht is iets wat door hogere hand word toegestaan, met nog andere woorden, iets vanzelf sprekends hoort niet te worden toegestaan, daar hoort niemand aan te komen met iets als macht, zo van ik ben de baas over jou maar dit en dat mag jij en dat bestempel ik als recht. Ik ben mens en daar horen vanzelfsprekend gedragingen bij en daarmee uit, niks recht, wat is een recht, donderop met je recht, als ik iets doe dan doe ik dat gvd zonder dat ik andere daarmee tot last ben.

Als ik een jointje wil roken dan rook ik er een, als ik kilo's wil verpatsen omdat ik op vakantie wil dan doe ik dat gvd en iedereen die denkt dit systeem om ons te onderdrukken in stand te kunnen houden of dit wilt behartigen die deugd in zijn hele flikker niet. Weg met politiek en hun onderdrukkende spelletjes, het is al 100 jaar chaos in het midden-oosten, het is al 100 jaar hetzelfde leed met de dieren in de amazone, er word al 100 jaar hetzelfde geroepen en wij allemaal braaf zielig zijn en ons medeleven tonen, FUCK DIE ONZIN.

 

wakker worden.

 

Dit zooitje is om ons op de banen te lijden waar we met onze kop dood tegen de muur lopen, ik ben ongeveer een jaar of 10 geleden tegen iedereens mening in de andere kan op gelopen, en blij toe want nu lacht deze jongen tot afgunst en frustratie van anderen die geen ballen tonen.

 

De waarheid rust in jezelf, dat is de enige waarheid, als je tot de echte waarheid wilt komen zal je die zelf moeten vinden. Niemand hoort je de waarheid te vertellen want die schuilt in je eigen ervaringen.

 

Leef en laat leven, maar vooral ontneem de macht van de politiek door vat op je te hebben. Zet die tv uit, laat de krant buiten de deur en kom nooit meer op social media. Hersenspoelerij is dat!

Edited by HackTheSystem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daarom is er geen enkel land in het westen die zo erg in brand staat als er 1 in het oosten.

 

Rothshild,rockefeller zijn de sterren op het grote toneel. Bildenberg en bohemia grove meetings worden door de Elite de grote lijnen uitgetekend en de N.W.O agenda bijgewerkt. Geen 1 member vanuit Rusland is ooit aanwezig. Waarom? Die laten zich niet knechten.

 

Amerika is altijd de fucking agressor geweest. Your with us our your against us. Zij zijn verantwoordelijk voor 9-11. Dit was de grootste false flag operatie om haar huidige doel te kunnen bereiken. Zie wat er gaande is in het oosten. Het zal en moet gedestabiliseerd worden. Amerika is altijd al zo geweest.

 

9/11

 

Problem,reaction,solution tactiek van een false flag.

 

Problem : Het laten gebeuren van de twin towers en daarbij controlled demolition. Gebouw 7 die niet eens geraakt is stort ook netjes in. Dus "buitenlanders" hebben een terror attack weten te realiseren.

Reaction : Mainstream media ( in bezit van elite ) die alleen dingen uitzend die de burger hoeft te zien. Emoties etc.

Solution : Burgers dingen laten accepteren zonder dit te vragen.

 

Hier wilt Rusland niet voor knechten. En daar heb ik enorm veel respect voor!

 

Het westen terroriseert enorm veel! Zeg niet dat Rusland op en top is maar dat is geen 1 land bijna.

 

Bush en de Elite hebben enorm veel doden op hun naam staan.

 

In de tijd van Khadaffi was Libië een paradijs vergeleken met wat het nu is. Meneer Khadaffi wilde zijn eigen munt ( gouden dinar ) maken ( net zoals de euro etc ) om te concurreren met de rest. Sterker nog, hij zei dat iedereen die olie wilde inkopen zijn euro,dollar etc moest inruilen voor de dinar en dan pas olie kon inkopen.

 

En ja je kan je nu wel bedenken wat de westen hiervan vindt ;-). Dus het westen en zionisten passen weer de 'problem,reaction,solution' toe.

 

Het chaos creëren door overal te wereld roepen dat je burgers onderdrukt. Geen mensenrechten, etc etc. Media die jij bezit overuren laten draaien met onzin waardoor de burgers als makke schapen elkaar nadoen.

 

Optie : stap af Khadaffi. Hiermee heeft het westen de gouden dinar munt uitgeschakeld door daarna een president op te stellen die wel wil knechten voor het westen ;-). En wat doet Khadaffi? I.d.d de middelvinger opsteken.

 

En kijk hoe Libië er nu aan toe is... Vergeleken met toen... Mensenrechten zogenaamd toch? Waar zijn jullie nu met je zogenaamde mensenrechten? IS heeft vrij spel ( overigens ook opgezet door het westen )

Nu is Syrië aan de beurt. Hebben we ooit stil gestaan waarom? Jaren lang genoeg rechten, christenen leefden daar ook. Destijds kwamen er geen vluchtelingen omdat ze het o zo slecht hadden. Maar waarom nu wel? Zelfde tactiek als bij Khadaffi. Onrust stoken, mensen en burgers opnaaien dat er geen mensen rechten zijn. Nu roept het westen opeens geen mensen rechten vanuit Assad omdat de er ergens in Qatar ( vriendje van de westen ) een belangrijke ontdekking is gedaan.

 

Oplossing : Assad moet aftreden!

 

I call this BULLSHIT.. Again.

 

Assad moet opflikkeren omdat hij een gas pijpleiding weigert vanuit Saudie Arabië die rechtstreeks door Syrië loopt naar Turkije en Bulgarije. Vanuit Bulgarije naar E.U waardoor het westen niet meer afhankelijk is van Gazprom ( Russisch gas ).

 

Wij kunnen Assad niet bombarderen zoals bij Khadaffi. Hij staat erg close met Putin. Wat gaan we dan doen? Idd we gaan rebellen bewapenen en financieren. Ondertussen gebruiken we de westerse media om ze te doen geloven dat de rebellen vechten voor democratie.

 

Rebellen worden hebzuchtig en hebben hun eigen agenda en bijten in de hand van degene die ze te vreten geeft. Naamswijziging : IS.

 

Waarom is er geen enkele land tot nu toe positief hersteld na een inval vanuit het westen? De dictators die weggewerkt zijn waren het probleem toch? Waar is jullie beloofde democratie nu voor de burgers daar? ;-)

 

Iran is next, mark my words.

 

Op deze aardkloot gaat het nooit om mensen rechten maar om eigen belang en macht. 98% van de wereldbevolking blijft erin trappen en gelooft in democratie en mensenrechten. Open je ogen en ga eens op onderzoek uit.

 

Democratie is iets als dikke stront met een dun laagje room eromheen.

 

New world order. 1 goverment is coming

Edited by GreenHulk
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerika is in zekere zin de agressor ja, maar nog wel beter dan veel islamitische landen want daar deugd het ook niet kiezen uit de kwaden dus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat verdrag met de Oekraïne is gesloten vanwege de gasleiding en vooral Nederland en België hebben daar belang bij.

 

Een échte democratie betekent chaos, anarchie en oorlog.

Het allerlaatste wat je wilt is een groep mensen met een gemiddeld IQ van 100 die over belangrijke dingen gaat beslissen.

 

Wat we wel willen is veel meer transparantie en veel minder collusie, maar met zo'n naïeve actie voor de bühne werk je daar juist aan mee.

Ik laat me niet voor het politieke karretje spannen van een stelletje salon socialisten, die net zo corrupt zijn als al die anderen.

Die corruptie is nou juist het probleem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruim ruim ruim t benodigd aantal handtekeningen. :D

 

De tyfus ermee voor de wegkijkerts.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net was je nog tegen de Rothschilds en Rockefellers et al.

 

Die hebben nu gewonnen!

 

Het referendum haalt gegarandeerd niets uit, daar wil ik wel een leuk bedrag om verwedden en zo worden de corrupte machthebbers alleen maar machtiger.

Zij zullen waarschijnlijk zelf achter die geenpeil zitten, zo werken ze altijd.

Ik zou ook wel wat referendums willen zien, veel belangrijkere, bv over legalisering van wiet of waarom wij overal bombardementen uitvoeren, maar mochten die er ooit komen zal de uitslag nu nog minder uitmaken. Hiermee is de legalisering van wiet weer een stap verder weg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

T hoofddoel is wakkerschudden van de slapende massa die hier een beetje op kosten van hun eigen kleindochters potje tolerant lullend loopt weg te kijken..

 

En de reden dat we nog steeds overal bombardementen uit lopen te voeren is omdat we t lef niet hebben de kaäba tot stof te toveren..

 

 

 

 

 

Gaan maar lekker tikkertje spelen in de zandbak.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

En wederom terecht, in en uit ademen mensen er gaat een moment komen dat dat lastig voor je gaat worden en ik ga daar aan mee werken, loop mijn kinderen in de weg en ik pak je keihard!.

Share this post


Link to post
Share on other sites

T hoofddoel is wakkerschudden van de slapende massa die hier een beetje op kosten van hun eigen kleindochters potje tolerant lullend loopt weg te kijken..

 

Maar die actie bereikt dus exact het tegenovergestelde, wat precies de bedoeling is van deze hele poppenkast.

 

Het bedrag dat naar Oekraïne gaat en waarvan wij profiteren stelt niets voor vergeleken bij wat naar Griekenland gaat, waar wij niet direct van profiteren. Als het geen poppenkast was hadden ze daar een referendum over moeten organiseren, maar dat zou wel politieke consequenties kunnen hebben dus daar branden ze de handen niet aan.

 

Dit onderwerp is lekker veilig, ongeacht de uitkomst van het referendum zullen we ons toch echt aan het verdrag moeten houden.

Daarmee ondergraaf je het instrument referendum, wat wij juist zo graag willen gebruiken als de tijd daarvoor rijp is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Daarmee ondergraaf je het instrument referendum"..

En wie is daarmee begonnen, wie legt de uitkomst van referenda naast zich neer?

Sorry pik maar slapper gelul heb ik zelden gehoord.

 

Waarom zouden wij oekraine met al hun oekraiense problemen erbij willen. We willen alleen maar zwakke schaapjes lijkt t wel ns. Zwakke landjes erbij, zwakke mensjes importeren als n malle en dan vervolgens tegen je bevolking liegen dat t juist geld op gaat leveren..

 

Dat hebben we de afgelopen jaren gezien ja wat een geld opleverd.. Not. 15 jaar krimp zo ff uit mn hoofd. Om het zakken op de wereldranglijsten qua scholing, gezondheidszorg , wachttijden wonjng en noem allemaal maar op..

 

We worden verkracht en de sheeple heeft t niet eens door. Alles valt kapot te nuanceren en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt om de boel verdeeld te houden.

 

Wij zijn het volk. Niet Oekraine, syrie of weetiketwieerallemaal ons sociale stelsel op willen vreten.

 

Sorry Bubbelhoofd, je hebt t niet begrepen.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...