Jump to content
 • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

P H donner

Is Deze Rechtszaak De Bom Onder Het Gedoogbeleid?

Recommended Posts

Het leek vorig jaar een beetje uit de lucht te komen vallen, maar woensdag bleek dat John en Ines eigenlijk al jaren hoopten dat deze zaak er zou komen. Een "bom onder het gedoogbeleid", noemde D66-kamerlid Magda Berndsen het. Wietkwekers John en Ines uit Bierum in Groningen werden vorig jaar wel veroordeeld voor de kweek van wiet, maar ze kregen geen straf. Het Openbaar Ministerie had een werkstraf geëist, en ging in hoger beroep om deze alsnog opgelegd te krijgen. Woensdag diende het hoger beroep in deze zaak, die het gedoogbeleid op z'n kop kan zetten.

John en Ines werden in de media 'modelkwekers' genoemd. Ze hadden hun plantage namelijk keurig op orde. Ze hadden hun inkomsten netjes aan de belasting opgegeven (en er dus belasting over betaald), er werd geen stroom afgetapt en de wiet ging consequent naar twee vaste coffeeshops. Ook kregen ze geen uitkering en was er geen overlast. En dat leidde er vorig jaar toe dat de rechter erkende dat de manier waarop zij teelden weliswaar nog steeds verboden was, maar dat straf niet op z'n plaats was.

In essentie gaat deze zaak over nederwiet: wiet die in Nederland gekweekt is. Toen het gedoogbeleid in de jaren zeventig ontstond, werd alles nog geïmporteerd. Het legaliseren van gebruik was eigenlijk het legaliseren van de hele scene, op wat importeurs na. Maar toen men erachter kwam hoe je onder lampen kon kweken, is de teelt naar Nederland gekomen en verplaatst naar zolderkamers en schuurtjes. Als reactie kwam er in de jaren negentig een aanscherping van het gedoogbeleid, maar in essentie moeten justitie en de politiek nog altijd werken met een richtlijn die is gebaseerd op een situatie die anders is dan de huidige.

Volgens het Openbaar Ministerie (de instantie die John en Ines vervolgt) behelst het gedoogbeleid niet meer dan het niet vervolgen van een klein onderdeel van een breed crimineel ecosysteem. Volgens het OM (en trouwens ook volgens de VVD) is het slechts een middel om te voorkomen dat wietrokers in aanraking komen met andere soorten drugs. Bovendien zijn justitie en politiek het er over het algemeen over eens dat het vervolgen van gebruikers geen nut heeft in het kader van volksgezondheid.

Twee advocaten van het kantoor van Gerard Spong, Sidney Smeets en de 25-jarige Tim Vis, hebben een nieuwe uitleg van het gedoogbeleid voor ogen die volgens hen aansluit op de huidige realiteit: het gedogen van wietteelt is een logische consequentie van het gedogen van coffeeshops. De politiek heeft 'ja' gezegd tegen coffeeshops, dus dan moet er ook 'ja' worden gezegd tegen het feit dat er geen lucht wordt verkocht in die shops, zo zeggen ze. Het gedogen van een coffeeshop is het gedogen van wiet, en die gedoogde wiet moet nou eenmaal ergens worden geproduceerd.

"Er moet ruimte zijn voor een vorm van teelt zijn die niet vervolgd wordt," zo zei Vis in de rechtszaal. "Anders is het gedoogbeleid failliet." En John en Ines hebben volgens Vis "een methode gevonden die aan een al bestaande vraag voldeed".

Deze nieuwe interpretatie heeft vorig jaar dus succes gehaald. Maar hij kwam helemaal niet uit de lucht vallen. Het was namelijk altijd al het plan van John om het zo ver te laten komen.

Voor John en Ines begon deze rechtszaak jaren geleden. Toen een eerdere plantage werd opgerold, gingen ze nadenken over hoe er nou beweging zou kunnen komen in de muurvaste discussie in Nederland. Hun idee was om de meest ideale wietkweker te worden die het land ooit gezien zou hebben. Een wietkweker die op alle mogelijke vlakken uitstekend georganiseerd was en zich 100% perfect gedroeg.

De politie werd ingelicht over de plantage, de belastingdienst werd gebeld waarna een inspecteur op bezoek kwam, de plantage werd tot in de puntjes verzorgd, en, een belangrijk punt: er kwam een schriftelijke deal met twee coffeeshops. Er werd dus niet geleverd aan een tussenhandelaar, maar hun kweek ging rechtstreeks naar shops die juridisch niet als probleem werden gezien.

John legde zijn beweegredenen uit aan de rechter: "Het is de lust en m'n leven om aan het plantje te werken, en diversiteit aan de coffeeshops te leveren. Iemand moet het doen, waarom dan niet in alle transparantie en eerlijkheid? Coffeeshops zijn ook ooit ontstaan door mensen die hun verantwoordelijkheid namen."

Achterin de zaal knikten ongeveer 25 medestanders mee – soms gromden ze als ze iets hoorden waar ze het niet mee eens waren. De rechter keek tijdens de pleidooien van de advocaten consequent de zaal in, alsof hij erg benieuwd was wat voor soort volk er precies afkomt op een zaak over cannabis.

Eén van de mensen die aandachtig meeluisterden in de zaal was Doede de Jong, een wietkweker die ook veroordeeld is terwijl hij transparant wilde zijn in zijn kweek. Maar of hij dezelfde behandeling krijgt als John en Ines is nog maar de vraag, want hij heeft nooit belasting betaald. De activist hangt een vordering van een kwart miljoen boven het hoofd. Zijn hoger beroep dient in oktober.

Het Openbaar Ministerie zegt dat het deze wietkwekers moet vervolgen omdat dat in internationale verdragen staat. "Er is geen andere optie," aldus de advocaat-generaal van het Openbaar Ministerie, die in zijn betoog probeerde duidelijk te maken wat het ernstige gevolg is van de teelt door John en Ines.

"Door op grotere schaal en langdurige periode te leveren aan coffeeshops hebben verdachten het vertrouwen in het Nederlandse gedoogbeleid schade toegebracht," aldus het OM. John en Ines zouden onderdeel uitmaken van een criminele scene die "vaak gepaard gaat met ripdeals, levens- en geweldsmisdrijven."

Dat John en Ines daar niet aan hebben meegedaan, doet er niet toe, volgens het OM, omdat "in het algemeen de teelt en achterdeurbelevering behoort tot het terrein van de zware georganiseerde criminaliteit". En als het in z'n algemeenheid bij anderen geldt, is het blijkbaar ook relevant bij twee verdachten die daar niks mee te maken hebben.

Uitspraak in de zaak is op 9 september.

 

http://www.vice.com/nl/read/is-deze-rechtszaak-de-bom-onder-het-gedoogbeleid-219

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja, dat wordt echt heel spannend; die uitspraak.

er zitten denk ik talloze in de startblokken als dit goed uitpakt

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is inderdaad een gesprekje met me advocaat waard.

 

Top John en Ines!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit is wel fraudegevoelig, 20 kilo oogsten en 4 kilo opgeven, daar belasting over betalen en hoppa.

 

I'm in!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja wand t is aannemelijk dat jij 4kg trekt ut een hok instaat tot 20..

 

Broodjes kaas zijn ook lekker hoor, mot t nu meteen rosbief zijn?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit is wel fraudegevoelig, 20 kilo oogsten en 4 kilo opgeven, daar belasting over betalen en hoppa.

 

I'm in!!

Deze mensen willen het juist wel netjes en eerlijk doen.....
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja wand t is aannemelijk dat jij 4kg trekt ut een hok instaat tot 20..

 

Broodjes kaas zijn ook lekker hoor, mot t nu meteen rosbief zijn?

 

Fuck brood, kaviaar moeten wij hier aan deze kant.

 

 

@johnny,

 

De eerlijkheid zit hem erin als je maar belasting betaald maar fuck de belasting zo werkt het bij mij. Als ik wat kan verdienen dan doe ik dat. Betaal al genoeg belasting aan die criminelen in de vrom van btw op gvd alles!!

Edited by HackTheSystem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is ook niet zozeer dat je belasting wilt betalen. Wat je wel wilt is gewoon zonder stress je ding kunnen doen en uit idealistische overwegingen omdat het gewoon onzin is dat de aanvoer van shops niets netjes op papier kan.

 

Belastingen geld word door de overheid verkeerd uitgeven. Belasting opzichzelf is niet slecht, anders eindig je net als Griekenland.

Edited by Johnny_Sack
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valt niet mee om alles keurig op orde te hebben.

Alle elektrakebels moeten in een pvcbuis, aansluitpunten in een 30 minuten brandvertragendaansluitkastje en die op de grond dienen ook nog eens behalve brandvertragend , ook nog eens waterdicht zijn.

Alle kabels bij de vloer moeten tegen een overstroming kunnen.

Indien je struikeld en in een reflex een draad grijpt, mag geen kabel losgetrokken worden.

 

In mijn huurkontrakt staat duidelijk dat de woningbouwvereniging een procedure zal starten om mij uit huis te zetten indien ik wiet in huis kweek met lampen.

Er staat IN huis, dus zette ik speciekuipen op mijn dakkapel.

Dat is OP mijn huis.

Helaas is er een ¨schoonheidscommissie¨ die ook groente in de voortuin verbied.

Die willen geen speciekuipen op een dakkapel, die willen ¨uniformiteit¨

 

Ik wist niet dat het O.M. in hoger beroep was gegaan.

Ik denk dat het O.M. op haar muil gaat.

De rechter is nl niet over 1 nacht ijs gegaan.

Bovendien is Californië, Colorado en ik meen Washinington al veel vrijer dan ons ¨gedoogbeleid¨.

Uruguay heeft wiet ook uit de wet van verdovende middelen gehaald.

 

De fiscus zou er wel bij varen.

Die jongens hebben een vinger in de pap en hebben geen moraal.

 

Tabaco met nicotine is pas erg.

Wiet kan ik makkelijk weken laten staan, maar ik rook minimaal 3 sjaffies per dag, iedere dag.

Als ik 3 dagen geen sigaretje heb gehad, word ik niet goed in mijn hoofd.

Nicotine verslaving, dus afkickverschijnselen.

Dat heeft wiet niet.

Sommige jongeren denken dat ze wiet nodig hebben.

Nagelbijten is meer verslavend dan wietroken.

Alle twee psychisch verslavend.

Nagels zouden op lijst 1 moeten staan van de opiumwet,

Mensen die totaal geen nagel meer over hebben, beginnen aan hun stompjes te knagen.

Uit medelij bied ik dan mijn nagels aan...wat beleefd afgeslagen wordt.

Maar dan toch nog vol jalouzie naar mijn (lange) nagels kijken.

Je ziet ze denken, ¨Ik wou dat ik zijn nagels had¨.

Edited by wasta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is ook niet zozeer dat je belasting wilt betalen. Wat je wel wilt is gewoon zonder stress je ding kunnen doen en uit idealistische overwegingen omdat het gewoon onzin is dat de aanvoer van shops niets netjes op papier kan.

 

Belastingen geld word door de overheid verkeerd uitgeven. Belasting opzichzelf is niet slecht, anders eindig je net als Griekenland.

 

Ik heb er voor gekozen om geen onderdeel van het geheel te zijn. Ik ervaar maar bar weinig stress als ik naar de shop ga, en nog minder als ik eruit kom met de centen, weliswaar een soort van euforie. Stress had ik in het begin maar op een gegeven moment heb je gewoon schijt aan alles en voelt het niet anders dan dat je naar de winkel gaat.

Als je voor je gevoel iets doet wat niet mag dan heb je stress, ik heb dat gevoel niet, nooit gehad ook.

 

Dat het niet netjes op papier kan is misschien wel het mooie, waarom moet alles volgens alleen de wettelijke manier, misschien is het wel goed dat het niet legaal is anders loopt het helemaal de spuigaten uit, dat doet het nu al. En kost straks ons kilotje nog een halve meijer, is dat wat je wilt dan??

 

Ik zeg nee, laat maar lekker achter gesloten deuren. Ik hou er wel van eerlijk gezegd.. Het achterdeur beleid heeft z'n charme..

Het enige wat bij mij op papier gezet mag worden is het aantal euro's wat het stukje papier moet representeren. Voor de rest heb ik er geen moer mee te maken.

 

En hier eindigen we nooit als griekeland, want het volk moet heropvoed worden dat ze geen geld uit kunnen geven wat er niet is maar daar is de overheid zelf de schuldige aan, want die hebben er het meeste baat bij. Want op het moment dat iemand zijn handtekening zet onder een lening of onder een koopcontract zal diegene het maar moeten ophoesten en dat kan alleen door werken toch? Dus een slavernijcontructie. We moeten allemaal een dikke huis en dikke auto en veel geld op de bank en weet ik het allemaal meer maar we vergeten wel ff met z'n alle dat als we het allemaal hebben we het kopen met onze vrijheid, en niet met het zogenaamde geld wat we verdienen.

 

Mensen die dus netjes belasting afdragen dragen in mijn ogen bij aan dit soort onzin, terwijl ze het beter in eigen zak kunnen steken.

Elke legale onderneming sjoemeld wel iets omdat het anders niet te doen is en waarom niet? Ja, de belasting..

 

Dus als het toch zover mag komen ben ik de eerste die mee doet, maar als ik 20k oogst geef ik ze nooit van je leven allemaal op, laat een andere prijs op papier zetten en deel het verschil met de afnemer! Belasting blij maar wij nog blijer.

Beetje gaan bijdragen aan een systeem wat mij laag aan de grond wilt houden, ieder zijn ding maar daar trappen we hier niet in.

Edited by HackTheSystem
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

het enige kammere is dan dat er geen factuur bij de wiet zit

en een shop deze wiet dus ook niet in bezit mag hebben

het zal vergelijkbaar worden met bijvoorbeeld fsc keuring van hout.; iedere stap in het traject is traceerbaar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeer onwenselijk dus. De kwaliteid zal sowiso achteruit gaan. Want je krijgt allemaal nieuwe mensen die het gaan proberen en dat haald nooit het niveau van de gevordere jongens

Share this post


Link to post
Share on other sites

In dat geval zullen de gevorderden hun goeie spullen kwijt kunnen, en hebben de beginners met een slechtere kwaliteit het nakijken. Marktwerking he.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

tja een ieder die zich niet bekommert om de kwaliteit die de consuemnt moet roken

is falikant tegen deze gedachte.

een ieder die de ballen heeft en passie voor het plantje; weet zijn/haar weg wel te vinden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"O.M" gelijk voor Ontwetende Mensen totaal geen kijk op de realiteit

kan het nog niet over mijn hart verkrijgen waarom wij niet kop lopen!

 

Wordt niet snel kwaad mijn bloed kookt toch heftig "godverdomme"

John en Ines zijn "echt" top criminelen welke alles eerlijk vertellen!

 

Laat mij niet lachen openbaar ministerie wordt in deze zaak herdacht

ontwikkeling gezondheid en veiligheid van de bevolking dwarsbomen!

 

Legalisatie heeft voor miljarden omzet en werk geleid in america

wanneer dit niet tot verheldering leid weet ik het ook niet meer!

 

John en Ines hebben het spel zeer goed gespeeld open kaart

wanneer zij worden vervolgd kies justitie duidelijk voor criminaliteit!

 

Gevangenissen moeten gevuld worden met "goedkoop" werk krachten

vergeet dit niet mensen slaven arbeid bestaat ook hier in Nederland!

 

John en Ines heel veel sterke trap het OM KIEHARD in haar "pussy" :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad miljarden naar de staatskas waar zijn we me bezig. Miljarden voor de onderlaag dus zakken vullen en niks afdragen.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niks aan de staat willen afdragen, maar natuurlijk wel gebruik maken van alle voorzieningen...

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@HackTheSystem: Volg zaken goed in America belastingbetalers krijgen geld terug Colorado

komt gigantisch veel geld binnen wat direct terug wordt gepompt in de economie top!

 

Geef mij maar dat systeem wat wij nu hebben slaat helemaal nergens op jij vindt van wel?

 

Egoïstisch zijn ik ik ik rest likt maar aan mijn "pik" begrijp je the bigger picture niet

hennep moet een verrijking zijn voor de gehele samenleving onder en boven!

 

Wat afspeeld in Nederland puur machtsvertoon alleen de bovenkant "rijken" profiteren

zich verschuilen achter schijnheilige praktijken over de rug van de bevolking!

 

Hebben hier genoeg van tijden zijn aan het veranderen mensen worden eindelijk wakker!

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ik belasting betalend me plantje kan groeien en er van kan eten, ben ik zeer tevreden. Een gelukkig man.

Mensen die meteen weer zwart geld zien leggen zullen dit gok ik enkel in de weg zitten of verpesten voor de mensen met passie, en geen euro tekens in de ogen.

 

Steun John en Inne en doe t netjes. Ik ga zeker de mogelijkheden verkennen.

 

Sommige dingen moeten we nu eenmaal accepteren.. (belasting).

Edited by Ozzoes
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ach ja man,

er zijn zoveel redenen om te beseffen dat er collectieve lassten zijn

omdat we onze down broeders, ouderen, en taloze andere groepen in onze samenleving niet in de kou kunnen laten staan.

ik rechtvaardig hiermee niet de huidige indeling

maar zwart je zakken vullen en het daarbij laten, dat is niet mijn ding.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik betaal met liefde belasting als ik zou zien dat mn belastingcenten goed besteed werden.

Deze vorm van politiek ervaar ik meer zuivere beroving met valse voorwendselen.

Als er geen zwartgeld was kon de pc hoofdstraat wel inpakken.

Doe je niks aan.

 

De wei staat vol met koeien. Wees een stier en neuq ze allemaal.

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niks aan de staat willen afdragen, maar natuurlijk wel gebruik maken van alle voorzieningen...

 

Ik draag voldoende af door alle aankopen, dus ik heb het recht gebruik te maken van alle voorzieningen. Ik betaal, en ik vind dat ik genoeg betaal.

Waarom moet de helft van wat ik verdien worden afgedragen? Dat is van de zotte.. 4% of 5% dat is normaal.

 

Ik heb geen keus om de voorzieningen te gebruiken of ik nou wil of niet. Ik ben geboren op grond wat al is toegeëigend door de staat.

Normaal zou een mens moeten kunnen zeggen op het moment dat die 100 meter het bos in loopt; "Zo, dit stukje is van mij en hier bouw ik mijn huis" maar dat kan niet. Ik ben geboren in een totaal andere habitat dan die voor mij natuurlijk is, maar ik weiger daarin door te slaan.

 

Van de gekke dat ik 135 euro ziektekosten betaal en nog mijn eigen medicijnen moet betalen als ik wat mankeer, waar betaal ik die 135 euro voor dan, leg me dat eens uit? Is gewoon een stukje belasting hoor want wie heeft het verplicht gesteld, juist ja de staat, en die is één met de belasting.

 

Jullie laten je voor de gek houden, hebben niks in de gaten en zijn er nog voorstander van ook. Lekker zooitje hier..

 

-----------------------------------------------

 

Even terug op het inhoudend onderwerp. De aantrekkelijkheid op commercieel vlak daalt enorm. Voor de staat onaantrekkelijk maar ook voor de kweker. De kweker zal 2 keer de hoeveelheid cannabis moeten produceren om hetzelfde te kunnen verdienen als nu met de belasting eraf.

 

De staat gaat er geen euro op vooruit, stel dat een kilo hetzelfde oplevert, gaat de staat er niks op vooruit want het geld vloeit toch terug de maatschappij in. Op het moment dat de kweker duizend euro minder te besteden heeft kan die net niet die auto of bank kopen die die op het oog heeft dus de economie krijgt een tik. We hebben dus al 2 argumenten waardoor deze constructie onaantrekkelijk is voor de Nederlandse economie. Nummer 3 is dat het een feit zal zijn dat de prijs daalt, want dingen die geen risico meer dragen leveren minder op dus dat moet er ook nog eens bij komen. Marktwerking zoals eerder al werd aangegeven.

 

3 tikken onder de gordel voor de Nederlandse economie dus vergeten jullie het maar dat dit erin komt, want alles draait om geld daar boven.

Dat ze heel wat mensen gelukkiger maken zal ze een teringzorg wezen, dus haal je maar niks in jullie hoofden.

 

De staat weet ook, belasting ontvangen uit 600 euro voor een kilotje, of een paar duizend euro en daar belasting door ontvangen dmv leuke aankopen. Het enige wat de staat dan moet toelaten is het stukje geluk van de kweker omdat hij of zij nu wel een extra nagel heeft om aan de reet te krabben. Maar het is een snelle keus gemaakt voor iedereen dat begrijpen jullie.

 

Als ze dus kwekers gaan pakken naaien ze zichzelf maar ook eigenlijk niet want ze creëren een probleem waar ze zelf de oorzaak van zijn en houden zo de schatkist gevuld. Het is de enige stabiele tak die Nederland kent. Zonder de wietinkomsten ploft de economie.

 

genoeg nu, dromen kunnen we allemaal maar blijf realistisch aub.

Edited by HackTheSystem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kan het leuk vertellen, maar het feit blijft dat je ten op zichte van je inkomen minder afdraagt als de rest van ons Nederlanders, dus een profiteur bent.

 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Internet zorgt voor verandering eerlijk openheid van zaken kan geen regering tegen op

zoals gezegd tijden zijn aan het veranderd betalen straks alleen nog met internet bitcoin.

 

Wij worden kaal geplukt door tussen personen geld gaat niet direct waar het moet zijn

internet geld zoals bitcoin probleem opgelost 1 op 1 transactie anoniem zonder fratsen!

 

Blijkbaar vergeten veel wetenschap niet gratis kennis/vooruitgang moet worden betaald

ziekte kosten verdwijnd achter de schermen wil niet weten wat "vrijheid" daadwerkelijk kost!

 

Oorlogen waar het schijnheilig westen "verantwoordelijk" moet afdragen wordt niets gezegd

wanneer het iemand financieel direct niet raakt vinden wij het allemaal prima hipocrezy!

 

Iedereen heeft een keuze jij kan niet verzekerd zijn wordt je binnen no time bosjesman!

 

Niet tevreden veranderen klachen kan iedereen veranderen blijkbaar knap lastig

kan dat niet jion IS laten aan de wereld zien wat EXTREEM tot stand kan brengen!

 

Zoals gezegt tijden zijn aan het veranderen worden van alle kanten tegen gewerkt

uiteindelijk kan geen dam het "water" tegen houden transparantie en eerlijkheid!

 

On-topic: Vergeten een belangrijk stap legaliseren betekend ontwikkeling in alles

stimuleren werk productie omzet belasting enz... niet alleen op het eind product.

 

Hennep multifunctioneel gebruikt kan worden moet ik niet vertellen even googelen!

 

Legaliseren betekend ook keuze vrijheid mee gaan in de "gekte" of voor eigen gebruik

zonder zorgen met je planten bezig zijn voor een moestuin betaal je ook geen belasting!

 

Keuze vrijheid daar ligt het "probleem" overheid wil alles en iedereen controleren

wij vechten tegen oud gedachten goed wij hebben nog een koning belagelijk!

 

Wij zijn geen staat meer nodig bevolking kan zich prima redden zijn slim genoeg

controlle uit handen geven komt in de vorm van het internet controlle terug pakken!

 

Laten wij bij het begin starten weg uit de EU Nederland moet weer Nederland zijn

bezem door de samenleving boven en onderkant opgeruimd staat de staat netjes!

 

Zijn schijnheilig denken alleen uit eigen belang vechten tegen elkaar I.p.v met elkaar

wij denkt alleen financieel prima kom hier open en eerlijk voor uit no hard feelings!

 

Zoals ik had gezegd gevangenissen moeten gevuld worden "war on drugs" bullshit!

 

Vergeten wanneer iemand wordt gepakt gelijk beslag op zijn of haar inkomen

reden genoeg voor legalisatie wordt de roverheid langzaam weer een overheid!

 

Het growshop verbod laat duidelijk zien tot hier en niet verder eindelijk vereniging

gerechtelijke uitspraken geven duidelijk signaal veranderen of op je bek gaan O.M!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja, dat zijn mooie praatjes,

maar hou het nu is in de praktijk:

jullie vinden dus dat bejaarden maar 1 keer per 2 weken onder de douche mogen

en dat downys het beste op hun bed worden vastgebonden?\

dat is je goed recht,

maar ga dan geen dommme verhaaltjes ophangen waarin je aangeeft dat je "genoeg"afdraagt......

want dan ga je in de marge werken, en dat schiet niet op.

 

als je anderen neukt,

sta je vaak in je 1tje in de wei.

ook als je poot geboken is

of als je neergestoken op straat ligt.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...