Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
GreenHulk

Cda Wil Nu Ook Wietstudies Gemeenten Verbieden

Recommended Posts

DEN HAAG - CDA-Kamerlid Peter Oskam wil dat gemeenten nu ook stoppen met de financiering van onderzoek naar de regulering van wietteelt. De Brabantse steden Eindhoven, Tilburg en Breda zijn onder meer bereid geld te steken in dit soort onderzoek.

CDA-Kamerlid Oskam roept minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie op gemeenten die deze wietstudies bekostigen tot de orde te roepen. De minister zou deze gemeentelijke besluiten moeten vernietigen. “Het is zonde om maar iedere keer te investeren in dit soort onderzoeken”, zei Kamerlid Oskam donderdagavond tijdens een debat.

 

'Een stap verder'

De Tweede Kamer nam vorige maand al een motie aan van het CDA-fractielid dat gemeenten niet mogen beginnen aan experimenten met gecontroleerde wietteelt. Oskam wil met het verbieden van onderzoeken dus nog een stap verder zetten.

 

Minister Van der Steur voelt niet veel voor zo’n maatregel. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de gemeenten als ze onderzoek willen laten doen naar gecontroleerde wietteelt, aldus Van der Steur. Van der Steur is wel tegen experimenten met gecontroleerde wietteelt.

 

'Taskforce verder uitbreiden'

De ChristenUnie vroeg de minister of de speciale Taskforce van politie en justitie die de drugscriminaliteit in Zuid-Nederland bestrijdt, verder uit te breiden. Van der Steur vindt dat op dit moment niet nodig omdat de Taskforce al 'zeer indrukwekkende resultaten' behaalt.

 

Ah joh Peter. Kunnen we niet beter gewoon elke burger alles verbieden? Hoeven we ook niet van al die ingewikkelde langdurige debatten te houden in Den Haag. Ik zeg gauw weg met Rutten! Peter is onze nieuwe leider en zal het volk geven wat het nodig heeft!

 

!HE-LE-MAAL NIETS!

Edited by GreenHulk

Share this post


Link to post
Share on other sites

laat oskam maar aan god vragen, als god dat wilt zal het gebeuren!

 

 

 

het is zelfs bij wet verplicht hier onderzoek naar te doen

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, straaljagers kopen die het niet doen......dat is handig......etc etc.....

 

Gr ejb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit soort Satanskinderen moet je geen podium gunnen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee geen podium,maar een schandpaal,en ik deel rotte eieren uit.

vernietig al dat goed en/of anders is in de naam van christus! aldus het CDA

 

Hoezo zonde om telkens weer te onderzoeken?uiteindelijk verdienen ze er toch centen aan? owjah we zijn de investering alleen kwijt want Oskam ''vind dat''

 

Het is te triest voor woorden,dat extra geld wat de gemeente ermee kon verdienen had je zo in zorg&onderwijs mogen stoppen,dat is toch een top plan?

Wederom kijkt men niet verder dan het eigen lulletje lang is (2 cm?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

CDA en VVD zijn bezig een stapel ellende over zichzelf af te roepen

als het publiek gaat snappen hoeveel ontwikkeling het buitenland meemaakt op wiet gebied, en dan vooral de gedorven inkomsten...

dan wordt er afgerekend

 

waar twee vechten om een been gaat een andere partij ermee heen

 

VVD en CDA hebben samen gemeen dat ze LOS VAN ONDERBOUWING mensen achternazit , families dakloos maakt, economische ontwikkeling ondermijnt, gevaarlijker drugs ( zoals alcohol) toestaan , en mildere middelen verbiedt.

VVD en CDA zijn beide religieuze partijen , omdat hun geloof in een drugsvrije samenleving een sprookje is waar verder niemand in gelooft.

Edited by MeneerJansen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van wederzijds respect hebben ze bij het CDA blijkbaar nog nooit gehoord.

Altijd als christelijke partij alle respect voor je eigen hypothetische gebeuren eisen, maar tegelijker tijd mensen met een andere levenswijze op basis van een discutabel moreel oordeel bestrijden.

 

Moralisme, als manier om andere mensen klein te krijgen.

 

Je kunt wel een moreel oordeel hebben, maar dat geeft je nog niet het recht om op basis daarvan, mensen het recht op zelfbeschikking te ontzeggen.

 

Je moet tegenwoordig van alles kunnen zeggen. Maar er is toch wel enige discrepantie tussen, de absolute vrijheid om verbaal van alles uit je mond te moeten kunnen laten komen, maar dat wat erin gaat ineens door de overheid wordt bepaald.

Wat heeft dit met vrijheid te maken? Het is verdomme pure onderdrukking!

Ware vrijheid is dat je zelf bepaalt wat je doet en laat,met respect voor je medemens.

Moeten we daarom anno 2015 , nog steeds onder het juk van een of ander religieuze partij zuchten?

Voorbeelden te over dat je daar niet echt vrolijk van wordt!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarschijnlijk wil het cda het geld gebruiken voor onderzoek naar het grootschalige kindermisbruik binnen hun eigen wereld........

 

Sukkels.....

 

Gr ejb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou ja, de kern is natuurlijk dat je nu een partij hebt die een wet wil maken om onderzoek dat eventueel het ongelijk van hun standpunt aantoont(!!!!!!!!), wettelijk verboden te maken.

 

Onwetenschappelijk, ondemocratsch tuig dus dat op basis van geweld hun standpunt op wenst te leggen.

 

Ik neem aan dat iedereen boos wordt als het CDA voorstelt om bv onderzoeken naar evolutie stop te zetten, omdat het hun gedachtegoed niet uitkomt. Gewoonweg walgelijk dat dit kan anno 2015 en dat deze extremisten club niet per direct opgeheven wordt en op een watch-list geplaatst wordt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mitz:Ik wil ze niet ALLEEN verbieden,ik wil ze eigenlijk aandoen wat ze bij ons flikken (who's the christian now?) maar zo verlaag ik mij tot hun laagte (en da's laag!)

Ik ben dat scheinheilige gedoe zat,schermen met je geloofsovertuiging om je eigen zwaktes te verbergen,en anderen jouw wil op te leggen.

klinkt zooooo 1600'er jaren,tijd om de boel in 2015 even schoon te vegen en de waarheid op tafel te deponeren!

 

@doede: exactly my 2 cents,deze lui beroven ons v/d vrijheid om te mogen denken,maar wij zijn Homo sapiens,ofwel de denkende mens dus die vlieger gaat niet op.

Als 70%bevolking het inderdaad ok vind om te reguleren,in wat voor een idiote/misleidende schijndemocratie leven we dan toch?

 

@ Meneer Jansen: correct,de kerk is een horror vehaal verpakt in een sprookje,ze vinden dat het alles omsluit in het leven en dat het alles is wat je moet weten en bovenal geen vragen stellen,anders ga je naar de hel.

CDA en VVD dragen dit door,en gebruiken het in een iets andere vorm,om hun zin te krijgen.

 

Maar hoe kun je zo een creatie van god dwarsbomen? de cannabisplant is er niet toevallig,het is ook geen toeval dat wij de juiste receptoren hebben om er iets van te merken.

Het is o.a. bedoeld als weg naar vrede&verlichting,en allen die dat dwarsbomen zijn zelf de demonen,ze antagoniseren namelijk tegen een creatie van god!

Zo kan ik die vliegen verder doodmeppen met tegenstrijdigheden uit hun eigen bijbel,lekker dik boek,maximum damage!

Edited by Collie Weed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...