Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Crispy

Hoeveel kunnen jullie op?

Recommended Posts

ok dan... 15 gram de man :) wtf

Ja WTF.....15 gram dat lukt echt nooit man..dat kan ik niet geloven tenzij ik het zie. 15 jointjes is een hele hijs en 90% van alle forumbezoekers gaan dan al koffie drinken met Hazes. Maar 15 jointjes met een inhoud van 1 gram/joint is veel te veel. 7 jointjes van 1gram/joint is al te veel voor iedereen.

Maar wie ben ik... :D :wOOt :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vind het ook verspilling een hele dag door te smoren!

In het weekend smoor ik er bijna altijd een als ik opsta!

Een rond 3uur en een om 8uur!

Vroeger blowde ik soms voor 25€ per dag.. Dit doek gelukkig niemeer, daarom heb ik een afspraak met mezelf gemaakt dat ik er max 3per dag smoor, en op vaste tijdstippen!

Als het school is smoor ik een voor het school en een rond 7a8uur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nooit tot mijn maximum gekomen geloof ik... Ik weet wel dat toen ik nog met tabak rookte ik veel meer blowde(3 jointjes op een avond met z'n 2en) en dat vond ik dan ook al veel... Nu rook ik meestal zo'n 3-5 super kleine ministickies(puur) en in het weekend een normaal stickie (puur) met 1 grammetje wiet erin.. denk dat ik bij 10 euro aan mijn maximum zit(snap eigenlijk niet waarom mensen zoveel blowen op een avond, denk dat dat toch met de behoefte aan nicotine te maken heeft, en dat je hoopt nog stoneder te worden wat vaak tegenvalt)

Share this post


Link to post
Share on other sites
nog nooit iemand die iets als een smoorfeestje of oogstfeestje heeft gehad,

normaal gezien doe ik eentje net voor ik ga slape,maar er zijn tijden geweest waarin we der zo 25-30gram doorjaagden mùet zen tweeen op een nacht

jah of niet dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

mijn max varieërt. Als ik whisky zuip de hele avond kan ik daarna met 1 of 2 jointjes toe, ik kan ook als ik bij mn maat slaap wakker worden met een joint, er elk uur 1 paffen (vast ook wel meer dan dat maar we zitten dan denk ik op 1 per uur) en lam zijn maar niet er 'last' van hebben. Ik ga dan gewoon gamen, films kijken of beetje op de bank liggen lullen. Op dat soort dagen kan ik na mn 'wake and bake' ook gewoon nog college gaan volgen (meestal heb ik er geen zin in, maar af en toe doe ik het en niemand die wat merkt).

 

Blowen went/ontwent erg snel vind ik. Als ik een paar weken weinig/niet rook kan ik daarna vaak met een paar jointjes op een avond toe (dan hoef ik gewoon niet meer) en als ik veel rook doordeweeks (veel vrije dagen) dan kan ik ook gewoon constant doorgaan, ik word dan wel stoned, maar meer een relaxte stonedheid en niet een stonedheid van 'ik kan nu echt niet meer smoken'. Meestal als het gevoel wegtrekt steek ik een nieuwe op.

 

Mensen die vinden dat blowers die veel blowen en erover praten stoer proberen te doen: voor dat soort blowers is het juist de normaalste zaak van de wereld. Voor mij is blowen al bijna net zo normaal als roken, ik doe het ook op allerlei openbare plekken en het boeit me niet dat er bekenden (die niet blowen) bij staan. Ik doe het niet om stoer te doen, ik praat er niet over om indruk te maken (kijk mij veel blowen), ik praat erover om dezelfde reden dat mensen praten over bier zuipen en weet ik veel wat meer. Gewoon omdat ik het normaal vind, en over normale dingen kan je praten toch?

 

Toen ik begon met blowen vond ik het ook wel eens vet om er stoer mee te doen, als je het zo kan noemen. Mensen laten merken dat je het doet, en dat je met de mensen blowt waarvan zij denken dat het een onbereikbaar slag mensen is (ik heb gemerkt dat veel mensen opkijken tegen de blowers in mijn plaats, ik denk dat het komt doordat blowers vaak een andere houding hebben, ik vind die houding ook zwaar relaxed, sommige niet-blowers vinden het asociaal, anderen vinden het cool)

 

Op het moment smoke ik met iedereen die wil smoken, ik praat er open over, doe het open en bloot (behalve dan mn naaste familie, die weet het niet voor zover ik weet) en ik doe het absoluut niet om stoer te zijn. Ik zie juist veel afkeuring bij mensen, dus ik bereik het tegenovergestelde! Die afkeuring boeit me niet. Mensen die iets afkeuren zonder er genoeg vanaf te weten keur ik zelf ook af, daar wil ik niets mee te maken hebben. (net als toen ik in vwo5 ging roken en mn klas kwaad op me werd :|)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik Kan 1 pure joint roke maar dat is wel egt het maximum!!

meestal gaa ik dan wel slecht.. :| :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...