Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

deskeilen

België Is Net Iets Minder Kakland Geworden

Recommended Posts

Discussie over cannabisregularisatie

 

 

De vereniging voor alcohol en andere drugproblemen, kortweg de VAD vindt dat volwassen een joint moeten kunnen roken zonder dat ze daarvoor gestraft worden. En als de overheid het in handen neemt, kan er ook een betere controle zijn. Bijvoorbeeld door de cannabis te verkopen bij apothekers of coffeeshops van de overheid. Toch is er meteen tegenkanting. Bart De Wever, de burgemeester van Antwerpen, vindt zo'n regularisatie immoreel

 

Bekijk zeker het filmpje via deze link (tevens ook bron):

 

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2110197/2014/11/03/Discussie-over-cannabisregularisatie.dhtml

 

 

Volgens Bart De Wever zullen er dus doden vallen als cannabis gelegaliseerd wordt. Kan iemand aub die pipo uit zijn politieke functies zetten?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed nieuws vrienden! Bart De Wever heeft alles onder controle!

 

De Wever: "Beperkt gereguleerd gebruik van cannabis komt er niet"

 

N-VA-voorzitter Bart De Wever is duidelijk, een beperkt gereguleerd gebruik van cannabis komt er niet. Het staat niet in het regeerakkoord en is niet afgesproken tussen de federale regeringspartners. "Men kan onderzoeken wat men wil, maar dit wordt geen beleid". Dat zegt hij vandaag op de Antwerpse regionale zender ATV in reactie uitspraken van minister van Volksgezondheid Maggie De Block. Die liet in De Standaard en Het Nieuwsblad verstaan dat ze een beperkt en gereguleerd aanbod van cannabis een onderzoek waard vindt.

 

N-VA-voorzitter Bart De Wever blokt de suggestie van De Block meteen af. "We hebben lange regeringsonderhandelingen gehad, ook over cannabis. En daar is afgesproken dat er geen gedoogbeleid zou komen voor cannabis, geen gebruik van cannabis in de openbare ruimte. Er is niks afgesproken over vrije verkoop van cannabis of een onderzoek naar vrije verkoop van cannabis. Dit moet een heel persoonlijke gedachte zijn van mevrouw De Block".

 

De Wever kan het voorstel van De Block niet echt smaken en verwijst naar het regeerakkoord. "Dit is wel wat vervelend omdat het haaks staat op wat aan de tafel is afgesproken en ook haaks op het drugsbeleid dat sommige andere partijen in dezelfde regering zouden willen voeren. Je hebt een regeerakkoord. Ik denk dat het best is dat iedereen zich daaraan houdt".

 

Ook een onderzoek ziet de N-VA-voorzitter niet zitten. "Men kan onderzoeken wat men wil, maar dit wordt geen beleid. Er komt geen beleid van vrije verkoop van cannabis, integendeel".

 

 

 

 

Schijtziek word ik van die pé

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hij vind het immoreel. Daar hebben ze in gedeeltes van Syrië en Irak een speciaal soort politie voor. Daar rookt nu niemand meer, dus misschien moet Bart daar op stage gaan.

 

Jullie moeten gewoon massaal frans gaan lullen in het openbaar. Seriously, gewoon uit protest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...