Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

AeroNoob

16 X K2 Op Aeroponic (600W 120Lx90Bx255H).

Recommended Posts

Hoi Allemaal,

 

Als eerste mijn welgemeende excuses dat ik niet meer elke week een update heb geplaatst de laatste 2 weken.... Echter ben ik weer bijgekomen van alle ellende die ik had met mijn ex....

Als de verkoudheid nu ook nog eens weg zou gaan... dan zou ik me echt top voelen en dus weer in staat zijn om mijn verslag bij te houden!

 

Vandaag: Dag 65 bloei / dag 51 zichtbare bloei.

Volgens de klok hebben we nog zon goede 2 weken te gaan... ik heb besloten om niet thuis te zijn met het onderzoek zodat ik een nieuwe afpsraak met die gasten kan maken. Ik ben op vakantie zeg ik gewoon. Want ik ga geen hele oogst verkloten voor iets waarvoor ik eigenlijk toch niet thuis hoef te zijn...

 

Ondanks alles gaat het best lekker met mijn scheetjes:-)

Het zijn echt een setje lekkere wijven geworden!!!

 

EC: 1.2

PH: 5.5 / 5.2

 

In plaats van het vat om de 3 dagen te verversen... ververs ik elke dag 10 Liter water op een vat van 40 Liter. Hiermee valt de PH niet veel lager uit dan 5.2.

 

FOTOS

gallery_41599_17155_1987582.jpg

 

gallery_41599_17155_2947246.jpg

 

gallery_41599_17155_1238114.jpg

 

gallery_41599_17155_3441963.jpg

 

gallery_41599_17155_948216.jpg

 

gallery_41599_17155_4700491.jpg

 

Zoals je ziet... hebben ze het best warm...gelukkig is het buiten nogal koud...ik heb mijn cyclus aan watergeven ook aangepast hierop.. in plaats van elke 2 uur 1 minuut.. krijgen ze nu elke 2 uur een kwartier lang water.

Ze verbruiken ongeveer 10 liter water per 1,5 dag.

 

Ook zijn ze erg hoog uitgevallen... dit had ik niet echt verwacht... wel is het zo... dat vanaf het net gezien... de top ook echt zo lang is zoals de planten hoog zijn...dus dat beloofd wel wat denk ik...

 

Verder heb ik niet heel veel te melden.

 

Gr,

 

AeroNoob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is je vergeven niet updaten :doctor:

Aan blad te zien her en der dat het wel warm is ja, kan je lamp niet nog wat hoger?

 

Je watergift verhogen omdat ze meer drinken snap ik maar waarom naar een kwartier en niet vaker kort wat veel minder 'stress' is tov wat ze eerder hadden?

Reservoir management ben je inmiddels aan het door krijgen las ik (aftoppen elke dag en waarden die stabieler blijven).

 

Als laatste: check die top met hangende blaadjes die op de laatste foto in het midden staat eens heel erg goed (gebruik spiegeltje om achterkant te bekijken, hoef je top niet aan te raken).

Qua uiterlijk is ze wat dikker dan die andere toppen maar ik zie ook wat kleuren die ik bij velen deze zomer ook al terugzag en gun je geen rot in het hokkie.

 

Hier geen onderzoekers aan de deur gehad en werkzaamheden worden ruim van te voren aangekondigd na contact opzcihter woningbouw, toch wel handig dat je kan zeggen.. ik heb nekhernia dus mot heel ruim van te voren weten en dan geen argwaan wekken daarmee :innocent:

Edited by lostchild
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lost child,

 

Je had gelijk!!! De top was aan het rotten... gelukkig maar een paar plekjes! Ik heb de top in zijn geheel verwijderd (inclusief alle zijtakken etc)...Wat daar van overblijft.. is alvast een voorproefje haha :icecream:

 

Thanks for warning!

 

GR

Share this post


Link to post
Share on other sites

HELP MET SPOED!!

 

Ik heb een zeer dringende vraag... bij mij stond net een politie auto voor de deur... en die waren bij mijn buren geweest... toen zij wegreden zag ik 1 van de agenten telefoneren. Ik heb niet kunnen zien of mijn woning van buiten werdt onderzocht... maar misschien... door mijn zeer stinkende top vannochtend die ik in mijn woonkamer heb geknipt... ben ik bang dat de buurman daar wel eens over zou kunnen hebben geklaagd. Wat zouden jullie nu doen?? opruimen nu het nog kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je op goede voet met de buren staat is even achterom gaan en vragen wat dat nou allemaal was met de politie de meest snelle oplossing om tot een beslissing te komen wat je nu moet doen, in geval van nood:

Alles om en dumpen zsm, je kweekspullen ergens anders stallen en de wiet niet in je eigen kliko doen want dan hang je, gooi het bij de buren in de kliko (denk ff aan vingerafdrukken op vuilniszakken) en stuur MMA op ze af mochten zij erachter zitten.

 

Hier ook wel politie vlakbij gehad, week of 3 geleden nog, nawee burenruzie uur of 2 later dan het plaatsvond, gvd lag in bed en ineens vlak onder mijn raam.. peeieeiieieppeiedeloep, ja hallo tssssjosoosooiiiii ja, we zijn ter plaatse, gelukkig niet voor mij maar ik kneep hem echt wel met geinstueerde agent en (wel geisoleerde) buisafzuiger op een hele mooie stille zomeravond, je wordt echt wel 10 dubbel zo para van een plantje binnen hebben staan tegenwoordig :withstupid:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn buurman is een winkeltje.. ik spreek deze man nooit eigenlijk... zijn slaapkamerraam.. is slechts een meter of 4 verderop.. (tegen over mij).

Wel had ik al mijn ramen dicht... maar toch... Ben nu best wel para en sta echt op het punt om heel de boel er nu direct uit te mikkeren..

tenminste dat is wat mijn instinct zegt..

ik wil mijn huis iig niet kwijt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja neem het zekere voor het onzekere zou even opruimen en even tijdje relaxst houden en dan ook gelijk iets doe dat de lucht niet bij je buren kan komen dat is vragen om elende ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Winkeltje, dan was ik allang even wezen buurten.

 

Als het je zo hoog zit en je weet niet wat te doen is afbreken het beste, vergeet de tips niet die ik je eerder gaf en zorg dat er op de PC geen linkies zijn naar je kweekverslag hier wat de meesten nog wel eens vergeten: alles weg en dan in oa in de historie vd browser zo terug te leiden hoe of wat.

 

Laat ff weten hoe het afgelopen is :hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben het eens met Choca, maar euhm kan je tegenwoordig in nederland je huis kwijtspelen voor "zoiets" ? No offence Aeronoob ik bedoel een kweekje juist voor jezelf wat planten zetten.

 

Kweekje was net mooi aan het lopen..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er kunnen 1001 redenen zijn waarom politie bij je buurman geweest is.

Als ze kwamen voor stankoverlast hadden ze lijkt mij wel even bij je op de bel gedrukt om eens te informeren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat hoef natuurlijk niet gelijk soms doen ze eerst een warmtemeting en ze gaan je even tegen het licht houden

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

De politie krijgt een telefoontje over wietgeur.

Dus ze sturen wat politie naar de persoon die een belletje heeft gedaan.

Dan gaan ze met die man staan praten daarover.

 

Het lijkt me niet echt logisch.

 

Het lijkt mij dat als ze een telefoontje krijgen over wietgeur dat ze dan niet bij die persoon langs gaan die het geroken heeft, wat voor zin zou dat hebben?

Die hebben wel betere dingen te doen dan praten over een wietgeur lijkt me.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Les 1 bouw een relatie op met je buren.

 

Al is het maar zo nu en dan een praatje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou... met spijt moet ik melden dat mijn meisjes om zijn... en van de po... ook nog niks gehoord.. ik had eigenlijk verwacht dat ze savonds terug zouden komen met een bevel ofzo..

Anyway.. eigenlijk heb ik nu ook best wel spijt van het feit dat ze om zijn... maar ach.. de haren begonnen al enigzins bruin te worden... alleen is ze niet gespoeld... en dat vind ik veel erger!

 

Nu kan ik in ieder geval wel met een gerust hart dat onderzoek op me af laten komen en hier en daar wat aanpassingen aan mijn systeem / hok doen....

Nu ga ik wel ff een poos wachten tot ik wat gehoord heb van de woningbouw want die zullen ook wel met werkzaamheden komen n.a.v. het onderzoek.

 

Dit wacht ik af.. en dan zal mijn volgende ronde waarschijnlijk een fruit spirit o.i.d worden.

 

Helaas allemaal... maar het is dus niet anders... wel verwacht ik toch nog zon 200GR droog te hebben. aangezien de toppen lekker dik en hard zijn..

Share this post


Link to post
Share on other sites

…..1 gestreepte auto …..?……1?

wtf..

 

als ik jou was zou ik helemaal niks meer gaan kweken :whistle:

 

als de buren voor dat de politie hadden gebeld dan waren ze met iets meer autos geweest en zon mooi vrachtwagentje met geel blauwe strepen.

t lijkt mij meer voor de hand liggen dat er in dat winkeltje er iets gestolen was en dat ze daar voor kwamen .

bellende agenten zijn tegenwoordig ook niet raar meer , dit komt door t p2000 systeem .

ALS de politie al iets gemeld krijgt via dat systeem staat er vaak " XXXX graag contact met meldkamer"

 

goede nacht !

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

UrbanGrower,

 

Ik durf te wedden dat als jij hier had gezeten... dat jij het zelfde zou reageren? Ik denk dat je het gezien moet hebben zoals ik het zag om de angst te merken... normaal gesproken maakt het niks uit als er een wout voorbij komt...alleen kwamen de wouten vanaf de kant waar mijn hok staat en ja... ik woon in een vrijstaand huis... ze stonden dus letterlijk en figuurlijk naast mijn hok... terwijl ik die zelfde ochtend had geknipt..... wellicht had de bakker gebeld van joh... kom eens ruiken???

 

Bovendien... moest het toch gebeuren.. deze week... of die week erop...

 

Gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snap je redenatie wel Aeronoob maar wat UG zegt klopt wel ;)

 

Lees ook ff terug wat ik paar replies terug typte, je woont niet alleen op de wereld en soms staan ze letterlijk en figuurlijk bij je voor de deur om heel druk ergens anders me te zijn.

 

Als je knipt in huis en alle ramen zijn dicht wil dat nog niet zeggen dat het meteen aan de straatkant overal te ruiken is, misschien de postbode maar toch niet de buurman 4mtr verderop die druk is met zijn winkeltje en eerder een winkeldief heeft gesnapt maar er niet achter aan kan/durft oid?

 

Je slaapt wel een stuk rustiger nu (als het tenminste droog is voordat onderzoek begint) en wat betreft een inval is het (te) vaak:

MMA notitie, onderzoekje en dan op de lijst om bij 1st volgende rooidag aan de beurt te zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja UG heeft ook zeker gelijk. Alleen woon ik in een nogal elitaire buurt... en dus een boel kakkie volk.. dus inbraken etc lijkt me zo stug.. het is een samenstelling van meerdere variabelen die mij opeens een impuls gaven van dat ik echt op moet ruimen... maar toch UG heeft gelijk en tis ergens best dom wat ik nu gedaan heb.. maar ach... voor het zelfde geld...

 

En ik zie het voordeel ervan in.. nu kan dat onderzoek doorgaan.. en die werkzaamheden nav onderzoek.. en dan heb ik de komende 2 jaren enigszins vrij-spel om te draaien wat ik wil...

Share this post


Link to post
Share on other sites

opruimen is altijd de veiligste optie. maar waarom ga je in godsnaam knippen in de huiskamer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jammer man.

 

Bij mij reed er een paar weken terug ook een politiewagen de oprit op. Was ook wel even schrikken, maar die ging gelukkig alleen keren :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

heb een mocro buurjongen van 19 hier inde straat wonen … de wouten parkeren dan recht voor mn huis en ze komen 2 keer in week ofzo… en ze zijn al en keer binnen geweest ;)

 

als ze voor jou komen … heb je ze niet zien aankomen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

Ik heb het allemaal even de tijd gegeven. Ben er best even een poos ziek van geweest. Alle moeite toen, leek wel even voor niets te zijn geweest (bouw hok, systeem bouwen etc). Maar goed. Hier verder niets gezien of gehoord van de Politie. Dus we gaan voorzichtig verder! :-)

 

Al met al had ik toch nog een kleine 230Gr (Keukenweegschaal) droog. Dus we konden wel ff vooruit....

 

Verder ben ik momenteel een ronde Auto AK gestart. Meer hierover in het nieuwe (nog te komen) verslag!

 

 

Blessup!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...