Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
guerilla_army

Guerilla Kweek 2014_Think Different Auto (Regulier)

Recommended Posts

Guest wiet61

Hij heeft anders gedacht ,dat hij niet meer wil updaten . :likken: :likken:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jazeker JOhnny, de kwaliteit is zeker goed, heerlijk wietje die inderdaad door kan voor binnenwiet, deze komt er bij ons ook weer, maar dan 7 plantjes ofzo, niet al te gek. Denk dat je in jou wietboomgaard ver kan komen met die autoflowers, een veldje van 50stuks zou er prachtig uitzien.

 

Haha, ik wil zó graag maar er valt nog niks te updaten, ja dat het opzich prima weer is :whistle: . Probeer positief te blijven na al jullie horrorfoto's van rot, viel bij de Guerilla Gold nog mee toch? Nog even wachten wiet61, beloof je foto's. Eén dezer dagen weer de spot na een goed ontbijt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb dit jaar enkel gewerkt met dutch passion voor het pure on verduisterde spul

 

frisian dew

 

auto mazar

auto bluemazar

auto xtreme

 

ik heb deze genetica verdeelt over 8 spots soms bij kennissen in de achtertuin of guarilla.

ik hebhet gevoel met frisian dew en auto mazar een winning mats te hebben gevonden.

 

blue mazar is idd heerlijk te roken, echter vergeleken met de normale mazar leverd ze minder op. of iig veel minder makkelijk. gemiddeld van blue mazar licht op 25 gram ( hoezo xl auto flower??? ) terwijl mazar in zelfde set up MAKKELIJK 40 GRAM TOP KWALITEIT GEEFT.

 

mazar brand ook mooi op. dat bluemazar na 4 weken drogen ook wel.

 

de auto xtreme was echt een hebberige MISKOOP!!! xxl OOGST ik trapte der volledig in aangezien me automazar ontmoeting van vorig jaar ook zo ENORM BEVIEL!!! helaas kan niks meer zeggen dat xtreme een kut plant is. een die niks te zoeken heeft in het nederlandse klimaar!!!

 

wiet topjessssss ( heel klein ) zijn wel mooi super hard. spul is puur alleen niet aan te krijgen smaakt na een halve haze amnesia net niet en brand op als of het 14 dagen lang vertimec heeft gezien en niks anders.....

 

hebberige ik had van dit soortje natuurlijk de meeste zaadjes :thumbsdown: hoop dat er nog wat lekker olie van komt. anders zit ik met een berg cake :dribble: :search:

 

volgende week een afspraakje maken bij die gasten van dutch passion zou ze nog het een en ander laten zien. hoop dat ze een beetje wietforum in de gaten hebben gehouden dan weten ze iig wat ze kunnen verwachten....

 

mooi verslag van je man en suc6 met de rest als het nog 4 weken dit weer blijft zit jij op gouden kloten !!! :wave:

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat ik er nog toe aan wil voegen is dat ik denk dat in het klimaat waarin we nu ziten de sleutel tot succes is:

 

je verduisterde en auto's afgebloeit hebben uiterlijk 1ste week augustus.

 

en je buitenplanten moeten niet al te vroeg vroeg bloeien. de maand juli is vaak enorm droog bij een ommeslag in augustus is het plons jaar in jaar uit zie je dat. als je 'gegokt' hebt eind augustus je oogstje binnen te hebben dan zijn regenbuien begin augustus al funest!!!1

 

de toppen blijven van binnenuit nat en de gevolgen zie je weken later pas.... op het eerste oog kei kompacte wiet maar vanbinnenuit onder de schimmel :thumbsdown:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke dan, mooi dat je de soortjes zo vergeleken hebt, neem het mee in mijn plannen voor 2015. Bij mij won de AutoBlueMazar het van de AutoFrisianDew en AutoWhiteWidow. Vind de Frisian Dew niet zo goed smaken in vergelijking tot...de White Widow smaakte prima maar ook niet echt ideaal voor buiten.

 

mooi verslag van je man en suc6 met de rest als het nog 4 weken dit weer blijft zit jij op gouden kloten !!! :wave:

 

en je buitenplanten moeten niet al te vroeg vroeg bloeien. de maand juli is vaak enorm droog bij een ommeslag in augustus is het plons jaar in jaar uit zie je dat. als je 'gegokt' hebt eind augustus je oogstje binnen te hebben dan zijn regenbuien begin augustus al funest!!!

de toppen blijven van binnenuit nat en de gevolgen zie je weken later pas.... op het eerste oog kei kompacte wiet maar vanbinnenuit onder de schimmel :thumbsdown:

 

Hoop dat het niet zo is bij mij op guerilla, alleen nog vroegbloeiers over hier, zou mooi klote zijn.

Het is wel frappant inderdaad, misschien gaan mijn Hollands Hoop (ook van Dutch Passion, zie buitensectie) ook nog wel goed geoogst worden, bloeide pas op 1 september! Heeft dus geen last gehad van de natte augustus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...