Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Doede

Reactie op artikel Gert Jan Segers, tweede kamerlid CU

Recommended Posts

Dit is een reactie,Ingezonden stuk, op een artikel in Leeuwarder Courant van Gert Jan Segers (9-4).

Waarin hij er voor pleit om cannabis ter verbieden.

 

 

De hennepplant, een goddelijk geschenk.

 

Wat meteen al weer blijkt uit het stukje van Gert Jan Segers is, dat hij blijkbaar niet gehinderd wordt door gebrek aan kennis, want als er dan ook maar een plant is die door de hemel gezonden is, dan is het wel marihuana. Een kosmisch geschenk, zowel op medicinaal als op recreatief gebied. Deze plant als gevaarlijk te bestempelen is kortzichtig . Mensen de vele goede eigenschappen van deze nobele plant onthouden is een misdaad tegen de mensheid. Helemaal als je mensen, die voor medicinaal gebruik een paar planten in hun tuin willen zetten, als overheid hen dit verbied en hen zodoende dwingt om niet gewenste farmaceutische producten tot zich te nemen. Wiens belangen worden hier behartigd? Is het niet zo, dat het belang van de patiënt altijd voorop hoort te staan? Het is een schande hoe deze mensen worden behandelt.

Als je een ander willekeurig kruid verbied en de verkoop toestaat, dan krijg je exact dezelfde problemen. De door de overheid gecreëerde criminaliteit heeft op zich niets met de plant te maken.

De drooglegging in Amerika heeft ons de les geleerd dat legalisering wel degelijk succes heeft en dus beslist niet naïef is.

Een farce is ook het eeuwige gescherm met de internationale verdragen, zoals o.a. Jan Brouwer ( hoogleraar strafrecht aan de RUG)in meerdere artikelen heeft aangetoond. Bovendien wordt hier al 40 jaar wiet en hasjiesj in strijd met de internationale verdragen en de Opiumwet verkocht wat geen enkel probleem blijkt te zijn.

Ook blijft Gert-Jan de allang achterhaalde leugen, dat 80% naar het buitenland gaat, hardnekkig herhalen. Uit politierapporten bleek immers duidelijk dat minstens 90 % voor de binnenlandse markt bestemd is. Wat niet een leugen is, is dat tegenwoordig de wiet wordt ingevoerd.

Wat is normaal? Is het normaal dat christenen totaal geen respect voor mensen met een andere levenswijze hebben, terwijl ze wel altijd alle respect voor hun eigen hypothetische gebeuren eisen?

Ze hebben een reputatie wat onverdraagzaamheid betreft, die ze blijkbaar maar moeilijk los kunnen laten.

Is dit hun zoveelste kruistocht, waarbij de heidenen worden ingeruild voor cannabisgenieters?

Zien ze cannabis als concurrent van god?

Waarom niet een miljoen mensen respecteren, die boven of naast alcohol iets anders prefereren,namelijk wiet en hier niemand mee tot last zijn en waar, in tegenstelling tot alcohol ( 1,4 miljoen probleemdrinkers , 400.000 alcohol verslaafden en 2000 doden per jaar) en tabak (in 2011 in Nederland 19.000 doden en in de EU 700.000 doden per jaar), niemand aan dood gaat.

Wij zijn niet de vijand!

Dat Gert Jan Segers, een plant die door hun god op onze aarde is geplant, demoniseert (op de stoel van god gaan zitten), getuigt van een arrogante houding en het is dan ook een miraculeus wonder dat dit niet met een bliksemflits wordt beslecht.

Je kan wel een moreel oordeel hebben , maar dat impliceert niet dat je een ander op basis daarvan dingen moet ontzeggen. Moralisme moet je niet gebruiken om mensen klein te houden.

Er is dan ook maar een adequaat antwoord; onmiddellijk het verbod opheffen en doe je voordeel, zowel op medicinaal als op recreatief gebied, met de vele goede eigenschappen van cannabis.

 

Doede J. de Jong Biologische wietkweker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doede, orthodoxe christenen, zijn geobsedeerd door hun eigen gelijk. Ze hebben simpelweg een kokervisie en zijn niet bereid naar argumenten van anderen te luisteren. Voor hen is er maar een waarheid en dat is "De Heilige Schrift" en dan ook nog eens het Oude Testament, waar met hel en verdoemenis wordt gedreigd. Ik ken de Heidelbergse Catechismus waarin onder meer staat: "Want ik de Heere Uw God, ben een na-ijverig God, die de ongerechtigheid der Vaderen bezoekt aan de kinderen tot in het derde en vierde geslacht van hen die mij haten". Dus de zonde van de vaderen wordt in de ogen van die God nog toegerekend aan de achterkleinkinderen. Zoals je ziet: ik kom uit een orthodoxe familie en ken de bijbel, waaruit drie keer daags -na het ontbijt, na de middagmaaltijd en na de avondmaaltijd- werd voorgelezen zo ongeveer van voor naar achteren en andersom.

Edited by Xtreme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aan alle gelovigen:

Genesis 1 vers 29:

 

En God zei: ‘Hierbij geef Ik alle zaadvormende gewassen op de hele aardbodem aan jullie, en alle bomen met zaaddragende vruchten; zij zullen jullie tot voedsel dienen".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Geen link naar het artikel van die Segers????

Share this post


Link to post
Share on other sites

DEN HAAG - Jongeren mogen pas naar de hoeren als ze 21 zijn. Dat is nodig omdat prostitueebezoek op jonge leeftijd schadelijk kan zijn, stelt de ChristenUnie.

Kamerlid Gert-Jan Segers bevestigde zaterdag berichtgeving in het AD dat zijn partij pleit voor een leeftijdsgrens voor hoerenlopen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Plunder van de allerarmsten partij in de eerste kamer heeft ook weer iets

 

Marleen Barth, die de PvdA-fractie in de Eerste Kamer aanvoert, wil nu ook softdrugs verbieden omdat, schrijft ze in Socialisme & Democratie, 'de gemakkelijke beschikbaarheid van hasj en weed in Nederland goed is voor vierhonderd gevallen van schizofrenie per jaar.'

 

De schade die die 400 schizofrenen veroorzaken, zo lijkt de redenering, wordt verhaald op de samenleving in de vorm van medische en andere zorg en dat rechtvaardigt een verbod op softdrugs. Maar wat voor softdrugs geldt, geldt in veel sterkere mate voor skivakanties. De afgelopen 7 jaar raakten in Oostenrijk gemiddeld bijna 6.000 wintersporters zwaargewond bij een ongeluk. Als het aan mevrouw Barth ligt worden ook skivakanties verboden.klik

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahahahahahaha zo iemand moet je toch gelijk opsluiten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Exodus 30:34

 

34 De HEER zei tegen Mozes: ‘Neem balsemhars, cistushars en galbanum, en naast deze specerijen zuivere wierook, van alles een gelijke hoeveelheid, 35 en bereid daaruit reukwerk, een mengsel zoals een reukwerker dat maakt. Meng er zout door, het moet zuiver en heilig zijn. 36 Wrijf een deel ervan fijn en leg dat in de ontmoetingstent, voor de verbondstekst, op de plaats waar ik je zal ontmoeten. Behandel het als allerheiligst. 37 Dit reukwerk is heilig, alleen voor de HEER bestemd; reukwerk voor jezelf mag niet op dezelfde manier bereid worden. 38 Wie iets soortgelijks maakt om van de geur te genieten, moet uit de gemeenschap gestoten worden.’

 

amen :engel gewoon genieten van alle aroma's :likken:

Edited by elmanito

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...