Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Boosie

Lid motorclub opgepakt vanwege schietpartij Growshop Denhaag

Recommended Posts

 

Een van de zes mannen die op donderdag 13 februari op de Jupiterkade werd aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident in Growshop in Den Haag is lid van de motorclub Trailer Trash Travellers. Een 38-jarige Hagenaar raakte bij het schietincident gewond.

 

Agenten kregen die dag een melding dat verschillende mannen in een growshop ruzie maakten. Bij de ruzie zou één van de mannen in zijn been zijn geschoten. Agenten die een onderzoek instelden, troffen in de growshop de Hagenaar aan die gewond op de grond lag. In de growshop hielden agenten zes mannen aan, waaronder het slachtoffer, voor betrokkenheid bij het schietincident. Politieduikers troffen in het water van de Jupiterkade een vuurwapen aan.

 

Het motief voor de schietpartij is mogelijk afpersing. Of de eigenaar van de bekende Growshop Jupiter is afgeperst is niet geheel duidelijk. Een van de verdachten zou de beruchte Haagse crimineel Barend zijn. Hij is lid van de Haagse motorclub Trailer Trash Travellers, die gelieerd is aan Satudarah. Vorig jaar maart werden bij een grote politieactie verschillende leden van de motorclub aangehouden op verdenking van afpersing. Ook de daders van de moord op de Haagse portier Rinus van Setten waren lid van de club.

 

De Trailer Trash Travellers staan te boek als een 1-procent-motorclub. Die term houdt in dat, zoals de rijders zelf zeggen, 99 procent van hen zich aan de wet houdt. De andere 1 procent zou zich dus bezighouden met criminele activiteiten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die 6 gasten zitten daar ook altijd. Hoeft maar een iemand binnen te komen en ze komen met z'n zessen kijken wie je bent. En vervolgens komen ze nieuwsgierig kijken wat je allemaal gekocht hebt. Dat zegt al een hoop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...