Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

kastanje57

Legaliseren van cannabis, tijd voor aktie.

Recommended Posts

Ik weet nog van de tijd in mijn jeugd dat ik niet met bepaalde klasgenoten mocht spelen omdat hun ouders NSB-er waren geweest, terwijl die kinderen de oorlogshouding van hun ouders niet kon worden aangerekend.

 

Dat zouden mijn kinderen ook niet mogen, De opvoeding van deze kinderen worden namelijk gevoed door de normen en waarden van de ouders en die deugden dus van geen enkele kant, zo kan je het ook zien omdat waar je mee omgaat word je mee besmet. Dus zeker een logische denkwijze.

De jeugd is erg vormbaar, en door de onjuiste factoren kan een heel ander mens worden gevormd. Angst voor besmetting door de NSB-mentaliteid.

 

En ja Xtreme, als iemand anders denkt dan ik en me daarbij in het vaarwater moet zitten wens ik die persoon hele erge ziektes toe, want ik ben met mijn denkwijze niemand tot last, als iemand dat met wederom een haakse denkwijze wel vind dat die andere mensen naar een zwerversbestaan mag verbannen omwille enkele plantjes dan wens ik die persoon in geen aangename dingen toe.

Dus in jouw ogen, mogen kinderen boeten voor de fouten van hun ouders. In Nederland waren in 2011 ongeveer 11000 mannelijke gedetineerden. Die zaten echt niet vast omdat ze zweetvoeten hadden. Stel dat deze mannen gezamenlijk 5000 kinderen hadden. Moeten die kinderen daarom als paria worden behandeld? Ze hebben immers in jouw ogen een slechte opvoeding gehad. Of moeten we onderscheid maken bij deze gevangenen? De kinderen van drugs gerelateerde gevangenen moeten we anders behandelen dan de kinderen van dieven en moordenaars. En als er nu eens samenloop is: de drugs gerelateerde gevangene, die ook een moord heeft gepleegd; zijn die kinderen hele of halve paria's. En moet dat ook nog generaties blijven door sudderen? De kinderen, opgevoed door de normen en waarden van foute ouders hebben volgens jou dus ook slechte normen en waarden. De slechte normen en waarden geven ze uiteraard ook weer door aan hun kinderen. Ik doe over het algemeen veel moeite om me te verplaatsen in de gedachtegang van anderen en daarvoor begrip op te brengen. Bij jouw gedachtegang lukt me dat niet. Beschouw dat maar als een gebrek aan inlevingsvermogen.

Edited by Xtreme

Share this post


Link to post
Share on other sites

NSB is met geen enkel voorbeeld te vergelijken die je opnoemt Xtreme.. Zei hebben het recht niet om zelf kinderen te hebben vanwege het feit andermans blagen te hebben verraden. De oorlog was nog maar net afgelopen dus de wonden waren nog vers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus als ik je redenering strikt volg, kom ik tot de volgende cijfermatige uitwerking. Bij de verkiezingen in 1935 stemde 7.94 % van de stemgerechtigden op de NSB. Als die zich allen hebben voortgeplant zoals de rest van de Nederlanders en ik laat dit percentage los op de huidige Nederlandse bevolking -immers de slechte invloed gaat over van ouder naar kind, naar kleinkind en naar achterkleinkind- dan kom ik uit op ongeveer 1 miljoen mensen, die we als paria moeten behandelen. Of hadden we de oorspronkelijke NSB-ers moeten laten steriliseren? Ze hadden in jouw ogen immers geen recht op kinderen. Overigens liet Hitler ook geestelijk gehandicapten en Roma's steriliseren. Die hadden volgens hem ook niet het recht om zich voort te planten. Hoe moeten we die 1 miljoen paria's kunnen herkennen? Moeten ze soms verplicht worden een zichtbaar hakenkruis te dragen, net als de joden met hun ster? Ik vind je standpunt infaam en abject. Overigens mag je dat van mijn standpunt ook vinden. Daarvoor wens ik je beslist geen enge ziektes toe: ik vind dat een ieder recht heeft op een standpunt, zonder dat dit rancuneuze gevoelens bij mij oproept.

Edited by Xtreme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun je dus nagaan wie je vrienden eventueel kunnen zijn van binnen. Ik maak het nog steeds regelmatig mee, leuk en aardig in je bijzijn maar achter je rug om word er geluld, zouden dit de nakomelingen zijn? Wie zal het zeggen, mijn grootste angst is een herhaling van de geschiedenis die ik erg groot acht.

 

Ik vertrouw maar heel weinig mensen, bij twijfel trek ik er al gelijk een streep door heen.

 

Ik geloof dat er in het nageslacht niet alleen fisieke eigenschappen worden doorgegeven maar ook zeker geestelijke eigenschappen. In hoeverre mate deze de overhand nemen is niet te zeggen en per persoon verschillend.

NSB-ers hebben een bepaalde kijk die word doorgegeven aan het nagelsacht. Je kunt het vergelijken met politie, die dragen allemaal een soort gevoel van gerechtigheid als je begrijpt wat ik bedoel ze delen dezelfde gedachtengang. Net als dat andere groepen mensen dat doen.

Het nageslacht van een agent zal dus ook waarschijnlijk dezelfde denkwijze hebben omdat hij of zij daarin word grootgebracht.

Edited by cannabusinesss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus het nageslacht van ex-NSB'ers, ex-politieagenten en laten we er ook maar de kinderen van ex-militairen bij halen, die zijn of waren immers ook bereid om te doden, of het nu dienstplichtigen waren of beroeps, zijn in jouw ogen paria's. Immers, alle kinderen van die infame lieden hebben waarschijnlijk de zelfde denkwijze. Ik hoop niet dat je vader, grootvader of overgrootvader ooit (dienstplichtig) militair is geweest en die van je vriendin of vrouw ook niet, want dan zijn jullie met het zelfde sop overgoten. Als je niet oppast, is jouw gezin het enige goede in heel Nederland. En vergeet vooral de Ambonezen niet: die waren nagenoeg allen militair en heulden met de Nederlandse bezetters van Nederlands Indië. Dat waren een soort Ambonese NSB'ers, dus hun nageslacht deugt ook van geen kanten. Ga gerust door met je rigide standpunten uit te dragen. Zo lang ik je komisch blijf vinden, krijg je van mij repliek. Nog een opmerking die je beeldvorming richting mij kan beïnvloeden: ik ben dienstplichtig militair geweest en nog een hoge mieter ook: mij was de eer vergund om reserve officier te moeten worden, waardoor ik 6 maanden langer moest dienen dan een gewoon soldaat. In mijn functies als bibliothecaris bij de Welzijnszorg en griffier bij de krijgsraad heb ik de meest gruwelijke oorlogsmisdaden gepleegd.

Edited by Xtreme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niet elke doelgroep zijn paria's maar een bepaald type mens is geschikter om bevelen op te volgen en schapengedrag te vertonen dan andere typen mensen. Weliswaar ik ook soms zeer vermakelijk de replies lees van je Xtreme, vind ik het niet erg komisch gevonden te worden, dat heb ik liever dan dat je me wilt verraden.

Mijn voorvaderen zijn dienstplichtig geweest, wilt niet zeggen dat ze moedwillig hebben gedaan wat ze deden maar hebben niet gedood naar mijn weten, wel heeft mijn opa wel eens verteld kolen te hebben gestolen van goederentreinen om te stoken in de barre winters en dat ie een boete kreeg omdat hij al werkte toen hij nog niet oud genoeg was maar toen was die tijd zo, mijn opa heeft gediend en mijn vader heeft in de keuken gestaan (buitenlands leger). Mijn Opa moest niks van de Nazi's hebben weliswaar heb ik dat een beetje van hem overgenomen (met hetzelfde sop overgoten? Denk het wel) Ook vertelde mijn opa over een bom die werd gedropt en dat die door de straat schoof en door de voorgevel naar binnen kwam maar niet af ging anders waren ze er naar alle waarschijnlijkheid niet meer geweest. Mijn opa die enkele jaren geleden overleden is aan zo'n erge ziekte die ik andere wel eens toewens, zou nu ergens in de 80 zijn geweest.

 

Als ik vandaag erachter zou komen dat mijn beste makker bij de politie zou gaan zou ik dit zien als verraad en hoef ik hem nooit meer te zien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cannabisiness

Ik ben blij dat je je thans wat genuanceerder uitdrukt, zo'n lul ben je dus kennelijk niet :yummy: Maar een ieder heeft zijn merites in het rollenpatroon van zijn leven. Een klant van mij, die een bloeiende onderneming heeft, waar ik de administratie van verzorg en voordien die van zijn vader, waarvan hij het bedrijf heeft overgenomen, is getrouwd met een hoofdinspecteur van politie. We komen regelmatig bij elkaar op visite. Denk je nu echt dat ik in hun bijzijn een joint opsteek? Mooi niet, ik zou zijn vrouw compromitteren en ik zou een klant kwijt raken, die ik jaarlijks ongeveer 10.000 euro declareer. Onze schoorsteen moet ook roken, vandaar mijn rollenspel.

Edited by Xtreme

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Fool pest hem nou niet zo.

 

Tegen wie heb je het Xtreme??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt groot gelijk, soms is het nodig uit het zicht te blijven van hen die kwade bedoelingen kunnen hebben, zwijgen is goud nietwaar? Voor jou geld dit in letterlijke zin dus.

Ik ben van het volk en met het volk, niet met hen die het volk onderdrukken. De eerste les die mij werd geleerd op zeer jonge leeftijd was dat ik niet mocht klikken en dit heb ik altijd in acht genomen. Daarom ben ik fel tegen politie omdat zei achten en het volk tegen zichzelf opzetten om elkaar te verklikken.

Er is geen baat bij te halen om je buurman te verraden, pure afgunst en haat zijn de motivatie, en ik vraag me elke dag wat dit soort mensen motiveerd om hun werk voorvloeiend uit kennelijk een gevoel van gerechtigheid uitoefenen en de mensen die hier aan meewerken.

 

Zei proberen me te weerhouden de overkant te behalen waar het warm en rustig is, maar ik ben vastberaden er te komen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://secure.avaaz...on_of_Cannabis/

 

Tekenen!

 

Twee posten weggehaald.

 

Graag on topic.

 

En actie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb mijn vertrouwen te groot gemaakt.

Eergisteren was er nog een zeker enthousiasme in de beide coffeeshops.

Vandaag was het sorry meneer, daar kunnen we helaas niet aan mee werken.

En, nee vriend, dat is jouw zaak, daar werken wij niet aan mee.

 

Ik las angst in twee paar ogen!

 

Daarom vraag ik thread te sluiten.

 

Het vervolg vindt u allen op mijn website in de vorm van blog.

 

We gaan feestvieren in Den Haag!

Dat voornemen blijft overeind staan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarom heb je een coffeeshop nodig voor actie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topicstarter geef zelf al aan het topic te willen sluiten, dus bij deze, mocht het veranderen horen we het.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...