Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

sok

25x OG Kush in 2 tenten

Recommended Posts

Mensen, nogmaals thanks for having me. Bij deze mijn kweekverslag met een hoop variabelen ter experiment. Voor mezelf als naslagwerk en externe suggesties op het proces, maar natuurlijk vooral voor ons allen om lering uit te kunnen trekken.

 

Ik heb aan deze kweek vooraf, 2 kweekjes gehost voor een maat die hier ook op het forum hangt. Dit was in een enkel tentje van 1m2 waar we de afgelopen keer vrijwel een gram de watt hebben bereikt. Omdat ik nog redelijk wat ruimte over had, heb ik ervoor gekozen zelf ook een mooie setup aan te schaffen en hier naar eigen (opgedane) inzicht lekker in te klooien. De tentjes staan tegenover elkaar en verschillen op een hoop fronten van elkaar, wat ik verderop in deze post uiteen zal zetten. Het zal dus op bepaalde punten wel moeilijk zijn om door het proces heen te weten te komen wat waar exact aan kan liggen, maar dat maakt het er niet minder leuk op. In dit verslag zul je respectievelijk tentje G en tentje N zien, waarvan tentje G die van m'n maat is maar waar ik de volledige verantwoordelijkheid voor heb, en tentje N die van mezelf.

 

Vanwege de hoogte, ruimte-inherente formaathoedanigheden en het in acht nemen van enige zolder stealth modus, hebben we gekozen voor tentjes van 180 hoog. Helaas zijn er op kwalitatief vlak geen tenten te vinden van 120 bij 120 met deze hoogte (al moet ik zeggen dat die budbox van 1m2 echt top is, maar helaas geen 120), dus we hebben moeten settlen met wat goedkopere varianten, maar dat is niet anders. De beide tenten staat dus in dezelfde ruimte, worden passief aangezogen uit een koelere berging die er aan vast zit, en worden beide subtiel afgeblazen naar zowel dezelfde als een naastgelegen ruimte waarin zich een standaard meerkanaals mechanische afzuig naar buiten bevindt. Deze zal ook gebruikt worden voor het drooghok.

 

gallery_38480_16025_1211839.jpg

 

Here goes:

 

tent G

 

gear:

 

Secret Jardin DS120 (120x120x180)

ELT 600w VSA

Philips Son-T pia plus 600w

Standaard hamerslag alu kap

CanFan 125L 365m3 in custom softbox

Wilco Filter 500m3

Goedkope FanLine crapdimmer

Sonoconnect

Boxfan 30cm + kleine clipfan

Reguliere PH + EC meter

 

soort:

 

16 x OG Kush (Royal Queen Seeds)

 

waarvan 9 in reguliere 18 liter potten en 7 in AirMaxx 19,4 liter softpots

 

medium + voeding

 

Plagron LightMix

 

H&G (of Fanta en Spa) A+B

H&G PK 13-14

H&G Bud XL

H&G Roots Excelurator

H&G PH-

TopViagra

Auxine

Naamloze Kalium 20 shot

---

 

tent N

 

gear:

 

Mammoth DS120 (120x120x180)

Gavita DigiStar 600 eVSA

Philips HPI-T plus 400w

Gavita Enhanced HPS 600w

Adjust A Wing Avenger Medium set

CanFan 125L 365m3 in custom softbox

Phresh Filter 500m3

Variac regeltrafo (volgende ronde een thermostaat gestuurde S-vent of Cli-Mate controller)

Sonoconnect

Boxfan 30cm + kleine clipfan

Blumat Digital6 tensiometer

Reguliere steekthermometer

 

soorten:

 

7x OG Kush (DNA genetics)

1x OG Kush (Royal Queen Seeds)

1x OG #18 (DNA Genetics)

 

allen in 29 liter AirMaxx softpots

 

2x Kandy Kush x LA Confidential (DNA Genetics, unreleased) in 11 liter softpots voor de grap

 

medium + voeding:

 

Biogreen LightMix

 

BioBizz Bio Grow

BioBizz Bio Bloom

BioBizz TopMax

BioBizz Root Juice

Biobizz Alg-A-Mic

Biobizz Fish Mix

BioBizz Bio Heaven

 

mineraal vs. bio (mooi gespiegeld voor op de foto zoals in de supermarkt!)

 

gallery_38480_16025_957730.jpg

 

Drooghok:

 

Budbox 100x100x180

Droognet 60cm

Standaard 3 standen afzuig 225m3

CanLight filter 300m3

clipfan (eventueel)

 

Aan de gearlijstjes kun je natuurlijk al goed aflezen waar de verschillen in zitten, maar voor de volledigheid hier de dingen waar we rekening mee kunnen houden:

 

*In tent G staat 16x OG Kush van dezelfde zaadbank, namelijk Royal Queen Seeds (hierna genoemd RQ). Deze zal mineraal gekweekt worden in zowel plastic potten als softpots. Dit maakt een mooie directe vergelijking tussen de beide potten mogelijk. De dames gaan direct onder 600w HPS.

 

*In tent N staat 1x OG Kush RQ, die in een hoop andere omstandigheden staat, namelijk grotere potten en dus langere voorgroei, zowel groei- en bloeilicht, andere ballast en reflector, en natuurlijk bio voeding ten opzichte van minerale voeding. Wat ik hier vooral denk af te kunnen lezen, is het effect van de HPI ten opzichte van de directe HPS, en het verschil tussen de minerale en bio voedingslijnen.

 

*In tent N staan dus 3 soorten OG Kush, namelijk die van RQ, die van DNA, en de #18 van DNA. Hier kan dus een hoop worden afgelezen tussen de planten an sich. Ik ga ze voor het gemak deze week namen geven zodat we per plant weten met wie we te maken hebben. Ook staan er 2 kruisingen van Kandy Kush x LA Confidential die ik in 11 liter potten heb gestopt for the fuck of it. Hier zal ik dan ook niet te vaak inhoudelijk naar verwijzen.

 

Impressie tent G in de 2e week groei afgelopen week: Alle dames zijn mooi op dezelfde tijd de grond in gegaan en presenteren een redeliijk uniform groeipatroon. Een klein beetje wortelstimulator is er al tweemaal gegeven en de eerste auxine spray hebben ze afgelopen donderdag ook mogen ontvangen. De 600w hangt op 60cm en heeft zelfs tijdens de extreme hitte van 2 weken terug op z'n max 36 graden veroorzaakt in de tent. Redelijk kritiek als ze net een paar dagen in de grond zitten zou je zeggen, maar ze hebben het verdomd goed uitgehouden. Enige vertraging wellicht, maar dat schijnen we wel weer bij.

 

gallery_38480_16025_294867.jpg

 

Impressie tent N: Omdat in deze tent de OG DNA er 4 dagen eerder in is gegaan dan de OG RQ en de OG #18 nog eens een week na deze RQ, hebben we ook te maken met wat verschil in groei. Door wat proper top- en knakwerk zal ik ze naarmate de tijd vordert proberen enigszins op hetzelfde niveau te krijgen. 1 van de dames was na ontkiemen nogal verschompeld, dus die heeft de grooste moeite gehad zich te nestelen. Inmiddels lijkt het er in elk geval op dat ze zich aan het herstellen is en mee wil met de rest. Dit geldt overigens ook in mindere mate voor degene midden vooraan. (namen volgen snel!).

 

gallery_38480_16025_738247.jpg

 

Ook deze dametjes hebben zich tijdens de hittegolf direct van hun beste kant moeten laten zien, dus ook hier zal enige vertraging zijn opgelopen. Ook was het moeilijk te bepalen hoe een 400w HPI integreert in het Adjust A Wing schema. 1 meter is in elk geval way te hoog dus ik heb hem 2 weken lang op 60+cm gehangen op de diepstraal stand. Ik vond dit echter niet echt opschieten en de dames strekten naar mijn gevoel een beetje, dus inmiddels hangt ie op 35cm en in standje 2 qua breedte. Hierdoor heeft het allemaal ook wat langer geduurd denk ik, maar dat is dus meteen een mooi leermomentje. Ze hebben inmiddels al wat lekkere Rootjuice gesnoept en wat Alg-A-mic voor op de blaadjes gesprayed.

 

mooi klein meisje (no pedo)

 

gallery_38480_16025_304508.jpg

 

Tot de volgende post!

Edited by sok

Share this post


Link to post
Share on other sites

een goed begin is het halve werk!

ziet er allemaal netjes uit!!

 

veel plezier en succes deze ronde

Share this post


Link to post
Share on other sites

lekker hoor ;)

 

leuk 2 van die tentje's zo bij elkaar!!

 

op naar nog een keer een gram de watt zeg ik!!!

 

Greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites

het ziet er goed druk s uit :P suc6 ik koekeloer mee ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi, overzichtelijk en informatief beschreven N!

 

Ik ga dit topic volgen B) Ben benieuwd wie er deze ronde beter draait. Gezonde competitie ;) Tot nu toe is wel het verschil te zien tussen 400w en 600w. Ondanks dat de OG Kush van DNA er een aantal dagen eerder in staat zijn de dames toch wat minder groot.

 

Wat ook een groot verschil gaat maken, iets waar N helaas niet over mee praten want die rookt zelf niet meer, is de smaak. Ben benieuwd wat het verschil tussen de minerale en bio voeding is.

 

Nog even voor groeien en stevig laten worden voor die monster buds (:P) en dan naar 12/12.

 

Ik zal even kijken of ik binnenkort een foto van de vorige ronde kan uploaden..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ziet er netjes uit ;)

 

heerlijk soortje ook, wish u luck :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel succes kerel. Ik kijk graag mee en eens zien wat de verschillen zijn van deze Kushkes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks allen!

 

Ik denk dat het achterblijven te maken heeft met een aantal factoren, namelijk dat de lamp wat te hoog heeft gehangen de eerste 2 weken, dat ze wat meer moeten wortelen om de 29 liters onder de grond te verkennen en omdat het gek genoeg vaak wat heter is dan in hok G met de 600 watt. Van wat ik heb begrepen zou dat te maken moeten hebben met de output van de evsa ten opzichte van de vsa. De lamp pakt met een evsa meer warmte over waardoor de evsa zelf redelijk koel blijft, waar een reguliere vsa nogal heet wordt. maar misschien zijn dat wel indianenverhalen. Makes sense, though.

 

Bij deze een foto van tent N exact een weekje verder dan de vorige serie, te weten week 3 van de groeifase. Voorzien van een aantal mooie slettennamen, alsmede een aantal keurige huisvrouwtjes.

 

De sletten mogen wat mij betreft voor zich spreken, waarvan Snooki wellicht wat extra aandacht verdient, omdat het zo'n ontzettend achterblijvertje is, net als haar menselijke evenbeeld. Sharona is #18, en zal daarom goed aan de drank gezet worden en misbruikt worden.

 

Bea is voor mij nog steeds de Royal Queen, importbruiden daar ben ik niet zo van. Truus heeft een lekker kort kapseltje omdat ze (per ongeluk) vanaf de 3e node al is getopt, en Anne-Geertruid is dat beschermd opgevoede verwende nest met d'r luxe tensiometer.

 

gallery_38480_16025_828718.jpg

 

Door die hogere temperatuur en de boxfan die dat een beetje de ruimte door blaast, zijn vooral de 2 dames achterin een beetje lastig aan het doen met wat verschrompelde vingertjes. Althans, mijn inschattingsvermogen zegt dat de gecreeerde luchtstroom onder de lamp door daar in de hoek de meeste directe warmte veroorzaakt.

 

gallery_38480_16025_137654.jpg

 

Verder gaan ze met z'n allen best aardig, en ze zijn recent collectief gefimd. Bij truus was dit eigenlijk nog helemaal niet de bedoeling, maar door een leunende elleboog om de dames erachter te behandelen was ze haar hoofd verloren. Maar dat is ook wel weer een leuke variabele ten opzichte van de rest die vanaf node 6 zijn gefimd. Je ziet hier en daar al 2, 3 of 4 scheutjes de boel overnemen. Zodra dat wat meer voeten in de aarde heeft zal ik er een kiekje van maken.

 

In tent G gaat het allemaal wat soepeler. De dames groeien lekker door, drinken wat en eten wat, douchen lekker samen. Een gemoedelijk sfeertje mag ik wel zeggen. Nu is dit ook allemaal wat meer routinewerk omdat ik inmiddels redelijk bekend ben met het verloop in deze omstandigheden en de daarop aangepaste behoeftes.

 

gallery_38480_16025_257353.jpg

 

gallery_38480_16025_263899.jpg

 

 

Ook deze zijn allen onlangs gefimd voor zover dat allemaal goed is gegaan. Bij een aantal was er net niet genoeg vanaf zodat de hoofdscheut eigenlijk gewoon probeerde te herstellen. Dit heb ik opgelost door ze even de mond te snoeren en alsnog de boel getopt/gefimd of wat het dan ook voor resultaat oplevert. Bij een ander aantal was de scheut aan de zijkanten juist weer door aan het groeien, waardoor er een paar afgestompte fanleaves verschijnen. Maar wel met 4 nieuwe scheuten, dus dat is fijn!

 

Het groeiverschil in plastic en soft pot is tot nu toe niet te merken. Er zit wel wat algemeen groeiverschil tussen de dames op zich, maar dat is te verwaarlozen.

 

Wat voeding betreft krijgt in hok G iedereen tot nu toe enkel wat wortelstimulator en op de donderdag een auxine douche, en in tent N wordt naast de wortelstimulator ook wat Bio-Heaven mee gemixt vanwege de geclaimde eigenschappen dat het de voeding efficiënter laat opnemen.

Edited by sok

Share this post


Link to post
Share on other sites

het 400 en 600 watt verschil zou met de gebruikte hoogtes voor beide volgens deze charts niet aanwezig moeten zijn. de 400 watt MH hangt rond 35cm/15" en de 600 watt HPS op 60cm/24". Dit zou dan neerkomen op vrijwel exact dezelfde waarde. Als je de lumen waarde hieruit zou moeten extrapoleren dan zou je de onderstaande waarde grofweg maal 10 moeten doen.

 

MH_Light_Distance_Chart.jpg

 

HPS-Light-Distance-Chart.jpg

Edited by sok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi omschreven verslag N! :P Leuk om te lezen zo.

 

Is wel apart hoor die 2 rechts achterin. Ik denk eerlijk gezegd dat het niet door de luchtstroming komt. Je heb een meer dan dikke ventilator erin die roteert. Verder heb ik het nog nooit gezien, ook niet in tentjes zonder ventilator! Wellicht iets toevallig genetisch allebei..

 

Wellicht in tent G volgende week al een keer voeding.. En graag een foto ;)

 

Over die lumen. Interessante tabel. Maar ik heb nog nooit gehoord dat een 400w net zoveel lumen kan produceren als een 600w. Ook zie je duidelijk het verschil in de tent waar 600w hangt en van bovenstaande foto's (400w). En die 400w hangt er ook stukken dichter op dan die 600w (60cm)

 

Verder ben ik benieuwd wat andere hier op het forum van die bladeren vinden. Lijkt ook wel iets op ''de klauw''. Dat heeft weer met LV en temp te maken en kan het dus niet zijn omdat het er maar 2 zijn die zulke bladeren hebben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, ik doe m'n best :P

 

Ik maak vanavond net voordat het zonnetje opkomt even een overzichtsfoto, HPS foto's worden hier geloof ik niet zo algemeen gewaardeerd ;).

 

Het is gek dat het maar met 2 dames gebeurt idd. Ik heb ze nu ook even op een andere plek gezet om te kijken wat er gebeurt met degenen die nu hun plekje hebben overgenomen. De temp komt me sowieso iets te vaak boven de 30 uit, waar hok G de 28 graden grens slechts sporadisch overschrijdt. de LV daarentegen zit redelijk stabiel rond de 50/60%, wat voor een zaadplant in deze fase in feite voldoende zou moeten zijn. Suggesties en geloofwaardige theoriën zijn inderdaad zeer welkom!

Edited by sok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij deze: overzicht tent G

 

gallery_38480_16025_1558971.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

ziet er goed uit mooi gelijk veld ;) ga je ze nog toppen? aangezien je niet echt veel hoogte hebt in zo'n tent is dat wel aan te raden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat heb ik onlangs gedaan Jack, zie post #9 ;)

 

De fim fokops laten bij een aantal dames wel de sporen na en maakt het herstel er niet vlotter op, dus ik denk dat ik het de volgende keer gewoon op 1 à 2 keer gewoon toppen houd. Misschien ben ik wel gewoon de nerd die het wel even dacht te doen, en er zijn ook zeker een aantal dames die er direct voordeel van hebben ondervonden, maar better safe than sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit Sok! Veel succes en natuurlijk plezier met je kweek(verslag)! Ik heb me kapotgelachen om die namen!

Dat zijn idd echt pure slettennamen! Dat moeten toch flinkte vrouwtjes worden! Misschien een idee om er 1tje Berta te noemen,

misschien krijg je dan een hele dikke plant!

 

Ik blijf je volgen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat staan ze er mooi bij man ;) Ik kom volgende week ff spieken!

 

Ja wellicht is toppen ook beter. Dat werkt sowieso altijd goed. Denk zelf dat 1x goed toppen voldoende is. Wellicht die gefimt zijn nog een keer toppen. Maar het hangt allemaal af van de ontwikkeling.

 

Maak je niet te veel zorgen over de temp Sok. Ook boven de 28 graden gaan ze nog gewoon. Boven de 35 wordt wat lastiger maar ik ben zelfs kleine zaadplanten gezien die gewoon nog stonden bij 44 (!!) graden..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb degenen die niet helemaal goed zijn gegaan idd nog eens regulier getopt, waardoor het herstel sowieso iets langer nodig heeft gehad afgelopen week. Sommigen echter scheuten al goed door en heb ik al voor een 2e keer kunnen toppen om de boel enigszins evenredig te laten groeien. Foto's volgen snel

 

In mijn eigen tentje lijken de DNA dames niet echt goed te reageren op het fim en top geweld. Echt ontzettend trage herstellers. Als ik ze ook nog ga supercroppen wat eigenlijk de bedoeling is dan ben ik godverdomme een halfjaar verder voordat ze in de bloei kunnen ;) ! Maargoed het is niet voor niks een experiment, dus ik laat de boel gewoon lekker door draaien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

geduld is een schone zaak!

 

t ziet er verder allemaal super netjes en strak uit!

 

benieuwd naar de fotos

 

greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vorige keer is er ook maar 1 keer getopt toch? Meer dan 2x lijkt me sowieso overbodig.

 

Die van jou N moeten gewoon wat meer herstellen door wellicht de hitte of de wat zwakkere genetica? ;) Maar geduld is een schone zaak ja. Gewoon de tijd geven. Zoals je weet zijn er altijd ''mongooltjes'' en die zijn vaak aan het einde ook helemaal bijgetrokken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb na een rondje internet meerdere mensen gezien die tegen dezelfde genetische euvels aanlopen. Vooral de verschrompelde bladeren schijnen nogal eens voor te komen, bij zowel de OG Kush als de #18 (DNA/Reserva Privada). Dat stelt me aan de ene kant gerust dat het niet aan mijn klimatologische omstandigheden ligt, maar aan de andere kant is het ook weer verontrustend omdat dergelijke dames later in het proces nog wel eens onaangekondigd het loodje willen leggen, en daar heb ik dan opzich weer minder behoefte aan. ;)

 

Anyway, de tijd zal het leren. Bij deze in elk geval een nieuwe opdeet. Beginnend met tent G, omdat deze gewoon zonder moeite doorgroeit en zojuist zijn eerste rondje 12/12 heeft volbracht na 24 dagen groei.

 

gallery_38480_16025_260546.jpg

 

Er gebeurt nogal wat moois door het extra toppen, en er is dan ook 1 dame in het bijzonder die we daarvoor in de gaten moeten houden, bij deze gedoopt 'de bloemkool'. Deze is op elke mogelijke plek van (eerder getopte) hoofd- en zijtakken getopt, waardoor er bij elkaar nu 20 nieuwe scheuten zouden moeten ontstaan. Overdaad, wellicht, maar dan maar even Tarzan uithangen als de boel helemaal vol staat. B)

 

gallery_38480_16025_248349.jpg

 

De rest van de dames is sowieso 2 keer getopt, op voornamelijk de hoofdscheuten, maar bij een aantal ook 2 of meer zijscheuten. Niet perse met een bepaalde reden, nouja de scheuten waren gewoon al wat meer ontwikkeld, maar we kunnen hier in elk geval mooi gaan bekijken wat het in welk geval oplevert om daar in het vervolg op te kunnen anticiperen.

 

De volgende pic is een fimjob gone right. Je ziet de hoofscheut mooi in 3en vertakt zijn en de buitenste scheuten nog eens zijn getopt. In tent G zijn dat er welgeteld 2 geweest, de rest is na de fokop gewoon 2 keer getopt.

 

gallery_38480_16025_347197.jpg

 

Het gaat dus allemaal van een leien dakje daar in tentje G. In tent N is het echter allemaal een heel ander verhaal. Ondanks dat er een aantal dames zijn die ondanks hun lelijke kapsel door het fimmen goed hun best doen, wil het totaalverhaal niet al te rap vorderen. Al moet ik zeggen dat ze de laatste dagen echt sprongen maken.

 

gallery_38480_16025_215299.jpg

 

Het is natuurlijk ook dat er gewoon een paar dagen tot een ruime week zit in groeistadia tussen de dames onderling, dus de boel zal uiteindelijk gewoon volgeimproviseerd moeten worden. Sharona (#18) begint na de wortelperiode nu lekker bovengronds te groeien, en Snooki doet in zekere mate ook een duit in het zakje. Echter is ze een beetje overvoed omdat ze dezelfde gevoede watersessie als de rest heeft gekregen. Ik verwacht er niet te veel van, dus we zullen zien wat ze waard is. We moeten niet vergeten dat het een verschrompeld en eigenlijk afgeschreven zaadje betrof, maar ik heb geleerd dat ik iedereen een kans moet geven, tot in het redelijke natuurlijk.

 

gallery_38480_16025_114265.jpg

 

De fimjob op ons kakkertje is wel goed gegaan, al heeft het herstel lang op zich laten wachten, een hele week om precies te zijn. In ruil daarvoor krijg ik er nu wel 4 hoofdscheuten voor teurg, hieronder te zien in prille fase. Bij Bea(RQ) is het nog mooier gegaan, want die houdt er zelfs 5 scheuten aan over, 3 hoofdscheuten waarvan de middelste in 2 scheuten ontspruit. Allemaal in 1 fimjob, dus het kan ook goed gaan!

 

gallery_38480_16025_176993.jpg

 

Waar het dan weer een minder mooi resultaat heeft opgeleverd is achterin. De sletten daar zijn ten eerste van plek gewisseld omdat ik moest bepalen of de kromme bladeren door de luchtstroom kwamen. Niet dus, maar ze staan nu ook prima. Ik weet niet wat er allemaal is gebeurd met de respectievelijke scheuten, fanleaves en andere groeitoestanden, maar het wordt er allemaal niet mooier op. Maar het groeit!

 

gallery_38480_16025_423924.jpg

 

En omdat het zo mooi naar boven uitschiet, vond ik het meteen een mooie kans om de eerste supercrop uit te voeren. Inmiddels ook even aan de handvatten vastgemaakt. Dit heb ik bij 3 dames gedaan en hiermee is dus meteen de hoogte voor de volgende crops en toppers bepaald.

 

gallery_38480_16025_200895.jpg

 

Ik moet zeggen dat het goed voelde om te doen na een wat teleurstellende groeifase tot nu toe, dat zal ze leren! En mij ook :P

Edited by sok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er komt overigens zodra de scheuten zich allemaal voldoende hebben ontwikkeld ook een scrognet in tent G te hangen. In de eerste plaats meer voor de stabiliteit dan het daadwerkelijke scroggen, maar wat niet is kan nog komen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ik nou stomme dingen doe moeten jullie het zeggen hoor!

 

Ik probeer er natuurlijk wel een leuk verslagje van te maken, maar ik doe naast de gebruikelijke toestanden ook maar gewoon wat ;). Als bepaalde dingen not done zijn of voor verbetering vatbaar dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaat behoorlijk lekker daar in huize Sok! Gaat een VOLLE boel worden, da's wel vrij zeker en alleen maar goed. :lol:

 

Ben benieuwd hoe vol die plant die een paar keer extra getopt is gaat worden.

 

Gr,

Donnie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...