Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
GroeneShizzle

Bilderberg, dit jaar toch anders ?¿¿

Recommended Posts

Het lijkt erop dat de Bilderberg Conferentie 2013 op een aantal punten toch anders zal zijn dan andere jaren.

 

Daar, waar zij het liefst in het diepste geheim zouden vergaderen, wordt nu toch de aandacht van de wereld steeds vaker op deze elitaire club gericht.

 

 

Vanaf donderdagmiddag zal er een belangrijk mix van politici, bankiers, miljardairs, hoofden van grote ondernemingen en een aantal “royals” neerstrijken in het luxe Grove Hotel in Watford, net ten noorden van Londen.

 

Tijdens de driedaagse conferentie wordt in feite in grote lijnen het lot van de wereld bepaald. Wat daar besproken en overeengekomen wordt zal in praktijk zonder mankeren worden uitgevoerd. Los van de duistere achterliggende agenda is het uiteraard een grof schandaal dat een elitair clubje het lot van de wereld gaat bepalen.

 

Deze beruchte conferentie is in 1954 in het leven geroepen door de Jezuïetenagent Prins Bernhard en is daarna ieder jaar gehouden. Behalve in 1975 toen het jaarlijks evenement niet doorging omdat diezelfde Bernhard was betrapt op het aannemen van steekpenningen van Lockheed Martin. Zijn dochter Beatrix is deze 2013 editie, zoals ieder jaar, wel aanwezig, evenals onze Minister President Mark Rutte. Voor een volledige lijst van deelnemers, klik hier. Harry van Bommel van de SP vond het overigens wel goed nieuws dat Mark Rutte naar de Conferentie gaat, "Hoe minder Rutte in Den Haag is, des te beter".

 

De volgende video is afkomstig van WeAreChangeRotterdam en geeft naast algemene informatie een goed beeld van de hypocriete houding van Nederlandse politici. Ze reageren in het algemeen ongeveer identiek als wanneer ze een vraag wordt gesteld over Joris Demmink.

 

Wat ook uit maar weer eens deze video blijkt is dat wij met z'n allen als belastingbetaler de rekening voldoen voor de politici en Euro parlementariërs die naar de conferentie gaan. Ondanks dát, moeten we het niet wagen om naar inhoudelijke zaken te vragen.

 

 

 

Hoe groot het verschil tussen deze elite en de gewone mens blijkt uit onderstaande video. De man die het filmpje heeft gemaakt besluit enkele weken geleden, nog ver voordat de Bilderberg Conferentie gaat beginnen, om een wandeling te maken van het station van Watford naar het Grove hotel en vervolgens om via de vooringang, langs het hotel, het geheel weer aan de achterkant te verlaten.

 

Wanneer hij door de poort loopt langs de golfbaan richting de oude muren die het hotel omringen, wordt hij onverwacht aangesproken door iemand in golfkleding die een vermomde politieagent blijkt te zijn. En dat weken voordat de Conferentie begint. Niet alleen dát maar men had onze man al geobserveerd vanaf het moment dat hij in de buurt van het hotel kwam.

 

Na enige discussie vervolgt de videomaker zijn weg, als daar ineens boven zijn hoofd een politiehelikopter verschijnt. Deze blijft hangen totdat hij weer van het terrein af is en zich op de openbare weg bevindt.

 

Hij vervolgt hij zijn weg en plots stopt er een politieauto met twee agenten die willen weten wie hij is en wat hij daar te zoeken heeft. De discussie die zich dan ontspint is absoluut de moeite waard om te horen.

 

Wanneer dit soort situaties zich voordoen, ver voordat de Conferentie begint, dan hoef je je niet af te vragen wat daar allemaal aan beveiliging zal rondlopen als de elite eenmaal werkelijk is gearriveerd.

 

Ook de exorbitante bewakingskosten ten behoeve van deze crème de la crème van de wereld gaan op het conto van de belastingbetaler.

 

 

=

 

Maar, of de elite ook dit jaar volkomen ongestoord kan vergaderen, blijft nog maar de vraag. Er is heel veel belangstelling van mensen die zich allemaal richting Watford zullen begeven, waaronder Alex Jones en David Icke om maar een paar te noemen.

 

Er schijnt na uitgebreide onderhandelingen met de politie toestemming gegeven te zijn voor een zogenaamde “speakers corner” in één van de uithoeken van het grote terrein dat het Grove Hotel omringd. Naast de twee eerder genoemde sprekers zullen er nog talloze onderzoekers, journalisten en academici het woord gaan voeren. Het geheel krijgt een feestelijk tintje door optredens van komedianten en dichters.

 

En door dit alles wordt het dit jaar een toch iets andere Bilderberg Conferentie.

 

 

 

 

Love Peace Freedom & Cannabis!

http://www.niburu.co/index.php?option=com_...DuyoF0.facebook

Edited by GroeneShizzle

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daar, waar zij het liefst in het diepste geheim zouden vergaderen, wordt nu toch de aandacht van de wereld steeds vaker op deze elitaire club gericht.

 

 

ik vergader ook het liefst zonder potte kijkers , geef ze eens ongelijk....

Share this post


Link to post
Share on other sites

bij het copieren is de link weg gevallen naar de complete deelnemers lijst

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Oranjebomen netherlands.gif laat Rutte maar komen, om ons gaar te stomen voor de komende 6 miljard aan bezuinigingen netherlands.gif we slikken hier alles, zelfs vervuilde XTC :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vervuilde X?

 

is toch al jaren bekend dat er een paar klootzakjes zijn die pillen volstoppen met MCPP, Mephedrone, Speed. en het verkopen als MDMA.

vooral die mcpp is een viezerik

 

Vroeger kon je je pillen gratis laten testen op feesten.. dat was een goed initiatief

Edited by GroeneShizzle

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu moet je een e test kopen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bilderberg isn`t what it used to be

 

they do not own the world ........or the people ....

Edited by Elmo2007

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu moet je een e test kopen :)

 

nja dan ben je nog niks wijzer

als er andere stoffen + mdma inzitten slaat ie nog zwart uit. en je weet dan ook niet hoeveel mg mdma er in zit.

 

Gewoon iemand weg laten brengen naar Novadic kentron, word gratis voor je getest :) en dan weet je ook de miligrammen

Share this post


Link to post
Share on other sites
they do not own the world ........or the people ....

 

 

goed geslapen :) :)

 

Gewoon die rommel links laten liggen...nog beter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo die Bilderberg lui kunnen wel zeer efficiënt vergaderen zeg, in 3 dagen het hele wereld beleid bepalen. Wie zou notuleren? Mark Rutte?

 

 

Liever hun dan ik, na 2 uur vergaderen wil ik meestal al van en brug afspringen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bilderberg ? , daar heb ik nog een rol schijtpapier van..

Volgens mij zijn er ook wel rollen schijtpapier met Niv0 zn hoofd erop, maar die eer verdient hij niet eens. Met een blank stuk wc papier en stront krijg ik hetzelfde plaatje , dus ach..

 

Gr.,

 

Bilderbergers bepalen wel degelijk het beleid voor het komende jaar

 

Gaan we komend jaar legalisatie krijgen hier in NL of wordt de 15% THC-regel definitief ingevoerd, we gaan het meemaken :)

 

 

Legalisatie, anders zal er geen eens een volgende bilderberg vergadering komen, ondanks hun power.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...