Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Guerilla1992

TILBURG.

Recommended Posts

TILBURG - De Taskforce B5 houdt woensdag in Tilburg een grote actie tegen de hennepindustrie. De politie, justitie, gemeente, douane, marechaussee en Belastingdienst doen op meerdere plaatsen invallen. Ook zijn er op verschillende plaatsen in de stad verkeersfuiken.

 

 

Een politiewoordvoerder zegt dat het niet alleen om henneptelers gaat, maar ook om de toeleveranciers. De Taskforce B5 is opgericht door de vijf grote Brabantse steden en bestrijdt de georganiseerde misdaad in de drugswereld.

 

 

http://www.omroepbrabant.nl/?news/19390382...pindustrie.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze hebben weer wat opgespaard, staat zo mooi in de media. Woensdag henneprooi dag ipv gehaktdag.

 

 

Wie houden ze nou voor de gek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een drama queens weer in dat tilburg ... de politie dan he ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niet normaal, heel Tilburg ziet blauw van de wouten, ik ben net naar de stort gereden, in elke uitvalshoek staan ze.

 

WTF :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hennepfabriek opgerold bij grote actie Taskforce B5 in Tilburg, meer dan tien arrestaties

 

Laatst gewijzigd: woensdag 22 mei 2013 - 12:30 | Auteur: Pieter Bremer

De Taskforce B5 is woensdagochtend bezig met een actie tegen de hennepindustrie in Tilburg

TILBURG - De Taskforce B5 trof woensdagochtend bij een grote actie in Tilburg een hennepfabriek aan bij het bedrijf TGC Trading in de Valkenjachtstraat. Een flinke partij hasj en wiet is in beslag genomen en negen vrouwen en een man zijn aangehouden.

Er zijn in de ochtend op andere plekken in de stad meerdere arrestaties verricht. Hoeveel precies is onduidelijk.

 

Verkeersfuiken

Het zijn de eerste bekendgemaakte resultaten van de grote actie die de Taskforce woensdag houdt tegen de georganiseerde wietcriminaliteit in Tilburg. De politie, justitie, gemeente, douane, marechaussee en Belastingdienst doen op meerdere plaatsen invallen. Ook zijn er op verschillende plaatsen in de stad verkeersfuiken.

 

In de Valkenjachtstraat werd een toeleverancier voor wietteelt ontdekt. Het bedrijf leverde alles wat nodig is voor de teelt van wiet. De door een politiewoordvoerder zogenoemde hennepfabriek zat in een pand van het bedrijf TGC Trading, een groothandel in tabak en rokersspullen, zoals waterpijpen, vloeitjes en hennepproducten, zoals kleding drank en snoep.

 

Joints aan het rollen

De negen vrouwen die zijn opgepakt waren in het pand joints aan het rollen. Daarnaast is er nog een man opgepakt. Het bedrijf wordt ontruimd en binnen is een strafrechterlijk onderzoek aan de gang.

 

De actie gaat dus niet alleen om henneptelers, maar ook om de toeleveranciers. Naast de ontdekte hennepfabriek zijn er meer invallen geweest, maar de politie wil daar nu nog niet veel over bekendmaken. Wel gaf een woordvoerder aan dat er op andere plekken in de stad meerdere aanhoudingen zijn verricht.

 

Taskforce

De Taskforce B5 is opgericht door de vijf grote Brabantse steden en bestrijdt de georganiseerde misdaad in de drugswereld.

Printen

Corrigeren

Eerste publicatie: woensdag 22 mei 2013 - 10:20

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat is een hennepfabriek dan?

 

tgc = head/growshop?

er zaten 9 vrouwen jointjes te rollen.. tja was je in de veronderstelling dat de kant-en-klare jointjes in de shop uit de lucht komen vallen?

 

 

 

LOL zie ook de reacties, ene rakker1 valt op.. zou het onze racker zijn:P

Edited by amnees

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat is niet zo mooi ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Niet normaal, heel Tilburg ziet blauw van de wouten, ik ben net naar de stort gereden, in elke uitvalshoek staan ze.

 

WTF :rolleyes:

 

 

Inderdaad

Share this post


Link to post
Share on other sites

De hetze begint echt idiote vormen aan te nemen als ik het zo lees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit gaat nergens meer over

 

http://www.bd.nl/regio/tilburg-en-omgeving...p-pad-1.3828311

 

met film erbij

 

 

Hennepactie Tilburg; tien aanhoudingen, honderden controleurs op pad

Geplaatst op

22 mei 2013

Laatste update

22 mei, 16:06

Videos 1 Foto's 4 Reacties 1 Inval Valkenjachtstraat. Foto: Hein Eikenaar/BD

*UPDATE 13:09 UUR* TILBURG - Op verschillende plekken in Tilburg is de politie woensdagmorgen panden binnengevallen tijdens een grootschalige actie tegen de georganiseerde hennepteelt. Honderden controleurs werken mee aan de actie.

 

Op de Valkenjachtstraat in Tilburg-West zijn tien aanhoudingen verricht bij inval bij het bedrijf LNH, als onderdeel van TGC Trading. Negen vrouwelijke medewerkers waren daar bezig met de verwerking van hennep en hasj, zoals het draaien van joints. In het pand zit een groothandel in tabak, rokersspullen zoals waterpijpen en vloeitjes en hennepproducten zoals kleding, drank en snoep. Vermoedelijk worden er meer aanhoudingen verricht, daarover komt in loop dag meer duidelijkheid.

 

Advocaat Rob Milo van de Grass Company noemt de bewering uit de koker van de politie dat in het pand een 'hennepfabriek' zou zitten, zwaar overdreven: "Er lag een handelsvoorraad in het pand voor twee tot drie dagen, bedoeld ter bevoorrading van de Tilburgse coffeeshops The Grass Company en Ochtendgloren. Het gaat daarbij om vijf tot tien kilo voorraad, geen tientallen." Milo gaat ervan uit dat het tiental snel op vrije voeten komt. Er waren op het moment van de inval meer medewerkers aanwezig volgens de advocaat. "Die zijn niet aangehouden."

 

LNH, de tak van de Grass Company die zorgt voor levering aan en bevoorrading van coffeeshops. Volgens Milo werden in de bedrijfsruimte joints gedraaid en verpakt. "Heel ordentelijk." Hij vermoedt dat justitie en politie op deze wijze druk proberen uit te oefenen om via de aangehouden medewerkers informatie te krijgen over de lokale wietteelt.

 

Een woordvoerder van de coffeeshopketen Grass Company bevestigde desgevraagd dat de politie ook in twee van zijn coffeeshops in Tilburg en op het kantoor in Tilburg is geweest. De reden voor het politiebezoek wist hij niet. Voor zover bekend zijn er bij de Grass Company geen aanhoudingen verricht of spullen meegenomen. De Grass Company is een klant van TGC Trading en koopt er bijvoorbeeld vloeitjes en waterpijpen, aldus de woordvoerder.

 

In totaal zijn woensdag enkele honderden controleurs op pad. Naast de politie werken ook de gemeente, douane, marechaussee, justitie en Belastingdienst mee aan de actie. Op diverse plekken in de stad, onder meer aan de Heikantlaan en Noordhoekring, worden gerichte verkeerscontroles gehouden, om te voorkomen dat verdachten de stad uit gaan. Op uitvalswegen wordt verder gecontroleerd op openstaande vonnissen en belastingschulden.

 

De actie wordt gehouden onder leiding van de Taskforce B5. De taskforce is een samenwerkingsverband van de vijf grote Brabantse steden om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed opletten waar de verkeerstellertjes aan de lantaarnpalen hangen, (witte kastjes)

Noteren ook tijd van de passanten, ze zijn op strategische punten gezet, en word ingecalculeerd.

 

De balle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou dit dan toch het gevolg zijn van die ripper van laatst?

Share this post


Link to post
Share on other sites

idioot, idioter, idiootst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een faalbeleid ja .. dit gaat gigantisch uit de klauwen lopen in maastricht ....

eigenschuld hoes . je maakt er een drama van , krijg je de komende weken een drama in je stad ..... wacht maar af ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.omroepbrabant.nl/?news/19392510...offeeshops.aspx

 

Advocaat Grass Company over inval Tilburg: 'Dit is een oorlogsverklaring aan de goede coffeeshops'

 

Laatst gewijzigd: woensdag 22 mei 2013 - 15:44 | Auteur: Mathijs Pennings

Inval bij TGC Trading (Foto: Jules Vorselaars / JV media)

TILBURG - Advocaat Rob Milo van The Grass Company noemt de inval in Tilburg bij onderdelen van coffeeshopketen The Grass Company van woensdag 'een oorlogsverklaring aan de goede coffeeshops' en 'pure verspilling'. Hij is woedend over het feit dat de Taskforce met zoveel machtsvertoon een gedoogd systeem probeert lam te leggen.

"Justitie en politie weten sinds de inval bij The Grass Company in Den Bosch in 2011 precies hoe de keten aan haar voorraad komt. Ze hadden ook twee dagen na Den Bosch in Tilburg een inval kunnen doen."

 

Volstrekte onzin

Volgens Milo is de actie de nekslag voor de nette coffeeshops. "Justitie probeert gewoon de achterdeur lam te leggen." De politie omschreef TGC Trading als een hennepfabriek waar grote hoeveelheden hasj en wiet in beslag zijn genomen. Milo noemt die beschrijving 'volstrekte onzin'.

 

Volgens Milo is TGC Trading onderdeel van The Grass Company. De coffeeshop wordt bevoorraad door TGC Trading. "Dat weet de politie en daar zijn hooguit drie dagvoorraden gevonden. Dat kan om enkele kilo's gaan. Dat weet ik niet, ik wil niet speculeren. Maar een hennepfabriek is een misleidende omschrijving."

 

Open en helder

Bij de inval in 2011 omschreef de politie de inbeslaggenomen wiet als een grote partij. Dat bleek volgens Milo om 250 gram te gaan. "Die voorraad was ook nog eens keurig verpakt met het logo van The Grass Company erop. Volstrekt open en helder, zoals ik de keten ken."

 

Wat de advocaat vooral kwaad maakt is dat de politie over weinig geld en middelen beschikt en dat het op deze manier verspild wordt. De advocaat gaat woensdagmiddag naar het politiebureau om te spreken met de opgepakte medewerkers van The Grass Company. Wat hij daarna gaat doen is nog niet duidelijk. Maar zegt hij: "Hier is het laatste woord nog niet over gesproken. Dit krijgt een staartje."

Share this post


Link to post
Share on other sites

en of dit nog een staartje krijgt ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik schaam me Nederlander te zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat je zegt blowsterke,..om ziek van te worden,...Nederland Oh Nederland, je gaat helemaal naar de klote

door een stel Kortzichtige, Bekrompen, Hypocrieten Politici die met een iq van een Amoebe eigenlijk totaal niet geschikt zijn voor wat dan ook,

laat staan het minister zijn.

 

En dan druk ik het nog super vriendelijk uit.

 

Zum Kotzen :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsjonge jonge ze hebben flink huisgehouden daar in Tilburg :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
wat is een hennepfabriek dan?

 

tgc = head/growshop?

er zaten 9 vrouwen jointjes te rollen.. tja was je in de veronderstelling dat de kant-en-klare jointjes in de shop uit de lucht komen vallen?

 

 

 

LOL zie ook de reacties, ene rakker1 valt op.. zou het onze racker zijn:P

Persoonlijk dacht ik dat die geslingerd werden en niet gedraaid

Conne spinner pro ofzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

die machines werken niet zo fijn vind ik. hand krijg je ze nog altijd het beste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben je nou serieus ? Joints die de coffeeshop verkoopt zijn bij mijn weten geen van alle met de hand gedraaid

Zijn ze veelste uniform voor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

en wat hier in nederland vergeten word is dat cannabis echt kanker geneest ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...