Jump to content

xtrm

Full member
  • Content Count

    353
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xtrm

  1. Als je genoeg veiligheids maatregelen neemt is de kans dat je gepakt word nihil.
  2. Waarschijnlijk werden ze hoogmoedig van al dat geld en ontvingen ze buiten TOR geld om de BTC exchange fee's te ontwijken. Wat ik me nu afvraag word deze kerel nu berecht in Amerika en moet hij daar ook vast zitten?
  3. Alleen Hash met meer dan 15% verbieden dat heeft toch niks met het hele idee te maken? Hoe gaat dit "internationale criminele organisaties" stoppen? .. De logica ontgaat me.
  4. Lady cane is een prachtig soortje zelfs buiten! Heerlijk plantje, leuke tijd aan beleefd.
  5. Opstelten geregistreerde k$%$#$ junk
  6. @Amnees "die man moet beslissen wat GOED is, en wat SLECHT is" Een moderne Josef Mengele dus?
  7. In Nederland krijg je 12 maanden cel als je een kilo coke probeert te smokkelen of met 17.000 pillen word gepakt dus vind het Nederlandse beleid nog wel redelijk. OT: Die Alberto weet echt niet waar hij het over heeft als hij over die M e.d praat en doet net of hij het wiel opnieuw heeft uitgevonden.
  8. Walgelijke kwal die Opstelten met zijn ruggengraatloze-anti-wiet vriendjes beslissen over zaken waar zij totaal geen verstand van hebben, hetzelfde wat er gebeurd met SOPA grijze oude mannetjes die net een computer kunnen aanzetten die beslissen gelijk over zaken waar zij geen idee van hebben en gigantische gevolgen hebben en niet hand in hand gaan met de burger of in iedergeval experts. Volgende week laat ik een dakloze man een open hart operatie op mijn geliefde uitvoeren aangezien dit de normale stand van zaken is tegenwoordig. Stelletje dwazen kom nou verdomme d.m.v een aantal experts met een oplossing, mensen die verstand hebben zodat deze dynamische wiet wet eindelijk een keer zwart op wit gereguleerd kan worden en er geen gezijk meer is. Het is enigszins wat paradoxaal allemaal in het buiteland word bijvoorbeeld de kweek legaal zij doen flink wat stappen vooruit en Nederland schaatst achteruit.
  9. Helaas word het steeds bekender.
  10. Dat is hetzelfde als zeggen van als je harder wilt gaan van die bruine bomen, moet je aan de mdma gaan. Zit allebij psilocybine ---c-->psilocin in alleen de truffels zijn minder potent.
  11. Natuurlijk is het klote als jij je huis word uitgetrapt omdat je kweekt maar sta ook is in de schoenen van de huurder, niet elke kweker kweekt met een tentje zonder al te veel ellende.. Er zijn er genoeg die nietjes en spijkers door het plafond en de muren jagen en dan weer met de noorder zon vertrokken zijn. En dan heb je er ook nog mensen bij die van de hele teringzooi een electrisch zwembad van maken. De eigenaar van die huizen moet dan voor de schade opdraaien. Ik blijf erbij dat je gewoon moet kunnen kweken mits je schade veroorzaakt en stroom tapt. Kweek apparatuur inbeslag nemen, straf geven, klaar. En niet de basis behoefte van een mens afnemen en zelf met de wet kloten omdat het "drugs" is. Zowiezo rammelt de hele wetgeving als jij tomaatjes voor in de soep kweekt is het oke maar zodra jij onder dezelfde setup wiet kweekt is het brandgevaarlijk etc etc Het is een plant kom op zeg! ookal kweken de meeste voor hun medicale zelf voorziening en andere voor hun portomonee is het nog raar. Blijkbaar maakt het geen zak uit wat je er mee doet, als jij mannetjes onder je setup zet omdat je graag een strop wilt vlechten voor ivo is het nog strafbaar. Alle nieuws berichten en wetswijzigingen de afgelopen tijd ik snap er zelf niks meer van waar gaat het nou om? De brandveiligheid? het feit dat de regering niet zo veel geld maakt dan ze uiteindelijk willen? de jeugd beschermen? Pfffff, ik ga maar weer met een schaal snoep bij de deur staan.
  12. Prachtig voorbeeldje, die hou ik er zeker in. Top!
  13. Heb het gisteren gekeken wat een kut item ik verwachte wel wat kweek ruimtes of gare politie acties Maar nee hoor, een kerel die niet eens klok kan kijken wilt wiet legaliseren
  14. xtrm

    Top Focus

    Een liter? Leuke 'sample'!
  15. xtrm

    Top Focus

    Ik heb gisteren een sample besteld, toen ik vanochtend wakker werd zag ik dat ik een gemiste oproep had, ik belde terug en kreeg een van de heren aan de lijn en het ging ongeveer zo: Ik : Hallo, u had gebeld? GS: Ja ik was vanochtend in de buurt en wou de sample langs brengen Ik: oh GS: maakt niet uit man Ik stuur hem wel even op Bedankt, bedankt Top!
  16. Faal van mijn kant. OT:@OT ik denk dat jij die link straight van je admin panel heb gecopieerd, dus tenzij je zo vrij bent om ons allen van je gegevens te voorzien denk ik dat je beter af bent als je die link fixt
  17. Macerror wat een held, prachtige ideeën!
  18. Ziet er al echt PR-ACH-TIG uit man! Krijg hierdoor zin om ook flinks aan de gang te gaan Succes gap ik ga je volgen!
  19. WTF whaha Laatste wat ik verwachte in de ochtend was zo'n toppa
  20. Ben ik de enigste die schrikt dat de regering bijna dagelijks van dit soort blinde en harde uitspraken maakt? Voorheen leek het wel wat gecamoufleerd met weetjes en feitjes, maar nu is het glashard KOFFIESHOP SLUITEN
  21. Belachelijk dit, dan kan je niet een als Nederlander naar Amsterdam om een lekker wietje te halen.
  22. Zorgen maken om top rot met deze setup .. Het enigste waar jij je zorgen over hoeft te maken is knippen
×
×
  • Create New...