Jump to content

Sir_SmokeALot

Members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sir_SmokeALot

 • Rank
  Datajunk @ Codeslet dot enel

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. ga zelf eens wat minder roken, dan onthou je hoe je poedertjes heten Maar ik zal me eens in de materie verdiepen, de noob die ik ben Keep up the attitude.
 2. @StoneTwisted: zo duidelijk spint dat het stiekem TRIPS is en geen SPINT ? een kleine hint, spint is WIT (ja of rood maar die komt niet echt voor in binnenkweekjes en is nagenoeg onschadelijk) , trips is, je raad het vast al, bruin Wat mooi meegenomen is, als het spint was had je in 3 dagen torens van spinrag, bij trips mis je alleen steeds meer bladgroen maar kunnen je plantjes het einde zelfs nog halen zonder hulp (met minder opbrengst, behandelen is aan te raden)
 3. http://www.nu.nl/internet/853243/aantal-in...en-honderd.html zolang ze over een hondertal taps praten lijkt me niet dat je je al bar druk moet maken over internet taps bij (kleine) wietkwekers. 100 op 4-5 miljoen aansluitingen al veel ? mwhaa
 4. Dat je je historie kwijt bent kan zomaar eens zeer gewenst zijn in de kringen waar "wij" als wietforum ons in begeven. Ook sociale en andere opsporings teams kunnen aardig zoeken op internet. (ook op nicknames) Als je mot hebt gehad en terug komt onder een andere nick, zal je je waarschijnlijk koester houden om herhaling te voorkomen en tevens voorkomt het dat andere je opzettelijk opnieuw gaan uitlokken. Zo hou je dus wel de gebruiker en niet de problemen. En dat het de admins teveel werk kost geeft duidelijk aan dat het tijd wordt voor iemand die er wel de tijd voor heeft, dus zonder een gezin + fulltime baan + andere shit. maar inderdaad, foei voor iedereen met een dubbele acount. p.s ik liep te zeuren hier over op IRC, vond het wat achterbaks dus vandaar maar waar je het wel zelf kan lezen.
 5. even een oude koe uit de sloot halen, Leg mij eens uit waarom een buiten plant 9 van de10 x meer blad tussen de toppen heeft dan enig welke binnen plant, de zon levert te weinig watt en/of verkeerd spectrum ? @kees: yoo en en en ? moet nu toch ongeveer bijna droog gaan worden, blijft het wat of kakt het helemaal in met drogen ? kom maar op met die samples
 6. als je ziet dat microsoft een paar miljard moet neerleggen omdat ze hun applicatie om muziek en video te kijken gratis en voor niets mee leveren (windows media player dus) kan ik me enigszins voorstellen dat je als bank ietwat terughoudt bent om in zee te gaan met iets wat in de rest van Europa gewoon als illegaal en crimineel beschouwt wordt. Dat de grondslag van dit probleem dus bij de overheid ligt en juist het gedoog beleid mag duidelijk zijn.hier door hebben ze geen poot om op te staan en de geldstromen zijn daardoor vaak ook zeer onduidelijk, waardoor het moeilijk uitzoeken is of je een criminele organisatie faciliteerd of gewoon clean zaken doet. Gedogen werkt niet, legalize it !
 7. lampje wat lager, de ventilator aanvullen/vervangen voor iets wat zwengt en knalle met die dames! Komt vast dik in orde. succes !
 8. Sir_SmokeALot

  De Tensiometer

  same here, site ziet er idd wat simpel uit maar ach
 9. niet zo'n heel groot verschil nog, de mh geeft wel kleinere maar dikkere en meer bladeren zo te zien, in theorie hebben ze dus wel een voorsprong in de bloei straks
 10. so far so good, gewoon doorgaan met vertroetelen dan komt het vast dik in orde. Hou je nou je hele kast op temp. met 1 pc ventilator ?
 11. En dan ga je dat straks allemaal laten zien in het outdoor forum. En dan blijken er van de goede kwaliteiten erg weinig te zijn overgebleven in je zaden van de niet-selectieve bestuiving. En dan heb jij binnen het jaar de reputatie waar hij zo hard voor heeft gewerkt en de kwaliteit die zoveel jaren heeft gekost om zeep geholpen. En dat kan dan mooi iedereen zien en overnemen. En dat wil jij op je geweten hebben zeggende dat je hem in het echt hebt ge kent. En dat vind ik dan erg zielig ja en dat is mijn mening die ik graag laat horen zodat je daar misschien nog eens over na kan denken. En nee daar moet je je uiteraard niets van aan trekken en gewoon door gaan. En nee ik wil je je hobby totaal niet ontnemen, alleen de keuze van strain stoot me tegen de borst om bovenstaande redenen. En dat was het dan weer, ik ga me jurkjes ophangen. Toedeloe!
 12. En dan heb je straks zaad van een geweldige buiten soort verneukt door een te kleine selectie, een indoor selectie en geen verstand van genetica, en dan ? Kan je er wel een nieuw naampje aan geven om vooral niet de reputatie van dame blanche te ruïneren, want anders ben je echt een kloot zakje. Wat is er gebeurt met eerst leren kweken en dan pas de volgende stap ? of reed jij ook op je fiets voor je kon lopen ? oh well..
 13. met de hulp die je hebt moet het helemaal goed gaan komen. Knallen maar!
 14. leuke vakantie gehad ? wat een jungle was het daar bij jou zeg, veel rook plezier
×
×
 • Create New...