Jump to content

Foggy

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Foggy

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 1. Paar uur voor dat je je plasje moet doen veel drinken. Je urine is dan minder geconcentreerd en er is dan ook een lagere concentratie van de afbraak producten van THC in de urine te vinden. Hierdoor wordt je niet snel positief getest. Nadeel is dat ze zien dat de concentratie laag is, maar ze hebben geen zekerheid en er zullen dus geen gevolgen zijn. Gebruik zeker geen lisdiuretica zoals furosemide (ook wel Lasix), dit zijn zeer sterke middelen. Bij een te hoge dosis wringt het je uit als je met een spons kunt doen. Gewoon wat meer drinken, werkt net zo goed.
 2. Bloed wordt zelden getest op THC, dit omdat het eenvoudiger via de urine te doen is. Hoelang THC aantoonbaar is in het bloed weet ik niet. Het afbraak product van THC is tot ongeveer drie weken na laatste gebruik in de urine terug te vinden. Hoe minder je blowt des te korter is het aan te tonen in urine. Zoals andere ook al zeggen, wanneer er bloed geprikt wordt om te controleren op diabetes wordt er niet op THC gecontroleerd. Bloed kan op een hele waslijst aan dingen gecontroleerd worden, als ze steeds alles zouden controleren zouden ze ten eerste een grote hoeveelheid bloed moeten afnemen, ten tweede is het simpel weg te duur en totaal zinloos.
 3. Korte update: Een zeer geslaagd lang weekend van huis geweest. Voor mijn kleine babytjes is het wat minder goed afgelopen, de lamp heeft te hoog gehangen. Het gevolg, babytjes met reuzebenen.. . Op dit moment staan ze nog onder de lamp. Gezien mijn lage hokje en de groot groeiende NLX heb ik besloten niet verder te gaan met deze babytjes. Op dit moment ben ik 16 Lowryders aan het ontkiemen die mijn hokje moeten gaan vullen! Voordeel is dat ze niet hoog groeien en sneller klaar zijn Dit geeft mij de gelegenheid de luchtinlaat te vergroten en mogelijk een bak te instaleren in plaats van de potten. @tnt Bedankt voor het rekenwerk @no-zem De vsa blijft op de tegeltjes liggen, maakt bij mij totaal geen geluid. Top dat er zo meegedacht wordt, echt fijn! (foto's volgen morgen)
 4. Met veel bewondering volg ik je kweekje al enige tijd. Ga zo door en misschien is die volgende kweek perfectie mogelijk! Ben benieuwd naar hoe ze gaan smaken .
 5. De inlaat bestaat uit 5 gaten met een doorsnee van ongeveer 6 centimeter. Heb het idee dat dit voldoende is. Gister wat proef gedraaid, de temperatuur met de lamp aan max 26.1 graden, lamp uit rond de 19 graden. Voor nu ben ik daar zeer tevreden over! De lv bleef hangen rond de 40%, hier ook nog niets mee geprobeert. Mogelijk wat natte handdoeken aan de wand hangen. Als tijdklok gebruik ik de grand ornimex, die met dat gele wieletje. De beste heb ik mij laten vertellen.. Pc fannetje gaat geregeld worden. Lijkt me een goed idee om de scrogg op 20 a 25 centimeter te doen, en dan zie ik wel hoe het loopt. De Nlx is eenmalig. Het is de bedoeling na deze eerste testkweek Santa Maria te gaan kweken. Er komt dan ook een moederhokje zodat ik geheel zelfvoorzienend kan zijn ! De nlx zaden heb ik overigens bij de Santa Maria zaden gekregen. Ik ontkiem in pitpots, geloof dat ze zo heten. Tot nu toe nog niets te zien. Bedankt voor alle nuttige reacties! Ik hou jullie op de hoogte.
 6. Hallo medekwekers! In dit topic zal ik verslag gaan doen van de hopelijke vele kweekjes die ik ga doen in mijn nieuwe kastje! Deze zomer heb ik voor het eerst een aantal planten buiten gehad wat helaas geen groot succes is geworden. Dit gaat mijn eerste kweekje binnen worden, alle tips en adviezen zijn dan ook zeer welkom. Mijn doel voor deze kweek, een lekker biologisch wietje dat veilig gekweekt is. Kwaliteit over kwantiteit! (voor zover dat kan met NLX ) Dan wat informatie over de set up. Het kastje: - Afmetingen: 61x61x100 - 150 watt HPS lamp - 150 m3 buisafzuiger - 225 m3 CAN filter - Brons thermostaat - Automatische brandblusser! Het kweekje: - 4x NLX uit zaad. - All in mix aarde (2/3) vermengd met bos aarde(1/3) - 11 liter potten - Scrog - Plagron Start up, Alga Bloom, Green Sensation Heb de NLX zaden als freebees gekregen bij de Santa Maria zaden die ik besteld had. Omdat het eerste kweekje meestal verre van perfect is, wil ik daar de mooie Santa Maria niet voor misbruiken ! Een Ph en Ec meter ontbreken nog, heb gelezen dat hier verschillende mensen niet meer afzuren, ik ga dit ook niet doen. Ik zal het kweekschema van Plagron volgen maar dan 75% van de voeding geven in het begin, naar het einde toe zal dit 100% worden. Foto's Touw waar de lamp aan hangt wordt nog vervangen door ketting. Het netje voor de scrog moet nog gemaakt worden. Totslot nog twee vragen: Hoe hoog moet ik het scrog net boven de potten komen te hangen? Waar plaats ik de voeler van de fancontroller, aan de wand boven de planten, onder de planten of? Greets, Foggy
 7. Beter laat dan nooit! Dus wil ik mijn buitenkweekje van dit jaar met jullie delen. Het is voor mij de eerste keer dat ik een buitenkweekje heb. Vorig jaar heb ik Lowriders onder een spaarlamp gehad, wat opzich erg leuk was Maar dit is toch het betere werk Begin mei heb ik 3x Early misty en 3x Sage&Sour x Smm in potjes gedaan. Onder een lampje ontkiemt en ongeveer na 1,5 week in de vollegrond buiten geplant. Over de plantjes hebben wat kleine kasjes gestaan tot de planten te groot werden. Vervolgens heb ik het geslacht van de planten bepaald zoals beschreven door Dame Blanch. Hier helaas geen foto's van. Van beide soortjes bleek er 1 jonge dame bij te zitten De jonge heren verwijderd en het groeien kon beginnen! De grond is verrijkt met een twee zakken normale tuinaarde, 2 kruiwagens aarde uit het bos, flink wat koeienmest, een hoop wormen, wat kalk en totslot een zak aarde uit de growshop. Tot nu toe gaat het allemaal redelijk, uit de EM zijn helaas twee takken gebroken. Ik heb wat luis gehad en een beetje spint (denk ik). Maar Moeder Natuur zorgt gelukkig voor voldoende beestjes die de luizen en spint zeer smakelijk vinden. Beide laten de eerste bloeiverschijnselen zien, de S&S x Smm was hier zelfs een klein weekje eerder mee dan de EM. De twee dames, links de EM, rechts de S&S x Smm. (sorry, krijg de foto niet gedraaid) De S&S x Smm, wat een mooie plant Voorbloei van de EM, beetje paars.. Voorbloei van de S&S x Smm Het stammetje van de EM Vrijdag voor twee weken op vakantie , daarna meer!
 8. Foggy

  Buitenkweek '07

  Early Misty + Sage&Sour x Smm
 9. Dit jaar voor het eerst buiten in de tuin. Heb op dit moment 3 Low Riders buiten staan voor een zaadkweekje. Plan is ook wat stuifmeel op te vangen van de LR om later een deel Early Misty mee te bestuiven. Deze zomer komen er dan zeker: 3x Early Misty x aantal Low Riders Ook heb ik nog Sage&sour x S.m.M, als freebees van Sannie. Kan iemand mij wat over deze kruising vertellen, geschikt voor buiten en of het een hoge soort is?
 10. Ik ben het met jullie eens, je moet van ander de spullen van andere afblijven. Ook ben ik het er mee eens dat je om problemen vraagt als je de plantjes van iemand anders gaat oogsten.. Maar ik ben geschokt, echt geschokt.. Misschien zijn de leden op dit forum toch heel anders dan ik dacht. Hoe kun je ooit een moord goed keuren, en erger nog, iemand een verschrikkelijke dood toe wensen?! Het stelen van wat dan ook staat toch in geen enkele verhouding tot een het nemen van iemands leven?! Misschien ligt het aan mij, maar ik vind het gewoon ziekelijk om iemand een verschrikkelijke dood te wensen. Zeker een goede promotie van de hennep teelt dit gedachtegoed..
 11. Foggy

  Stoppen Met Blowen

  Als ik jou verhaal lees zou ik ook willen stoppen. Een keertje blowen is niet erg maar het mag je leven niet bepalen vind ik. Ik vind het heel knap dat je voor jezelf hebt besloten te willen stoppen, lijkt me ook dat je zeer gemotiveerd bent. Dat is de eerste stap . Het zal niet gemakkelijk zijn om te stoppen, blowen was een deel van je leven en dat sluit je niet zomaar af. Mijn tip is, praat erover met mensen. Zoek mensen die je begrijpen en ook kunnen steunen. Je hoeft het niet alleen te doen! Zoek afleiding, ga studeren, sporten, lezen, wat dan ook. Zorg ervoor dat je niet te vervelen hoeft. Misschien allemaal voor de hand liggende dingen, maar toch. Veel succes en sterkte!
 12. Ziet er mooi uit . Gaat er ook een kweek verslagje komen? Ben erg benieuwd naar de resultaten. Dit hokje zou wel eens een voorbeeld voor mijn toekomstig hokje kunnen zijn . Veel succes ermee!
 13. Ziet er prachtig uit! Dat jou dames een voorbeeld mogen zijn voor mijn plantjes ! Ben benieuwd naar de opbrengst!
 14. Kleine update. De plantjes doen het goed Wel verschillen de plantjes erg in grote, geen idee hoe het komt. Ze krijgen allemaal even veel water en licht. Het zal dus ook wel goed komen. Het is nu 19 dagen geleden dat de zaadjes de grond in gingen. Lampen staan nu trouwens 24/7 aan. Foto's: Rechts achter en het plantje links zijn een stuk kleiner. Close up van plantje links voor. Ontwikkeld op de 3de internode al 7 vingerig blad Close up van plantje links achter, heeft nog flink wat in te halen.. Nu hopen dat de grootste twee niet beide mannelijk blijken te zijn (21-03) Een dag later blijkt het middelste plantje een hij te zijn .. Maar geen zorgen, de grootste is een zij . Heb het mannetje uit de bak gehaald, met een mes op 4 cm een circeltje door de aarde getrokken waarna ik hem er zo uit kon pakken. Hij staat nu in een pot onder het raam. Misschien dat ik wat van zijn stuifmeel ga gebruiken om een deel te bevruchten, mits hij deze mishandeling overleeft . Is het mogelijk een vrouwtje te bestuiven zonder de rest ook te bestuiven? Ik dacht zelf met een kwastje een paar meeldraden te bevruchten, maar weet niet hoe gevaarlijk dat is. Alle tips, opmerking en complimenten zijn welkom! De beelden dan maar! Zoek zijn bal(len) !
 15. Ik ben net nieuw in de kweek wereld, ik weet er dan ook (nog) niet veel van. Dat voorop, nu mijn meining. Het lijkt mij niet slim om een kweek van 900 planten op internet te zetten. Zoals andere ook al zeggen is het voor justitie veel aantrekkelijker dan een paar grote kwekers te pakken dan tien kleine. Ik zou een kweek van 900 planten zo stil mogelijk houden, hoe minder mensen ervan weten des te minder aandacht zal je krijgen. Iedereen is natuurlijk vrij om dit wel of niet op een forum te plaatsen. Een ander argument om een kweek van die omvang niet op dit forum te zetten is vanwege de reputatie van dit forum. Een grote kweek wordt nou een maal met malafide praktijken geassocieerd. Ik denk dat veel grote kweken op een forum niet ten goede zullen komen aan de reputatie van dit forum. Het zal dan meer met criminaliteit geassocieerd worden dan wanneer er alleen kleinere kweekjes opstaan. Welke kant WF hierin op wilt, hoe het grenzen wil stellen en waar het deze grenzen wil stellen lijkt mij belangrijk voor de toekomst van het forum. Ik denk dat het WF met bijna 10.000 leden grote invloed heeft op hobbykwekers. Welk beeld wil je als forum naar buiten dragen? Hoe wil je gebruik maken van je invloed op de vele hobbykwekers? Ik zou het wel weten, maar wie ben ik
×
×
 • Create New...