Jump to content

So_Solid

Members
  • Content Count

    247
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About So_Solid

  • Rank
    Kwart Kilowatt Club

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Mischien bedoel je zoiets als dit : Brain Wave Generator http://www.bwgen.com/ Ik werd er alleen maar onrustig van .
  2. Maar zit er in die pillen dan een soort synthetische cannabis/thc ? Of krijgen we binnenkort een mega grow report van Echo Pharmaceuticals op WF ?
  3. Meer lumen is ergens wel logisch. Je hebt te maken met wisselstroom, de frequentie is ook van belang. Normaal draait je hps of hid (of tl/spaarlamp) op 100 Hz, hier in NL ( 2x 50 Hz). Maar een electronische vsa "maakt" van die 100 Hz meer dan 10 KHz (ergens tussen 10 en 20 KHz). Op een hogere frequentie werkt je lamp ook efficienter. Volgens wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_ballast zo'n 9%. Je ziet de lamp niet meer "flikkeren" en hierin zit de winst.
  4. Hoi masteryero, bij conrad kan je een speciale planten spaarlamp krijgen (Bestnr.: 610325 - 89). Ik gebruik er 2 in mij voorgroeikastje naast een paar gewone wharm white spaarlampen. Ze geven 600 lumen bij 15 Watt maar wel in het rode en blauwe spectrum, ze geven ook paars licht. Ik heb 63 Watt aan spaarlampen in een kastje van 45x40x30 en gebruik een regelbare pc fan om de temp onder controle te houden. J.
  5. Hoi BK, gaat lekker. Ik denk dat het wel goed gaat met die waterwortels. Ik stek een beetje op dezelde manier alleen op kleinere schaal, 4 stekken. Als de wortels ongeveer net zo lang zijn als bij jouw zet ik ze in een 1 liter potje met aarde. Ik maak een kuiltje met mijn duim, zet de stek erin en giet er wat water bij zodat je een klein modderpoeltje krijgt. Ik zet er nog een paar dagen een plastic kap over om de luchtvochtigheid wat hoger te houden. Hierna zie je ze te beginnen te groeien. In mijn 2e (niet afgemaakte verslag ) staan hier foto's van. Gegroet J.
  6. Iedereen een groen, gezond en veilig 2008 gewenst. mvg J.
  7. De beste wensen ! Als je een adaptertje ( bv van je oude mobiel ) kun je wel dat relais gebruiken. Ik gebruik op die manier ook een relais met 5v stuurspanning. mvg J.
  8. Ik ben rechts handig en stoned. Ik heb ongeveer vijf minuten zitten kijken. Ze draaide overwegend met de de klok mee maar toch wisselt het vrij vaak. Vooral als je je ergens anders op focust op de pagina of wisselt tussen de karper (respect btw) en de dame. Maar het blijft nooit lang linksom draaien. Ik heb dus een voorkeur voor rechts om. Ik zal het morgen eens nuchter proberen (en maar een afspraak maken bij het riagg ). Ik heb het plaatje trouwens gedownload en offline draait het ook links en af en toe rechts om. Het ligt dus echt aan mij Mischien blow ik te weinig
  9. Gevonden. Ik zal maar geen directe links geven maar je kan hem vinden via torrentreactor.to Helaas kom je dan op een bij een andere site terecht waar je voor $4,95 lid mag worden . Ze geven echter wel de release datum : "Date Download Released: 2007-12-05 02:04:35" Dus ik denk dat hij via nieuwsgroepen/usenet wel te vinden is. Maar ik blijf ook zoeken. Heb ik een keertje wat anders te leechen dan pr0n
  10. Misschien is het een idee om van het plataeu waar je potten op staan een lage bak te maken. Zodat je van onder af water kan geven. Netjes is het om het te bekleden met vijverfolie. Ik kom weg met komo vuilniszakken . Mijn opstelling lijkt op die van jou, ietsjes groter. Een fan die onder de lamp doorblaast is mischien ook wel handig. Gewoon een pc-fan op een adapter. Dan kan je lamp lager hangen. Voor een strain moet je gewoon bij sannie gaan kijken. Ik heb eigenlijk alleen ervaring met killingfields maar die groeien aardig door in de bloei. 4 stuks zouden denk ik niet eens in m'n kast, 60 x 60 cm, passen. Ga je de kast ook nog "stealth" maken ? Mijn kast ziet eruit als een ladekast . Succes.
  11. So_Solid

    Uurtje Vrij?

    Dit moet je ff aanpassen onder instellingen -> forum instellingen -> tijdzone -> DST correctie.
  12. Mijn bloed wordt iedere 6 maanden geprikt, o.a op suikerziekte. Ik blow bijna dagelijks en nog nooit wat over gehoord. Als het goed is kan je op het labformulier zien waar ze naar gaan kijken. Ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken. Succes.
  13. Goeie avond. Het gaat wel lekker. Mijn netje begint al aardig vol te raken en ik ben dagelijks aan het scroggen. De temperatuur (19-25 graden) en luchtvochtigheid (60-40 %) zijn ook wel ok. De paarse steeltjes lijken minder te worden. Helaas wel weinig vingers. En zoals eerder opgemerkt blijven de bladeren kleiner vergeleken met de zaadplanten uit de vorige rondes. Of zou dat komen doordat er nu minder ruimte is omdat er nu drie planten staan ipv twee ? Overzicht : Airforce 1 De moeder plant lijkt totaal geen last te hebben van het scrogrekje waar ze tijdens de groei aan vast gebonden is. En de "kindjes" krijgen een veel dikkere stam en beginnen steeds meer op volwaardige planten te lijken. Ik vind het grappig om te zien dat het alledrie egenlijk een plant is ( of eigenlijk was). En dan nog iets waarvan ik niet weet of het schadelijk is. Toen ik net water had gegeven zag ik iets spartelen in schaal waar de potten in staan. Het is volgens mij een duizendpoot. Dit is een vleeseter dus ik maak me geen zorgen dat ie iets met m'n planten doet. Het is wel zo dat ik voor het eerst geen last heb van varenrouwmugjes. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik een soort van bodemleven heb. Ik rol een killingfields. Later
  14. Hoi slotty, mooie plantjes. Mooie opbouw, bij mij strekken ze altijd veel meer. Ik blijf dit volgen. Scrog ze
×
×
  • Create New...