Jump to content

Antony

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Antony

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. kijk dit is nou leuk om te zien zo van klein naar groot
  2. http://www.wietforum.nl/Hasj-Maken-Maar-We...aam-t25227.html hier dit is hem ff beter zoekken hij staat bij HASJ MAKER beetje onderaan op de hoofdpagina.
  3. Antony

    Prijzen Hasj

    ja begin het te begrijpen... bedankt en het 'poeder' of de thc die dus daar van afkomt doe je in zo een pers van een paar ton ? en dan maak je er een plak van toch?
  4. Antony

    Prijzen Hasj

    okey bedankt mikeh ook al snap ik er niet heel veel van (maar ga er zeker dingen over opzoekken wat je heb gezegd) maar bij wiet ligt de waarde meestal tussen de 3 en 6 euro ofzo he per gram. is er bij hasj zo iets te zeggen? tussen de ? en de ? per gram? of gaat het echt puur om de kwaliteit die zoals je zegt alleen met microscoop is vast te stellen antony
  5. Antony

    Prijzen Hasj

    hallo ik had nog een vraagje: wat zijn ongeveer de prijzen voor een gram hasj en en hoe worden die bepaald want net als bij weed zijn er velen soorten hasj maar als je zelf hasj maakt heeft het geen naam lijkt mij.. en is het ook gewoon mogelijk om van toppen hasj te maken of moet het perse afval zijn? antony
  6. natuurlijk wel heel leuk en aardig allemaal voor iedereen op het forum. maar in elk geval niet bepaalt slim om alles op internet te zetten als je zo bezig bent. maarja moet iedereen voor zig zelf weten he. Antony,
  7. dat is dus echt onzin want niemand kan bewijzen wie die sleutel heeft. degene met die sleutel kan hem net zo goed verstopt hebben en net doen of hij van niks weet.
  8. heeft met een hoop dingen te maken he zoals welke voeding je geeft, hoeveel ervaring je hebt, meestal word er een gram per watt gezegd geloof ik.
  9. Antony

    Plastest

    hahaha heb toch weer even gelachen vandaag bij het doorlezen van dit topic
  10. hmm dan word je goed opgelicht ja...
  11. maar het nadeel van uitblazen in een kamer is wel weer dat je waarschijnlijk die afzuiger hoort door het gat / rooster waar de lucht binnen komt denk ik.... of valt dit wel mee ( ik heb een buisafzuigertje )
  12. aan je avater te zien kom jij over als iemand van de keilerweg.
  13. hehe daar kan het aan liggen ja want ik blow namelijk niet
  14. dan moet jij als moderator de oorzaak van de klachtten opzoekken. IK begin een NORMAAL topic met een normaale vraag en ik laat me niet voorschut zetten door een of andere onnozel die niet eens weet waar ze het over heeft. ps ben 21 dus weet best waar ik over praat en word gewoon kwaad om dit soort dingen. dus als jij als moderator je werk goed wil doen verwijder je alle posts die geen antwoord geven op mijn vraag !
  15. ey wie praat er hier over chemische stoffen man ik ga gewoon normaale spullen gebruiken. zie je dat bedoel ik nou ik haat dat mensen die zogenaamd alles beter weten en daardoor je hele topic verpestten je weet helemaal niks over mij dus ga niet van die achterlijke dingen lopen roeppen hier. nogmaals ik wil gewoon leren kweken met de normaale spullen uit de growshop in de buurt. en me enige vraag was welke plant het meest opbrengt.
×
×
  • Create New...