Jump to content

loadrunner

Full member
 • Content Count

  1,320
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by loadrunner


 1. Ik zou een eetlepel boter smelten in de magnetron. die mag niet kokend heet zijn.

  De wiet fijnhakken en in de boter gooien, dan goed roeren.

  Smeer de boterhammen helemaal in met de boter, beleggen met kaas

  Dan in de tosti ijzer

  niet laten verbranden, en minder wiet eten dan je van plan was te roken. (omdat met eten 30% meer THC word opgenomen dan met roken).


 2. Ik vind dat paddo's zo enorme chaos zijn op je gedachten. en zo zwaar aanvoelen in je benen. LSD meer een visuele achtbaan met golven van kraakhelder bewustzijn (in afwisseling met een lichte vorm van krankzinnigheid, waar het normaal lijkt om een sigaret in een borrelglas te doen en dan een beetje water geven om dat het filter anders te heet word.)


 3. Het is in een garage waar een oude ketel heeft gestaan 4 bij 4 meter, lucht aan en afvoerkanaal was er al. muren zijn geisoleerd, alleen een beetje aluminiumfolie tegen de wanden geplakt voor lichtweerkaatsing. Water gaat met een maatbeker en een gieter. En een digitale keukenthermometer waarmee ik kan kijken of de verwarming wat hoger moet of lager (staat een gewone cv in)

  verder niet zo proffessioneel als ik wel eens vaker heb gezien.

   

  Ik wil er niet al te veel geld insteken. Het blijft een beetje budget


 4. Ik heb van die zwarte plastic potten besteld met onderin aan de zijkanten gaatjes. ik dacht 3 liter inhoud. niet gemeten, ze worden vaker besteld

   

  eu-growshop-potten-kweekbakken-potten-rond-pot-rond-220x250mm-7ltr.jpg

   

  Heb van een kennis een fles voeding gekregen die ik dan in een vat deponeer, met afgemeten water erbij ,en elke keer daamee water geef. 1 liter op 30 liter water. geen idee wat het is, maar het werkt volgens hem. en als het vat leeg is kwam er een zakje poeder in met weer 30 liter water erop.


 5. De eerste keer merkte ik ook niet zo veel van een joint. pas de derde of vierde keer begon ik het lekker te vinden.

   

  Ik denk dat het lichaam nog geen actiefe stoffen heeft die de THC en CBD erkennen of herkennen, maar ben dan ook geen wetenschaper.


 6. ik heb ook een heel eenvoudig loempia saus receptje.

   

   

  nodig

   

   

  1 dl rijstazijn

  80 gram witte suiker

  1 rode peper met zaadjes

  1 teentje knoflook

  1 cm gemberwortel

  1 tl zout

   

  De rode peper, knoflook en de gember fijnwrijven, en dan met de azijn verwarmen, niet koken. de suiker toevoegen. dan een kwartier op heel laag vuurtje warmhouden.

   

   

  als je niet van pittig houd maar wel de smaak van de rode peper wilt hebben, doe dan een stuk rode paprika (stukje twee keer zo groot als de rode peper) maar dan we de peper weghouden ;)


 7. Ik heb zelf een keer in het vliegtuig meegemaakt dat er een grote spaanse kakkerlak mee ging in de handbagage. de stewardess hoorde wat kraken. ze deed het kastje open, pakte het beest vast tussen twee vingers, keek er eventjes naar met een glimlach , pakte een zakje, stopte hem er in, en sealde het zakje dicht. ;) Stoer meisje best wel. volgens mij net 21. en dan zonder een gelaatsuitdrukking die enorme kakkerlak oppakken. Ik had die kakkerlak niet zomaar opgepakt.

   

  http://www.revu.nl/files/2009/10/kakkerlak.jpg

   

   

  Waren er bij jullie ook zulke beestjes? het lijkt me dat er op elk werelddeel andere insecten voorkomen, die een beetje op elkaar lijken

×
×
 • Create New...