Jump to content

loadrunner

Full member
 • Content Count

  1,320
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by loadrunner

 1. Ik zou een eetlepel boter smelten in de magnetron. die mag niet kokend heet zijn. De wiet fijnhakken en in de boter gooien, dan goed roeren. Smeer de boterhammen helemaal in met de boter, beleggen met kaas Dan in de tosti ijzer niet laten verbranden, en minder wiet eten dan je van plan was te roken. (omdat met eten 30% meer THC word opgenomen dan met roken).
 2. loadrunner

  Sez'me Hemp Bar

  Die zijn zeer smakelijk wegt te kauwen.
 3. Dan zal ik wel wat vers dna in een enveloppe stoppen en terugsturen ofzo.
 4. Aha, ik heb in elk geval genoeg ruimte voor de dames. Ik heb het idee dat dit zeker gaat lukken
 5. Ik vind dat paddo's zo enorme chaos zijn op je gedachten. en zo zwaar aanvoelen in je benen. LSD meer een visuele achtbaan met golven van kraakhelder bewustzijn (in afwisseling met een lichte vorm van krankzinnigheid, waar het normaal lijkt om een sigaret in een borrelglas te doen en dan een beetje water geven om dat het filter anders te heet word.)
 6. 10 dames in 4x4 met 3 x 400 watt. Ik heb afzuiging, gebruik de pijpen die van de oude cv ketel zijn, bovenkant pijp staat op 5 meter hoogte. Heb verder geen filter maar dat maakt nu nog niet zo veel uit. die is er wel tusen te plaatsen als de dames een beetje gaan zweten.
 7. Het is in een garage waar een oude ketel heeft gestaan 4 bij 4 meter, lucht aan en afvoerkanaal was er al. muren zijn geisoleerd, alleen een beetje aluminiumfolie tegen de wanden geplakt voor lichtweerkaatsing. Water gaat met een maatbeker en een gieter. En een digitale keukenthermometer waarmee ik kan kijken of de verwarming wat hoger moet of lager (staat een gewone cv in) verder niet zo proffessioneel als ik wel eens vaker heb gezien. Ik wil er niet al te veel geld insteken. Het blijft een beetje budget
 8. Ik heb van die zwarte plastic potten besteld met onderin aan de zijkanten gaatjes. ik dacht 3 liter inhoud. niet gemeten, ze worden vaker besteld Heb van een kennis een fles voeding gekregen die ik dan in een vat deponeer, met afgemeten water erbij ,en elke keer daamee water geef. 1 liter op 30 liter water. geen idee wat het is, maar het werkt volgens hem. en als het vat leeg is kwam er een zakje poeder in met weer 30 liter water erop.
 9. Als het goed is hoor je geen rook te zien als je een vaporizer gebruikt.
 10. Potten en aarde worden morgen bezorgd. Maar ze krijgen in elk geval wel genoeg licht,
 11. Ik kreeg m er niet scherp op... maar hij doet t in elk geval goed.
 12. Dan zou ik wel in de oertijd willen leven, maar wel in de periode nadat ze hebben geleerd hoe je vuur kan maken. Anders heb je niet zoveel aan al die wietplanten. ja eten, en zaadjes tussen je tanden dan.
 13. Dan nu een bevruchte eicel vinden in een baarmoeder van een wolharige mammoet, inplanten bij een oliefant ( lijkt mij dan)
 14. De eerste keer merkte ik ook niet zo veel van een joint. pas de derde of vierde keer begon ik het lekker te vinden. Ik denk dat het lichaam nog geen actiefe stoffen heeft die de THC en CBD erkennen of herkennen, maar ben dan ook geen wetenschaper.
 15. Eigenlijk lijkt alles in de koelkast ineens eetbaar. de kunst is om er een combinatie van te maken
 16. D'r betst nen hettentet ep enzen ette gedemme
 17. Amazing Haze, how sweet the Taste, That saved a wretch like me. I once was lost but now am waist'd, Was blind, but now I see. T'was Haze that taught my heart to fear. And Haze, my fears relieved. How precious did that Haze appear The hour I first believed.
 18. ik heb ook een heel eenvoudig loempia saus receptje. nodig 1 dl rijstazijn 80 gram witte suiker 1 rode peper met zaadjes 1 teentje knoflook 1 cm gemberwortel 1 tl zout De rode peper, knoflook en de gember fijnwrijven, en dan met de azijn verwarmen, niet koken. de suiker toevoegen. dan een kwartier op heel laag vuurtje warmhouden. als je niet van pittig houd maar wel de smaak van de rode peper wilt hebben, doe dan een stuk rode paprika (stukje twee keer zo groot als de rode peper) maar dan we de peper weghouden
 19. @ zODd had niet in de gaten dat dat plaatje bij anderen een lange laadtijd veroorzaakte.... :S is aangepast.
 20. Ik heb zelf een keer in het vliegtuig meegemaakt dat er een grote spaanse kakkerlak mee ging in de handbagage. de stewardess hoorde wat kraken. ze deed het kastje open, pakte het beest vast tussen twee vingers, keek er eventjes naar met een glimlach , pakte een zakje, stopte hem er in, en sealde het zakje dicht. Stoer meisje best wel. volgens mij net 21. en dan zonder een gelaatsuitdrukking die enorme kakkerlak oppakken. Ik had die kakkerlak niet zomaar opgepakt. http://www.revu.nl/files/2009/10/kakkerlak.jpg Waren er bij jullie ook zulke beestjes? het lijkt me dat er op elk werelddeel andere insecten voorkomen, die een beetje op elkaar lijken
×
×
 • Create New...