Jump to content

Ramirez

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ramirez

 • Rank
  Groentje

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgiƫ
 1. Hier wat meer info over de zaak , ben blij voor de heer Doede dat ze hem dat monsterlijke bedrag niet afhandig maken.
 2. Beste wensen iedereen, maak er een fijn jaar van en dat iedereen vele toppen mag oogsten in 2014!
 3. eu keurmerk? of ce keurmerk http://nl.wikipedia....ki/CE-markering zegt niks of het in een land wel of niet is toegestaan, maar dat het technich is goed gekeurd en er niks me zou moeten kunnen gebeuren Ce keurmerk uiteraard zodat je product in orde is met Eu regelgeving. 'De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte' => je kan hier dus handel in drijven in die producten, dan snap ik niet dat men ze in beslag kan nemen. Men kan een product toch niet in beslag nemen voor het verkocht is omwille van dat je er cannabis mee kan telen, dat is net hetzelfde als je in een winkel met keukengerei messen in beslag gaat nemen want daar kan je een moord mee plegen.. Of ben ik nu zo mis? Ik vind het in elk geval absurd en het tart elke logica.
 4. Aanvechten voor Europees grondwettelijk hof, die spullen die ze verkopen hebben zelf een EU-keurmerk, men kan dat niet zomaar in beslag nemen als men met alles in regel is.
 5. Wat vind ik dat toch een hatelijk mannetje en ik woon niet eens in NL, walgelijke achterlijke wereldvreemde onmens is die Ivo. Pardon my French.
 6. http://www.sinnfoortshop.be/verpakkingsmateriaal/gripzakjes Praktisch elke winkel waar je etalage materialen en accecoires kan kopen ivm winkelinrichting kan je ze vinden.
 7. Gewoon een hoop leugens van een bende redneck-christen-fundamentalisten dat artikel, wss werd er na de bijeenkomst een hoop gezopen dat het geen naam meer heeft. Hypocrieten.
×
×
 • Create New...