Jump to content

belgam

Members
  • Content Count

    195
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About belgam

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 01/09/1911

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    een plekje onder de zon
  1. Die zien er niet al te gelukkig uit. Staan/stonden veel te nat volgens mij... succes alleszins
  2. :lol: GAAT LEKKER ! succes verder
  3. echt wel klote...jammer voor jou.. ze zagen er netjes uit.. Het is echt wel een pest blijkbaar in Nederland , al het stelen van de geliefde plantjes! Hier in Belgiƫ hebben we er gelukkig weinig last van sterkte nog !
  4. Yoo gasten, Nog eens een updateje na 2 maand! Alle autoflowers zijn al lang herleid tot as , maar de guerilla planten zijn aan de laatste weekjes toe!!! hier de PICS van 4 van de 5 planten die nog staan: SHAMANboom van 3m+ , aan het begeven onder het gewicht :-) !!: 1 "topje" van de boom Frisian Dew die ik hier thuis heb staan: Andere Frisian Dew .. was compleet afgewreten door slakken "toen ze klein was" + de stengel was geknakt: Nog een Frisian Dew ... echt een lekker plantje , mooie kegel erop : Gaat lekker vind ik zO :-)))) !!!! Volgende update zijn de oogstpics !!! groeteuh
  5. belgam

    Noobkweek 2010 !

    We gaan nog eens een poging wagen om zelf iets lekkers te kweken. AUTO: *5 x Autoblueberry (Dutchpassion) *5 x Taiga (Dutchpassion) *5 x Automatic (Bigbuddhaseeds) THE REAL STUFF: *4 x Frisian Dew (Dutchpassion) *2x Shaman (Dutchpassion) *3 x Passion#1 (Dutchpassion)
  6. Hier nog wat pics: Zo , de 2 kuipen zijn gevuld.. Groepsfoto: linksvoor Passion #1 , rechtsvoor Frisian Dew , 2x Auto blueberry in het midden , linksachter Automatic , rechtsachter Taiga: De autoflowertjes staan er lekker strak bij, vooral de auto blueberry's ! 50% grond van de composthoop , 50% potgrond en een handje bloedmeel , beendermeel, kali en kalk doet zen werk /out
  7. Iersi de Wimbo , alles goed jong ?! Bijna alles leeft nog ^^. Het fimmen is bij allemaal mislukt ..... vandaar dat de planten rare bladeren hebben bovenaan. De plantjes zijn nu +/- 60-70 cm hoog. 'k Ben deze morgend eens gaan kijken naar men 5 planten die guerilla staan. We beginnen met het slechte nieuws . 1 Frisian Dew heeft het onderspit moeten delven tegen de slakken , compleet opgevreten Het plantje had al wat moeten verdragen in haar jonge leven. Eerst was zen hoofdtop er afgegeten en vorige keer dat ik was gaan kijken zat er een slak op de stengel. Ik wou deze er met grof geweld "afschieten" met men vingers, maar het verliep niet volgens plan. Het resultaat zie je hieronder, de stengel mee "afgeschoten" Nu de rest. Frisian Dew: Shaman: Passion #1: Andere Passion #1 met bladaandoening... Kan er mij mss iemand vertellen welke beesten dit aanrichten en wat ik er tegen kan doen? 'k Heb hier nog een Frisian Dew en Passion #1 staan ik 2L potjes , die ik 1 dezer dagen in kuipen bij men ouders zet..pics komen dan. 'k Heb praktisch alle autoflowers weggegeven..op 4 na. Deze staan ook bij men ouders...pics volgen nog. Ondertussen staan hier ook nog 8 auto AK-47 , maar die zijn nog te klein voor pics ^^ Dit was het voorlopig....tot de volgende keer maar weer
  8. Bedankt voor de input Torsti. Ik zal het eens bekijken. Actieve afzuiging door de sleuven zou toch moeten voldoen denk ik en lijkt me ook beter dan men aan men reflectoren te beginnen knoeien. In de zonnebank hingen 12 x 100W lampen , die enkel gekoeld werden door de 3 ventilatoren die je op de pic ziet. Ik zou dan 1 vent per balk van 2 lampen gebruiken in een gesloten kap. Laterz !
  9. Hey torsti ! Onmiddellijk een reply van onze T5 - meester. Bedankt voor de productlijst , maar ik ga alles aankopen bij de lokale elektrozaak. (in belgiƫ btw) 30 euro voor Osram 2 x54W EVSA is echt goede prijs. De fittings kostten er enkele centen , hoeveel juist weet ik niet meer. Wat de lampen daar kosten weet ik niet , maar ik kan er vast en zeker wel een goede deal doen. In verband met de hartafstand: Men reflectoren zijn 8 cm breed en ze gaan aaneensluitend naast elkaar staan , dus zonder ruimte tussen. Er zijn wel veel sleuven in de reflectoren om warmte af te voeren. Zal dit problemen geven als ik er dan gewoon een ventilator onder hang die de lucht eronder wegblaast? Een andere optie is om de bovenkant van het armatuur volledig dicht te maken met een afzuigopening voor 1 of meerdere fans om zo met onderdruk de warme lucht door de sleuven te zuigen. Ik ben er allemaal nog niet uit groeten !
  10. Hallo allemaal Na uren te hebben gegaapt op enkele mooie T5 systemen van o.a. Torsti en El magico , heb ik zin gekregen om zelf ook iets in elkaar te knutselen. Elke zefrespecterende "producent" geeft zen product een ronkende naam. Met dit in gedachte zal mijn bouwsel door het leven gaan als de [ NukeTube ] Het is de bedoeling om zoveel mogelijk gerecupereerde materialen te gaan gebruiken. Nu kwam ik gisteren nog eens op zolder en wat stond daar........................een oude zonnebank !! Nieuwsgierig naar welke goodies ik hier kon uithalen , begon ik dadelijk aan de sloop ! Hier wat pics: De zonnebank half gesloopt. De VSA's zijn nutteloos voor T5 , maar de 3 ventilatoren ga ik vast wel kunnen gebruiken. De reflectoren Er zitten 12 stuks van 8cm breed en 2m lang in Het plaatwerk van de zonnebank ga ik ook proberen te gebruiken , in welke vorm valt nog te bekijken (en het niet te zwaar blijkt t zijn) Volgende week ga ik Osram EVSA's bestellen van 2 x 54w (30 euro/stuk) en T5 lampvoetjes ( geen idee wat die prullen kosten). Wanneer deze binnen zijn , kan het prutsen beginnen ! Ik ga proberen een modulair systeem te maken , waarbij je telkens 2 lampen kan "bijprikken". Dus minimaal 108w , maximaal 648W. Wish me luck ! Als er opmerkingen of tips zijn , hoor ik ze graag ! Tot later Misschien nog even melden dat ik nog nooit binnen gekweekt heb , en dat ik dit probeersel misschien niet eens zelf ga gebruiken.. Ik knutsel gewoon graag en vind het leuk om afgedankte zaken een nieuw leven te geven Dus "misschien" kan de NukeTube wel eens uitgeleend worden aan iemand die een T-5 kweekje wilt testen. Groeteuh.
  11. belgam

    knutselcorner

    T5 chizzle...
  12. Hey spacebroeder IK zou zo snel mogelijk overpotten met zoveel mogelijk aarde rond je plantjes mee te nemen omdat je ze allemaal in 1 grote bak hebt staan. De wortels gaan echt alle kanten op groeien en die gaan hoogstwaarschijnlijk zwaar verneukt worden bij het laattijdig overpotten! Volgende keer je zaadjes in aparte potjes laten ontkiemen.. SUCCES !
  13. Morgeeuuh gasten ! Een lepe herma dacht zich te vergrijpen aan men kast vol wulpse vrouwtjes , maar dat ging niet door !!! Vorige week 5 van 7 niet-autoflowers gefimd en guerilla gaan zetten op 2 verschillende spots Ik ben gisteren snel ff naar 2 plantjes gaan kijken en ze doen het voorlopig nog goed! De grond op deze spot is praktisch pure klei. Ik houd me niet bezig met grond opwaarderen ofzo , gewoon gaten gemaakt en basta De pica's : Passion nr1 (met brandwonden van tegen de lamp) Een heel mooi Shamaantje 'k ben benieuwd hoe ze het verder gaan doen in die klei. Pics van de andere plantjes volgen later deze week. Peace out en iedereen nog veel tuinplezier gewenst !
  14. Hey Insideout, Deksel erop of eraf maakt allemaal niet uit om te ontkiemen. Die lamp mag ook nog wel ff uit zolang er niets boven de grond uitkomt. Kamertemperatuur en niet te nat/droog en het komt goed succes met de 2de ronde
×
×
  • Create New...