Jump to content

Z44dje

Full member
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Z44dje

 • Rank
  J-M

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

183 profile views
 1. senda, de plant is voor de komende tijd fff de kluts kwijt. groei->bloei->groei->bloei is niet ideaal, hierdoor gaat hij zeker een (groei)achterstand opleveren,. gelukkig voor jou is het nog vroeg. en kan het meevallen. tis nu nog moeilijk te zeggen of de een deel van de opbrengst "verloren"gaat, ik heb dit ook een keer gehad, maar dat was volgens mij wat later in het seizoen. succes ermee..
 2. hallo mensen, ik wil graag mede delen dat ik erg gesteld ben op oude muziek, en dan bedoel ik muziek vanaf de 60's. ik luister graag muziek van Jimi Hendrix, The Doors, M J (toen ie nog zwart was), Herman Brood enz. enz. zelf ben ik ronde de 20..... zijn er nog meer liefhebbers?
 3. alweer een paar daagjes verder.. De widow Skunkys: en de Master Hazejes: (de achterblijver) (de voorloper) nauw zo staan ze er nu bij.. op/aan merkingen? grZ .,
 4. goh wat attent nou dan heet ik je natuurlijk welkom! (ohja en natuurlijk eerst de zoekfunctie gebruiken he ) LOL gr Z.
 5. + + + + ...... ( / ) tja want woorden schieten toch tekort succes verder !
 6. plaats anders ff een fototje 1 foto zegt vaak....
 7. waarom post je dezelfde vraag in 2 verschillende topics?
 8. beterschap: Cannabis doet je bloeddruk dalen en zorgt voor een snellere hartslag. Dat kan gevaarlijk zijn voor mensen met hartproblemen. link: http://www.drugsinbeweging.be/Info_drugs_cannabis.html succes
 9. op deze foto is te zien dat er ipv 2, 3kiemblaadjes te zien zijn.. de mogelijk bestaat dat ook de "gewone" bladeren en daarmee de hele plant zich in deze vorm ontwikkelen. het woord TRI = 3 zegt het al
 10. update: gistermiddag heb ik de 4 uitgekomen plantje is een groter potje gezet (9*9*9.5) allemaal: ieder apart: en een overzicht: . rechtsonderin staat de net uitgekomen MasterHaze.. dit was t weer op/aanmerkingen ik hoor het graag! gr. Z.
 11. das toch apart... iedereen doet het anders op t WF! omhakkenn=>knippen(hoeft niet per se) en dan drogen=> edit: blommer je was me voor ;D
 12. update: goedeavond, goed nieuws, de 3 widow skunk zaadjes zijn alle 3 boven gekomen. ze zien er lekker groen en gezond uit! over een aantal dagen, als ze een beetje aangesterkt zijn, plaats ik ze 9x9x9,5 potjes... Het andere 2 Master Haze zaadjes zijn nog niet bovengekomen.... maar we zitten op schema tips e.d.? Gr. Z.
 13. succes apart plantje daar links bovenin
 14. thx RT/Buble vandaag zijn de andere 2 zaadjes ontkiemt. 1tje was klaar en heb ik meteen in een potje geplaatst....de andere is bijna uitgekiemt en is klaar om morge ingestopt te worden. ik zet de lamp nu op 24 uur. tot mijn verbazing zag ik vandaag al dat er een groene koppie omhoog kwam gr. Z.
×
×
 • Create New...