Jump to content

Demitri

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Demitri

  • Rank
    Groentje
  1. Dag Art, Ziet er goed uit allemaal, petje af, dat je met een baby opkomst thuis kweekt, (hopelijk staat dat huis niet op jou naam) Begin zelf volgende week ook met 5x 25l potten en 2x 600w (shackzilla of tutankhamun) Hoeveel rondes draai je per jaar?, heb je nog enige tips, om geen argwaan te wekken bij de energieleverancier? Groet, Demitri.
  2. @Amecheesia, Welk type merk filter en afzuig gebruik je?, gebruik je die ook icm een softbox?, leuke kweek, ziet er goed uit, veel succes. groet, Demitri Maximoff.
  3. @ Nieuweling, sorry was een paar dagen van huis, kon dus geen foto maken, sorry. De vriendelijke forumleden wil ik bedanken voor het geduld die ze deze newbie hebben geboden, de slimmemeter is een aantal dagen geleden vervangen door een domme meter en nu zeer binnenkort aan de slag. Nogmaals wil ik iedereen die gereageerd heeft vriendelijk bedanken en mischien kunnen we goede vrienden zijn in de hemel Anders zullen we zeker goede vrienden worden in de hel fijne feestdagen. D.
  4. Achja, growshops kunnen je info ook door gegeven aan de petten, kentekens kunnen worden genoteerd die bij de growshops komen en ga zo maar door.... Mij krijgen ze niet meer bang... wil iemand aub nog wel mijn vraag beantwoorden.... please....
  5. Beste Forumleden, Heb gister met mijn E-maatschappij een afspraak gemaakt om de slimmemeter te laten vervangen door een domme digitale meter, er zijn hier wel kosten aan verbonden, het gaat om een bedrag van 75,-, er werd mij gevraagd waarom ik dat zou willen, en ik verwees Mevr, vriendelijk door naar www.wijvertrouwenslimmemetersniet.nl, en daarmee werd de afspraak eigenlijk wel gemaakt. nogmaals wil ik jullie bedanken voor jullie hulp, ik zou het ook nog zeer op prijsstellen als mijn vraag een aantal posts hierboven nog door iemand kan worden beantwoord. Groeten, Demitri.
  6. ik geloof best dat ze een leven hebben, het is er alleen zo stil... als er geen leven is, dan is het stil.
  7. Beste mensen bedankt voor alle info, sorry dat ik best laat reageer, maar heb een druk weekend gehad. Nou, heb er even over nagedacht, is het mischien niet een idee om een kiloknaller (goede tip van Leuke_Hobby) te kopen en 1x in de 4/6 maanden een ronde te doen? Ik zal mijn energie leverancier op attenderen om mijn E-meter niet op afstand te mogen lezen, maar toevallig kwam de afgelopen week een medewerker van de E-leverancier om de meterstanden op te meten, ik was niet thuis, maar kreeg een brief in de bus om de meterstanden door te geven??? had even gebeld en het bleek zo te zijn dat de eindafrekening in April plaats vindt, maar ze wisten niet of die medewerker nou de meterstanden op afstand kon aflezen... Beste mensen, ik hoor graag van jullie. Groet, D.
  8. Vriendelijk bedankt voor de gastvrijheid.
  9. andere tips of info is altijd welkom.
  10. Een dimlux dat zou wellicht wel een goede optie zijn, maar daar moet ik me dan even in verdiepen, hoe dat dan precies te werk gaat.
  11. ik wordt nou toch niet nu al gepest, ik wil helemaal niet dat ze iets zien is me net de moed in me gepraat.....
  12. Dag allemaal, 'k ben Demitri, (sta nu vast al wel bekend als angsthaas) ben al een tijdje aan het rondneuzen op dit forum, (sinds 2007) maar het begint nu echt wel te jeuken aan mijn vingers om mijn eigen spul te kweken, geen rotzooi uit de shop meer voor mij. Ik ben al flink aardig opweg geholpen door de aardige forumgebruikers en wil ze allemaal vriendelijk bedanken voor de snelle en vriendelijke reacties en verder zie ik een leuke tijd op dit forum tegemoet. Groet, D.
  13. ja dat is mooi, mooi, mooi man, het leven dat wordt 1 groot feest..... nogmaals vriendelijk bedankt iedereen, nou ik kan niet wachten tot ik hier wat kweekverslagen kan posten, ben al sinds 2007 lid dus dat werd nog eens tijd... ik zal waarschijnlijk flink worden gepest, na ik eenmaal ben doorgewinterd..... volgens mij heb ik me ooit al eens voorgesteld, maar voel me niet beroerd om het nogmaals te doen.
  14. Mensen, dank voor alle snelle en leuke reactie's, ik ben er eigenlijk wel voor 90% procent uit, maar ik zit toch echt met het 18/6 en 12/12 patroon in mijn maag, dit zou toch na een paar maanden voor last kunnen zorgen bij alle thuiskwekers met een slimme meter of ben ik gewoon overbezorgd?
×
×
  • Create New...