Jump to content

pavilion

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pavilion

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. hey mensen pavilion hier ik heb zelf wel een chilli bong maar hoe en met wat kan ik dat ding schoon maken dan???
  2. Dat heb ik bij de beste drie al gedaan.
  3. hier weer een kleine update ze zijn negen dagen
  4. Nee dit is geen behang en het neemt ook geen vocht op. Ik had eerst een simpelere kast en was niet van plan het zo serieus aan te gaan pakken. Totdat ik hier ging lezen en erachter kwam hoe het beter kon. Ik raakte steeds meer geinteresseerd en toen ben ik een nieuwe kast gaan bouwen. Hoezo dat? Ik hou goed in de gaten dat de stekjes niet tegen het foli aangroeien. En het lijkt mij dat je in een kleinere ruimte (kleinere tentjes) makkelijker de warmte en lv op peil kan houden En het is niet zo dat ik helemaal niets gelezen heb. Er is alleen zoveel info en zoveel verschillende info dat het soms lastig is het juiste antwoord te vinden. In ieder geval bedank ik de mensen die wel de moeite hebben genomen me proberen te helpen.
  5. Hey mensen Ik heb hier nog wat nieuwe foto"s ze zijn nu 6 dagen. Wat is jullie mening? En me kast is ook bijna klaar . Zitten er genoeg gaten in me bodem ??
  6. Na 4 weken al kleine topjes aan plantjes uit zaad? Ik was begonnen met plantjes uit zaad in een zelfgemaakt kas. Toen heb ik na 2 weken ofzo stekjes gehaald bij de growshop. Ik heb toen 3 van de plantjes uit zaad bewaard en apart gezet omdat ik dus niet weet of het mannetjes of vrouwtjes zijn. Die staan dus niet meer in de kas die ik heb gebouwd. De stekjes staan nu weer in een nieuwe kas die ik gister heb gemaakt, die is wel lichtdicht. Daar plaats ik later nog wel foto's van. Deze staan nu zo'n 2 weken in de bloei. Ik zal proberen betere foto's te maken, misschien dat jullie het kunnen zien.
  7. Ik heb op het forum rondgekeken en ik kan daaruit nog niet duidelijk opmaken of het mannetjes of vrouwtjes zijn. Misschien is het daar nog te vroeg voor. Ik zal proberen binnenkort betere foto's te maken, misschien dat jullie het kunnen herkennen. De kamer waar de plantjes instaan is donker dus het is donker zat. En die pritstick had ik even neergelegd tegen het steeltje, hij stond toen nog niet zo stevig. Ik snapte daar in het begin ook niets van. Toen zag ik op dit forum foto's van kleine plantjes die ook begonnen waren met 3 vingerige blaadjes. Als je goed kijkt zie je dat alle nieuwe bladeren aan de bovenkant wel vijf vingers hebben. Ze zijn nu ook alweer een stuk gegroeid.
  8. Bedankt voor de reacties! Ik heb de lv al omhoog gekregen naar 60 a 70% met tentjes van huishoud folie. Ik ben bijna klaar met me nieuwe kast die ik heb gemaakt daar plaats ik binnenkort wel van.
  9. deze plantjes komen uit zaadjes
  10. Hey mensen ik ben Pavilion Ben net een nieuw member op dit forum En kunnen jullie een mening en antwoord geven. IK heb een paar plantjes van 4 weken oud. Vroeg me af of ze groot genoeg ,en van af wanneer ik kan als het een mannetje of vrouwtje is?? thnx
  11. Hey ik ben Pavilion Kan iemand mij wat vertellen ? Ben net begonnen ik heb 5 stekjes. Ik heb ze nu net een paar dagen , maar ik heb nog geen goeie kast , daar ben ik nog mee bezig. Maar ik krijg nu de luchtvochtigheid niet hoger dan 30%. heeft dit gevolgen voor me plantjes . Lopen ze dan geen groei achterstand op?? http://www.wietforum.nl/index.php?act=modu...i&img=20410
×
×
  • Create New...