Jump to content

keesthemad

Full member
 • Content Count

  12,698
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by keesthemad

 1. Ik was m'n hoofdlamp vergeten in de auto, dus ik heb niet echt foto's kunnen maken... Volgende keer beter...
 2. Nou, toch 3 stuks kibbeling gevangen en een baklap tong.... Het was gezellig! KTM
 3. Kijk eens aan... Nou dan zien we je wel verschijnen he... Met of zonder kleren, zal ons weinig uit maken, maar het kan wel een beetje frips zijn denk ik...
 4. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! Je mag best langskomen (even melden in PM). :rofl
 5. Tromgeroffel... Over 48 uur zijn wij een goed eind in onze vismeeting... :rofl We hebben een visser die specifiek op tong gaat vissen, we hebben een visser die specifiek op kabeljauw gaat vissen, we hebben een visser die een haai gaat proberen te foppen, we hebben een visser die altijd krab vangt dus daar zijn we ook benieuwd naar, dan hebben we nog een paar vissers die altijd gewoon vissen we zullen zien wat ze gaan vangen en als laatste hebben we ook nog een paar nieuwelingen die natuurlijk zekerweten bot gaan vangen en misschien nog wel een echte vis ook! MAAAAAAAAZZEL!
 6. We zullen zien of je de juiste pier kiest Liza... Hey Mitsz, ja, nou volgende keer ben je ook hardstikke welkom hoor! Groetjes! PS: Carpie, ook zonder hengel ben je natuurlijk helemaal welkom, even een fris zeeluchtje opsnuiven naast ons en wat meepikken van de gezelligheid mag natuurlijk altijd, jij helemaal. En als het dan toch even kriebelt, mag je vast wel even een hengeltje ingooien .
 7. Het wordt helemaal lekker weer!!! http://www.buienradar.nl/weersverwachting_...1&lon=52.46 Het gaat gezellig worden, we hebben een leuk clubje bij elkaar van een kleine 10 man... Als er nog last minutes mee gaan... Laat maar horen! KTM
 8. Kijk Piet, het voordeel voor ons is, dat we niet naar benedendeks moeten voor de gezelligheid... hehehhe! Het wordt gezellig!! (het weer blijft ook goed) http://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/IJmuiden/4058361
 9. Thanks Aad, ik zal jullie op de hoogte houden. Wel even in het achterhoofd houden dat het amnesia's zijn, en daar heb ik nog nooit problemen mee gekregen..... En ik moet eerlijk zijn, het licht gaat wel eens op het verkeerde moment aan.....
 10. En als je met vissen iedere keer zou vangen zou het wel vangen heten... Maar goed, piraten vangen ook wel eens bot, hoe zit dat dan ?
 11. Sja Noord of Zuid, das toch een lullige gok, als je het niet weet... Voor de zekerheid even een pm-etje droppen scheelt een mooie natuurwandeling Pffff Niet zo flauw he, we gaan geen vis kopen, dat is voor PUSSIES, en dat zijn wij dus duidelijk niet . Hihi! Verder moet ik melden dat ik het niet vind kunnen dat Piet Piraat niet komt, de enige zeerover die we hebben op dit forum, en dan gaat hij niet eens mee vissen... Wie moet het ritueel pier-halen nu doen ? Nou ja, tot zaterdag!
 12. Zit er ook een luchtje aan deze voeding ??? Of is het schone shit ? KTM PS: JA, dit is een serieuze vraag... Je moet alleen wel even destilleren (vraag uw gemeente naar legaliteit hiervan)
 13. Helemaal gezellig... We gaan er een leuke avond van maken!
 14. Beste mensen, Dit topic is om het andere topic even samen te vatten en om eventueel nog een paar vissers er bij te werven. Ten tijde van schrijven is de opkomst ongeveer 8-9 personen. Locatie: Ijmuiden Tijd: Zaterdag a.s. vanaf 18:00 verzamelen (exacte locatie via pm), later komen is geen probleem. Kostten: Geen, tenzij je aas danwel broodjes hamburger wilt. Vangstgarantie: Bot vang je altijd, maar serieus, momenteel doen vooral de zeebaarzen, gullen (kabeljauw), tongen, scharren en paling het goed. Materiaal: Een hengel waar je wat verder mee kunt werpen, 3 meter + is zeker aan te raden, lijn in ieder geval 5kg/10lbs. Lood 100g+ (eventueel met ankers). Onderlijntjes zijn bij alle hengelsportzaken te verkrijgen, 'wapperlijn' 'paternoster' of 'jojo' onderlijnen doen het dan ook goed. Aas: Zagers, Pieren, Mesheften, Garnalen, Bliekjes, Sardientjes etc. (Als je zagers of pieren wilt, voor vrijdag even aangeven!) Ik hoop jullie Zaterdag te zien... En dan kunnen we zondag dit topic vol spammen met gevangen vis! KTM! PS: Dingen die je eventueel mee kunt nemen en wel handig zijn; hoofdlampje (gaslampen), warme kleding, lekkers om te roken en delen. .
 15. Ik heb die van mij buiten gebruik genomen nadat ik hetzelfde probleem had, nu werk ik weer reflectorloos.. Al was ik op zich tevreden met de reflector..
 16. Beste mensen, Het plan is als volgt; We gaan om 18:00 uur verzamelen op de afgesproken plaats (als je niet op de hoogte bent, stuur een pm) Als je later komt dan is dat geen probleem, je weet ons te vinden... (en anders stuur je een pm) Als je aas nodig hebt, geef dit dan even aan in PM, dan ga ik er voor zorgen dat dat er is, mits er natuurlijk betaald wordt ten tijde van de meeting, anders moet ik maar een paar uurtjes langer blijven... We gaan vissen tot in de nacht, misschien wel tot de ochtend... Het kan goed fris worden 's nachts dus kleed je goed aan! Tot zaterdag !!! Jabbelkauw Kees. PS: er zal primitief gebbq-ed worden zodat wij niet verhongeren, dit zal low-budget zijn, de laatste maal smaakte de broodjes hamburger prima! De bijdrage hiervoor zal een paar euro bedragen om het kosttendekkend te maken. (drinken zelf regelen)
 17. Nou dat is een goed idee stonedt!!! Helemaal toppie... Dus dan ga jij zaterdag ff pootje baden en als je voet er af gehapt wordt dan zit er vis!!! Nee zonder gekheid, we gaan gewoon twee keer als het mag van de weergoden. Kibbelding.
 18. No hard feelings allemaal... Maar het is in het najaar erg lastig om een beetje fatsoenlijk weer te voorspellen... Als er al fatsoenlijk weer is... Derhalve is het een beetje korte termijn werk, aangezien meer als 14 dagen het weer echt compleet onvoorspelbaar is... Dusja.. Maar er is nog plaats voor een paar meer vissers op de stek...
 19. Tussen het tumult door... http://www.hermansmarine.nl/categories/95-...ire_surfcasting http://www.hermansmarine.nl/categories/95-...ele_surfcasting Goedkope hengeltjes!! (op 10 minuten rijden van de stek)
 20. We gaan niet met de boot... We vissen vanaf het kantje... Dus je kunt ten alle tijden komen...
 21. Het spijt me Poppa, maar het heeft een beetje te maken met de onbekendheid in het gebied en de korte termijn waarop het moet gebeuren.. Volgend voorjaar, als het echt mooi weer is gaan we het in Zeeland doen. Afgesproken ?
 22. Wegens beperkte, gemengde en wazige interesse... Wordt de locatie verplaatst naar Ijmuiden... Exacte locatie alleen voor deelnemers. PB voor meer informatie. ktm PS as zaterdag v.a. een uur of 4 mits het weer voldoende is!
 23. Als je er één ziet, zijn er meer.
 24. Nou ik weet er verder niet zo heel veel van, maar het werkt op zich prima... Ik heb nog geen tekenen gezien dat de planten er wakker van worden, dus vooralsnog goedgekeurd!
×
×
 • Create New...