Jump to content

ShadowNL

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ShadowNL

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Mijn Grootste fout(en) waren, in het begin teveel naar het advies van de growshop luisteren, geeft niet alleen teveel stress bij je plantjes maar ook bij jezelf. Voorbeeld: groei je stekken 3 weken voor met als resultaat 1.95 meter plantjes in je hokje van 2.00 meter hoog.
  2. Als we zo gaan beginnen ??????????, wat is dit voor een opmerking ?, ik heb eerder het gevoel dat je meer ruzie wil gaan zoeken (gezien je arrogante binnenkomst) dan wil meedenken met dit topic..... , d.w.z we hebben het hier over cooltubes en niet alleen over temperatuur problemen bij je binnenkweek, heb je iets nuttigs te vertellen wat hier iets mee te maken heeft dan onderbouw aub je stelling en lul niet zomaar uit je nek.
  3. Volgende rekensommetje zou dus ook moeten kunnen. 600 watters in een cooltube met evsa zou dus op 600 watt uitkomen !!!, dus de vsa's zijn hier de beperkende factor.
  4. Ik draai al een tijdje op 3 cooltubes a 600 watters, ik gebruik deze om de temp. zoveel mogelijk in bedwang te houden wat ook heel goed gaat. Als ik de gemiddelde opbrengst hiervan pak houdt dat in dat als ik 3 x 400 watters pak zonder cooltubes ik minimaal 1,2 gram per watt moet draaien, en hier zit nu het probleem, elke ronde die ik draai zit er verschil in opbrengst, dit kan veroorzaakt worden door bv. de kwaliteit stekken, buitentemperatuur, beestjes, foutje met de ph-meter, overvoeding, x keren wat de lamp gedraait heeft, en noem maar op, dus de kans dat ik (ook) geen constante 1,2 gram per watt van de 400 watters krijg zit er dik in. Conclusie, ik ben er zeker van bewust dat de cooltubes lumen tegenhouden, maar niemand kan me overtuigen dat 400 watters zonder cooltubes (bijna) dezelfde opbrengst zou moeten geven. Je kan alles en zo exact mogelijk gaan meten en testen, maar de omstandigheden bij het groot brengen van dat onkruid speelt zeer zeker mee. Groetjes en Prettige feestdagen
  5. Ik draai al een behoorlijke tijd in een eigenbouw hokje (tenten waren er toen niet) van 1 x 2.40 meter en dat met 3 cooltubes met 600 watters, ik draai hiermee altijd tussen de 1300 en 1450 en dat vindt ik persoonlijk niet slecht. ps. leuke bijkomstigheid, de uitblaas van de cooltubes blijft binnenshuis, hoef je de verwarming niet aan te doen
  6. Cool,een vuilniszak !! met 32 gram hennep..... geweldig.
  7. ik denk dat je normaal tussen een 700 en 800 gram kan komen met je opstelling maar door de hoge temperatuur nu zal je in totaal geen 400 gram halen (ik hoop dat ik natuurlijk fout zit hiermee). succes. Ps, ik bevestig altijd bij de inlaat van de cooltubes een stuk filterdoek van een afzuigkap, kan je bij elke bouwmarkt kopen voor nog geen 2 euries per 2 stuks.
  8. Ik ben met Keesthemad, kruisbogen zijn idd niet verboden.
  9. Als ik dit soort vlekjes zie kijk ik meteen onder het blad, meestal heb ik dan last van spint.
  10. OM: Steinse advocaat lid van bende Mieremet Advocaat André B. uit Stein zou betrokken zijn bij het witwassen van geld, dat de geliquideerde topcrimineel John Mieremet heeft belegd bij de eveneens doodgeschoten vastgoedmiljonair Willem Endstra. Door Bjørn Oostra Ook zou B. betrokken zijn bij een criminele organisatie die verantwoordelijk wordt gehouden voor het plegen van liquidaties. Dit blijkt uit een tot op heden onbekend gebleven vonnis van de rechtbank in Rotterdam. Bij B. zijn brieven en andere documenten in beslag genomen. B. heeft hiertegen bij de Rotterdamse rechtbank bezwaar gemaakt, maar die liet weinig heel van het verweer. Volgens de rechter zijn er zeer uitzonderlijke omstandigheden die het schenden van het verschoningsrecht rechtvaardigen. Ook noemde de rechtbank het op voorhand niet onjuist dat B. als verdachte is aangemerkt. B. speelt volgens het OM een rol bij het witwassen van geld dat via de vriendin van Mieremet, Ria E., is belegd bij vastgoedmiljonair Endstra. In totaal heeft E., wier belangen door B. worden behartigd, 22 miljoen euro geïnvesteerd in een bedrijf van Endstra. Om dit geld terug te krijgen heeft B. diverse gesprekken met Endstra gevoerd. Uiteindelijk lukte het de Steinse advocaat Endstra een terugbetalingsovereenkomst te laten tekenen. Onderdeel van de deal was een boete van vijf miljoen gulden. Het OM spreekt in dit geval van witwassen. In het Rotterdamse vonnis staat dat de stukken die bij B. in beslag zijn genomen, betrekking hebben op een onderzoek dat zich richt op zeer ernstige feiten. "Deze feiten zouden zijn gepleegd door een groep personen, waarvan aannemelijk is dat extreme middelen, zoals ernstige intimidatie en liquidaties zowel intern als extern worden ingezet om een onderzoek naar de eigen criminele handel en wandel onmogelijk te maken. Hij wordt vermoed in zijn hoedanigheid als advocaat betrokken te zijn bij de handel en wandel van die groep personen." B. zelf was niet voor commentaar bereikbaar. Bron http://www.limburger.nl/article/20080527/R.../558004665/1056 Website : www.andrebeckers.nl
  11. Ik pak vooral stekken die op dat moment te verkrijgen zijn, vooral bij stekkenschaarse zijn dat de meest produktieve plantjes.
  12. Drogen in je hokkie cq tent, dus daar waar je geurvreter hangt.
  13. Je moet er maar van houden Kees, het is de naakte waarheid wat je laat zien maar ik leef meer aan de zonnige kant.
×
×
  • Create New...