Jump to content

_solid

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About _solid

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    Growen, gitaar, metal, snowboarden, graffiti
  1. ... Ik heb vandaag de Early Skunks bestoven. En wat trof ik aan?? Is dat zaad? Cheers...
  2. Wanneer moet ik gaan beginnen met bestuiven?
  3. Halloow Tijd geleden dat ik een update heb gedaan, want de camera was zoek. Ik heb ze een maand geleden in de tuin gezet, omdat ze bijna dood waren gegaan. Ze staan er nu goed bij. De Northern Lights is een man dus ik heb het stuifmeel opgevangen, omdat ik wil kruizen met Early Skunk. De Early Skunks staan nu ongeveer 2 weken/ 1,5 week in de bloei. Van de 3 Early Skunks was een man dus die heb ik eruit gegooid. Ik hoop dat t allemaal gaat lukken ik heb aardig wat stuifmeel opgevangen dus het zal wel goed komen. Hier volgt de update: Northern Lights man: Early Skunk:
  4. Metallica is wel vet voor op gitaar. Maar ik vind de muziek gewoon kut xD
  5. Hallo Allemaal! Ik kom net terug van vakantie. En voordat ik op vakantie was gegaan had ik m'n northern Lights getopt. Ik dacht dat ik m zo ongeveer kon weggooien want ze had amper bladeren want de kat van de buren had m'n plantje gemold. Had de hoop opgegeven. Maar ze is nu egt een bosje aan het worden. De 3 early skunks heb ik net getopt. De blaadjes aan de onderkant zijn een beetje geel.
  6. _solid

    Omhakken Nl

    Hallo allemaal Ik kom net terug van vakantie en ik zag dat ik m'n kamer niet had verduisterd dus ik kom terug kijk naar me wiet en het is geel. Komt dit doordat ik m'n kamer niet heb verduisterd of is er een andere verklaring. Heeft dit effect op kwaliteit en smaak?
  7. _solid

    Omhakken Nl

    YEEEEY plant is omgehakt Ik heb er 120 Gram nat vanaf gehaald. Best wel veel voor een halloween plant. foto: Knip afval:
  8. _solid

    Omhakken Nl

    Bedankt voor de reacties!! Ik heb de plant nog niet omgehakt ik wacht nog 8 dagen Ik moet zeggen dat de toppies er nu al eens tuk beter, lekkerder uitzien en wat voller. Ik had ook gehoord van dat je de laatste 3 dagen geen water meer moet geven ofzow Dus ik denk dat ik dat maar oowk ga doen.
  9. Halloow Allemaal Ik kom net terug van een weekendje Graspop het was egt geweldig. Toen ik terug kwam zag ik dat m'n plantjes al aardig gegroeid zijn. Dus ik dacht even foto's maken. Dat was het verlepte plantje. Ziet er nu goed uit heeft nu al 7 vingerig blad. Dit plantje ziet er een beetje raar uit Dit plantje vind ik zelf het mooiste En deze stengel is dan de Northern Lights Nu is de vraag kan ik ze al toppen? Want ik wil graag mooie bossige plantjes
×
×
  • Create New...