Jump to content

urgr8estfear

Full member
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About urgr8estfear

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. Twee tips: 1. Als je geen HPS gebruikt zorg dan dat je bij Indica planten blijft. Die Viking soort waar jij het over hebt ken ik niet maar ik weet wel dat Sativa plants slecht groeien onder fluros in vergelijking met Indica's. 2. Hete lucht en rook stijgen op, monteer daarom de rookmelder aan het plafond. Ook niet monteren bij een ventilatie gat want daar is de rook vaak het meest verdund.
 2. Ik rook als een schoorsteen maar ik kom niet verder als 6 punten. Vage test!
 3. Die fotoos van jou zijn zo goed, ik denk dat we je vingerafdrukken er wel van kunnen nemen.... Kijk je aub een beetje uit met wat je post?
 4. Als je een politieauto niet kan ontwijken dan maken spelende kinderen helemaal geen kans. Genadeloos auto en rijbewijs afpakken dus.
 5. Juist en de efficientie van de lamp is alleen relevant als de lamp alleen is in het universum. Hier op aarde wordt alles uiteindelijk weer omgezet in warmte, behalve dat kleine beetje wat je opstookt aan koolstof assimilatie en dat is echt verwaarloosbaar klein. 600W = 600 joule per second. Per second assimileert je plant echt bijna niks aan koolstof, nog geen milligram. Als je de VSA er nog bij optelt zit je al gauw op 720 W oftewel joule/seconde. Dus praktisch gezien, 600W lamp = 720W aan warmte inclusief VSA.
 6. Dit klopt gewoon hoor. Uiteindelijk wordt alles inclusief het licht weer omgezet in warmte. Dat kleine beetje warmte wat de koolstof assimilatie nodig heeft is verwaarloosbaar.
 7. Nee, nee nee nooit drogen met je lamp aan! Licht breekt THC af.....
 8. Sorry makker! Dat zijn echt wel pH problemen. Je andere plant is gewoon vergeefelijker.
 9. OK medekwekers het drogen is klaar. Het spul is nu kurkdroog en verpoeierd tussen mijn vingers, dus het fikt extra goed. De score ? : plant 2 : 67.7 gram plant 3 : 42.5 gram dus totaal 110.2 gram. Da's lekker! Hier kan ik wel een poosje van paffen! In 104 dagen regenereer/herbloei tijd is dat 216W fluros voor 51 dagen en 400W HPS voor 53 dagen. Kom ik uit op 272W gemiddeld (18/6 en 12/12 meegerekend) 110.2/272 = 0.405 gram per Watt Dus de tweede oogst was efficienter EN bracht meer op. (eerste bloei was ongeveer 70 gram) Het lijkt erop dat regenereren heel leuk kan zijn vanwege de extra groei tijd, krijg je toch echt grotere planten van en dus meer opbrengst. Maar dan moet je de pH natuurlijk wel in de klauwen houwen en dat heb ik een beetje verprutst. In de volgende grow ga ik proberen de efficientie en opbrengst nog een beetje op te krikken. De zaadjes zitten in ieder geval al in de grond : 3rde keer Kweek ze!
 10. Grolux buizen gaan wel werken, spectrum is prima (voor een fluro). Het nadeel van die dingen is de hoge aanschaf prijs en korte levensduur. Maar nou je em toch hebt!
 11. Voor iemand die slechts met restjes onprofessioneel werkt ben je verdacht goed bezig. Je plantjes zien er fier uit en dat bladprobleem heb ik nooit gezien. Het lijkt er niet op de je plantjes er onder gebukt gaan in ieder geval. Ga zo door!
 12. Hoi allemaal, Sinds mijn kweekhokje al 24 uur leegstaat heb ik een paar zaadjes gepot. 10 maal Nirvana NL x BB van growshop Alien. Het staat nu onder 108W fluroos te ontkiemen in stek/zaaigrond. Ik hoop hier 3 sterke vrouwjtes van te krijgen, die ik wil bloeien. Het plan is om deze plantjes zo snel mogelijk te sexen door ze op 12/12 te zetten, alle mannetjes omhakken en slechts 3 vrouwtjes over te houden. En daarna weer 1 of 2 maanden 18/6 groeien en dan 2 maanden bloei op 12/12. Zo ongeveer dan. Kijk het prille begin is er : En o ja, de fluroos zitten op 5 centimeter afstand van de bekertjes, dus niet zoals op de foto.
 13. urgr8estfear

  derde kweek

  216W fluro groei 400w HPS bloei
 14. urgr8estfear

  losse troep

  verzamelbak notmygrow pics
 15. Hoi allemaal! Hierbij een van de laatste foto updates van deze kweek. Heb geoogst op dag 53 van 12/12, de trichomen zeiden dat ze er klaar voor waren, dus heb ik mijn 56 dagen planning overboord gegooid. Ik ben begonnen met plant 3: Die er na een beetje schoonmaken uitziet als dit: Wat dit opleverde : met als vetste top 15.2 g: Na een aantal uur en een nachtrustje had ik tijd voor plant 2: Wat uiteindelijk resulteerd in dit : met als leukste takje 16.3g : en alles bij elkaar na een uurtje of 6, in het droogkastje : Dus. Ikke blij, nog een weekje ventileren en dan zal ik het droge gewicht bekend maken.
×
×
 • Create New...